Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма

Категоричен е Сергей Лавров
16 фев 2020 08:43,
355
Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма
Снимка: БГНЕС

Руският министър на външните работи Сергей Лавров заяви, че никой и нищо не може да отрече решителната роля на Съветския съюз в разгрома на фашизма, предава TACC.

Още по темата


"Никой и нищо не може да омаловажи решаващата роля на Червената армия и всички народи на Съветския съюз в победата на фашизма. В същото време винаги ще помним духа на съюзничеството през военните години, способността на държавите да се обединят за борбата срещу общата заплаха, независимо от идеологическите и други различия." - каза министърът по време на конференцията по сигурността в Мюнхен.

"За съжаление 75-годишнината е придружена от опити за грубо изкривяване на историята, поставяне на нацистки палачи и европейски освободители на едно и същото ниво. Нека оставим тези опити на съвестта на техните автори", каза Лавров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


355
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
241
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лавров казва огромна тъпотия . при това съзнателно общо взето ватн,,иците който му вярват са Червени и бая тъ,,пи. И ако им кажат че Хитлер е Социалист и няма нищо общо с фашизма ( който между другото също е ляво движение) ептен ще се сбъркат
240
4
 
9
 
! Отговори
Херодот преди 4 години
"Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма"Бе Лавров може и да е категоричен, но здравата се е заблудил. На СССР се налага да се бие срещу бившия си съюзник Германия, където има националсоциализъм, докато фашизъм има в Италия. Така че за разгрома на фашизма като такъв СССР няма никакъв принос.
239
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Никой не може да отрече ролята на СССР в разгрома на фашизма"А, не може. Питайте Бочко еднокнижника. Той не знае какво е фашизъм. Айде за СССР е чувал. Щото е кадър на ДС. Хахахах.
238
5
 
5
 
! Отговори
Реалноста преди 4 години
конунизма на ссср е по голямо зло и от нацСоцитата на райха и категорично много по гаден от фашизма на Мусолини
237
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ссср Почи никаква роля няма за това А у Хитлер е националСоциалист
236
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже защо когато се намеси името на Русия винаги се строяват да коментират най - големите ***...и, които и името си не могат да напишатИначе имат претенция че са многознайковци. Наистина е гадно да четеш подобни коментари тъй като имаш желание да коментираш интелигентно и с мисъл а някой те лишава от това, защото ти се вгадява и загубваш желание. 267,политиците навсякъде са ***..и,това не е приоритет на Русия.А в случая Лавров казва неща в които няма нищо тъпо. Независимо дали ти харесва
235
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И забравих да добавя, че при преброяванията от този период в Тешинска Силезия поляците са мнозинство, това си е бил етнически полски регион от векове. Чехия напада вероломно Полша в гръб и краде територии, докато поляците се бранят като лъвове при Варшава срещу Болшевишка Русия. И печелят войната! Тази война е причината Полша да не стане съветска република като Украйна.
234
2
 
4
 
! Отговори
САМО ФАКТИ преди 4 години
93 000 може но 220 000 когато путин стане два метра А това че Палус е бил Фелтмаршал всичко на всичко 9 часа и че за всеки един негов войник падат по четири руски ссср ски са исторически Факти Както впрочем и разгрома на 42 танкова ( ссср руска ) дивизия от Кавалерийската Италиянска дивизия Принц де Астурия Единствен случей Кавалерия да бие танкове ...
233
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 261Ти си пълен неадекватник ако смяташ, че някога дори за момент поляците са били приятели с фрицовете, вековните им палачи и поробители. Маршал Пилсудски предлага на Франция да нападнат превантивно Хитлерова Германия. Французите отказват. Заради това Пилсудски е принуден да сключи договор за ненападение с Германия. Германия анексира Чехословакия с благословията на Запада, а Полша си връща телитории, които 20 години по-рано чехите си присвояват от Полша като ги нападат в гръб.
232
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже какви тъ,,пан,,ари са руските политици
231
2
 
3
 
! Отговори
Форца Италия преди 4 години
ролята на ссср е точно колкото Фелмаршалския ранг на Палус продължил цели 9 часа Много много малка като ръста на путин и курса на рублата :))
230
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютно Всички я отричат освен инбацили като лавров и путин Молим руските хибриди да ни обяснят кво общо има ссср с Италиянската кампания :)))
229
1
 
4
 
! Отговори
sd преди 4 години
пак ли почнахте с руското ''Победобесие''? Деды воевали...игри на ''дедовоевалки ''. Дедите им не са празнували никаква победа до 1965г защото са знаели че това е Пирова победа в междусыузническата война между Сталин и Адолф.
228
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 246Вземи да прочетеш за сложните чешко-полско-немски отношения в Тешнската част на Силезия. Не е лесно да си съсед на поляците. Преди немците да ги нападнат, пановете бяха големи дружки с фрицовете.
227
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 256Боже какъв си тъ..к! в изказването ти намерих поне три правописни грешки. Вече ми е ясно какво представляваш. Дали мнението ти ме интересува? Никак. Защото не е продиктувано от мисъл. Не си способен на такова нещо. Един умен човек никога не би допуснал да се излага така.
226
2
 
6
 
! Отговори
Форца Италия преди 4 години
ссср Няма почти никайва роля Факт
225
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лавров е поредния нагъл руски "политик"...Господ си знае работата.
224
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само имбацил си мисли че ссср има някаква роля Хитлер е национал Социалист за Фашизъм се обръщай към Мусолини тъпо черно руско магаре много ми е интересна ролята на ссср в Италиянската кампания :))
223
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте какво, не трябва да се държим като неблагодарници. Обикновените хора на СССР трябва да бъдат уважавани и да не бъдат забравяни защото са загинали с милиони за да се отървем от фашизма. Това което върши политическата върхушка не е вина на народа. И не Сталин спечели войната , руският народ му я спечели. Това го признават и истински честните хора на запад. само че по обясними причини вече не могат да го кажат на глас. Не е честно.
222
6
 
5
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
СССР не участвал в разгрома на фашизма, а в разгрома на Европа и в частност Германия. Фашизмът е еднопартийна система с частна собственост и свобода на движение на гражданите. Днес съществува в Русия и Китай.