Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жени имаш лошо пиянство,някой друг ще се възползва от това.като се знаеш какво се снимаш пред журналисти.че и ги каниш в къщи..проста жена!
108
1
 
50
 
! Отговори
Мухаха преди 4 години
... били и направили магия и затова така побесняла.Иначе била кротка и любезна......
107
2
 
56
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Гледах клипа на скандала.Тая жена има нужда от психологическа помощ...
106
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До жалко "Не може цял блок да са срещу тях, защо?" 80% подписали подписка 80%
105
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тъжна история Вместо да и помогнат я клеветят, форума направо ме потресе...
104
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 110 "подлагани на ужасни унижения"НЕ ПОДОЗИРАШ КОЛКО СИ ПРАВ, СЪСЕДИ И МЕДИИ СЕ ОПИТВАТ ДА Я УНИЖАТ
103
2
 
35
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
Досега не чух един или една или едни и то без значение бг ли са или роми са ,да кажат-ДА виновна съм или виновен съм ,ще си понеса наказанието ..и повече ще се постаря да нарушавам правилата и закона.Все те правите ,а другите им криви , иди0та и пр0стака няма етнос.
102
44
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106 В клипа на нова се видя, че дома и е чудесен и добре поддържан както и тя самата е много красива, въпреки възрастта. Добра майка е и има чудесно дете. Много обичате завист и злоба във форума, дребни души. Мисля, че тя няма вина.
101
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха! При толкова кадри от телефони и журналистически камери и да твърди, че нея я нападат? Доколкото знам остатаци от някои субстанции доста време остават в организма на човека. Та мисля, че при добра воля от органите на реда може да се установи употредабата им и да се претърсят жилищата.
100
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Време е младите момичета да разберат, че плейметки , мутреси и хвърчащи пеперудки са най нещастните същества на света, подлагани на ужасни унижения, които трудно могат да се понесат. Повтаряйте си го всеки ден и не го забравяйте.
99
2
 
42
 
! Отговори
Тъжна история преди 4 години
Жената е нещастна и очевидно изпада в истерии, които вече й е трудно да контролира. Много жалко!
98
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Съсед Благодари се че нямаш съседи доносници, защото това е по лошо.
97
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обърнала е домът си на вертеп, после другите криви.
96
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен подкрепям те Съседите са виновни Калканджиева е жертвата.
95
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До жалко Нали знаеш приказката за оная перната дето много мислила и накрая се гътнала
94
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съседите са виновни Калканджиева е жертвата.
93
6
 
37
 
! Отговори
Съсед преди 4 години
Имах съседи,които денонощно посрещаха всякакви,говореше се на висок глас,а музиката беше някакъв *** бийт.Това кънтеше и тресеше целият блок.Звънели са ми съседи в 2,3,4 часа посред нощ.Правил съм стотици забележки,преди да подпийнат се вслушват,после всичко се повтаря.Това наистина е най-ужасяващото ,което в един жилищен блок може да ти се случи и дори да те накара да напуснеш.Това са хора ,чиито жилища трябва да са в гората,а не между съседи.Жалко за седмата в света,събра се с неподходящ!
92
6
 
29
 
! Отговори
аз преди 4 години
познайте детето какво ще стане - майка му се вози в патрулката с него до ареста, баща му пребива комшиите. след 5-6 години я някой журналист я някой полицай или най-добре политик може да блъсне отзад без да иска...
91
0
 
21
 
! Отговори
anon преди 4 години
Да си носи кръста. Като иска да е известна.
90
3
 
60
 
! Отговори
жалко преди 4 години
Много съжалявам, че ще го кажа, но мисля че и Жени и съпругът и са наркомани. Това което видях не е нормално. Поведението на Жени много ме смути, зотова си мисля че е взела нещо. Не може цял блок да са срещу тях, защо?