Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
42
 
! Отговори
УВАЖАЕМА ЖЕНИ преди 4 години
Хората, които ти задават въпроси не са журналисти.Искрено вярвам, че тази професия не би трябвало се занимава с пиянски и наркомански междусъседски свади и да взима "интервюта" точно на хора като вас. С нищо не сте фактор в обществото, освен че навирате личния си живот на показ пред хората. До колкото гледах кадри от "нахлуването", вие сама поканихте господата "Джурналисти" в дома ви и почнахте да се жалвате, че сте на кредит и без доходи. За съжаление ще страдат най-много децата ви в училище..
88
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
айде все едно че западният елит не друса, не се правете на толкова наивни, откъде мислите че наще са видели....да, несъмнено тя е най-големият престъпник в държавата и социалните трябва да се задействат, нали......ама по-добре социалните да се погрижат за десетките *** деца първо, че много мрачно бъдеще ни чака
87
3
 
47
 
! Отговори
1 преди 4 години
Наркоманията започва да става все по-масова.Евтини наркотици има под път и над път, а и скъпите не са проблем, ако имаш пари.Липсата на адекватни закони и все по-голямата липса на адекватни съдии, корумпираната полиция и все по-крещящата липса на държава съсипват обществото ни.Моралните устои на нацията са сериозно заплашени, а проститутките и наркоманите станаха героите на нашето време.Пач аври с претенции...
86
2
 
35
 
! Отговори
БГ преди 4 години
Горкият Жорко ! На какви ли сцени е било свидетел това дете , с тези негови родители ?!
85
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялото блокче е населено от селянни включително и Жени Калканджиева! Истината е, че от 1989 година насам НЯМАМЕ ПОЛИЦИЯ, или по точно не си върши работата! Не е нужно да правиш забележка на пияни за силна музика, просто звъниш на полицията и това е! Но имам чувството , че държавата нарочно ни е оставила да се избиваме !
84
4
 
40
 
! Отговори
смях преди 4 години
Жени, голяма си хубавица, спор няма, обаче вечните ти простотии нямат край. Не знам как не ти влезна акъл в главата. Вечно някой друг ти е виновен. Тва е тъпо. И детето си ще съсипеш. Ти репутация нямаш, само красота.
83
1
 
35
 
! Отговори
аз преди 4 години
Наркоман в кризи, на който са му свършили парите за кокаин. Даже и кола кара с дете. И това ли е БГ елита?
82
1
 
42
 
! Отговори
Геле преди 4 години
Колите под терасата и я нападнали и тя се защитавала като хвърля яйца.. СМЕХ СМЕХ
81
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разликата между България и запада е, че тук псевдоелита се покровителства поради нещо.В САЩ на такива изобщо не им вървят номерата - Майк Тайсън лежа в затвора без никакви пробации и разни глезотии.Мел Гибсън - пиян направи скандал - веднага в ареста на полицията.Тук някакви наркомани и алкохолици се имат над закона и над народа.У Сливенския кауш за 6 месеца или 6 месеца в клиника за лекуване на зависимост от алкохол или наркотици.
80
1
 
30
 
! Отговори
Готина мацка преди 4 години
Аз ли нещо съм се излъгала или Жени Калканджиева пие само бяло вино? Поне така каза във Вип брадър, ама нещо не ми се вярва. Дали не се налива с концентрати?
79
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
неволите на една куртизанка
78
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като знам какви съседи съществуват, все едно са сами в блока, българинът си е егоист и винаги е прав за себе си! Предметната магия въобще не действа в градски условия!
77
0
 
37
 
! Отговори
преместване преди 4 години
Колкото и да си мислиш, че си голям, трябва малко да се усмириш. Ако са я предизвиквали съседите и ако не можеш да живееш с тях, защото си скандалджийка, явно трябва да се изнесеш. Много е просто. Явно могат да си позволят да продадат един имот и да заживеят на друго място. Такъв тип хора се местят. Нови запознанства с малко усмирение. Явно нервите са им изпушили. Колко хора си мислят, че имат магии, защото им е трудно ....
76
6
 
17
 
! Отговори
anonymous преди 4 години
Хора осъзнайте се, какви социални, ще го вземат детето и ще го дадат на някоя зла бабичка или на някой предофил. Какви мислите, че кандидатстват за приемни родители? Жени, ако има проблеми - да я принудят да си ги оправи, казвам, ако има, защото не я познавам и не знам какво я провокира. Ако не може да ги оправи, детето по-добре да иде при роднини, ако се наложи, не осциалните да го взимат и да стане жертва на трафик някъде. Страшни неща се случват с такива деца, не четете ли новини?
75
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхме те във Вип Брадър каква неуравнвесена и алкохолизирана каруцарка си. Не ни е трудно да предположим какъв съсед си. Спести си пасквилите.
74
2
 
22
 
! Отговори
българин преди 4 години
До: номер 85Навремето бях в казармата в Сливен като войник. Всяка седмица ни водеха под строй на градска баня.Маршрутът ни минаваше покрай женския затвор. Като ни видеха през прозорците, жените полудяваха - радваха ни се, махаха ни, пищяха, все едно бяхме рок звезди, а те наши фенки!Колко хубаво би било ако сега има там войници да се порадват на истинска миска!
73
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Miss Скандрела...
72
3
 
35
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Жорко да го вземат социалните, а Калканджиева трябва да лежи ефективно в Сливен.---Без да й дават алкохол обаче. Че жална им майка на затворничките....
71
6
 
19
 
! Отговори
българин преди 4 години
До: номер 59Виж какво, това че някой има различно мнение от твоето изобщо не означава че плюе!Просто фактите сами говорят.Плюенето винаги ме е отвращавало.Жени е и красива и умна, също амбициозна, иначе никога не би постигнала това. Затова не я плюя! Но тези качества не оправдават престъплението, което очевидно е извършила! Тя не напада само съседите. Напада и полицаите които са дошли да я усмирят! Това ако беше в САЩ щяха да и лепнат куп обвинения: За нападение над полицай и т.н.
70
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жорко да го вземат социалните, а Калканджиева трябва да лежи ефективно в Сливен.