Седем мъже и една жена в ареста след протеста на "Възраждане"

Един от тях е бил обявен за общодържавно издирване
149
Седем мъже и една жена в ареста след протеста на "Възраждане"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Седем мъже и една жена са задържани на протеста на партия“Възраждане“, съобщиха от МВР.

Трима от тях - на възраст 21, 40 и 45 години и 36 - годишна жена са задържани за неизпълнение на полицейско разпореждане.

В 46-годишен мъж е намерен забранен предмет - нож.

Още по темата

Друг от задържаните, 42-годишен, е с множество криминални регистрации и е обявен за общодържавно издирване.

Двама мъже, на 32 и 33 години с множество криминални регистрации са задържани, след като хвърляли предмети, в това число и бутилки, по сградата на Министерството на финансите.

От 32- годишния е  иззета тревиста маса.

По време на протестните действия в централната градска част са предотвратени от полицията опити за нарушаване на обществения ред, блокиране на движението по главни пътни артерии и разкъсване на изградените полицейски кордони. Налице е грубо нарушаване на противоепидемичните мерки по заповедта на министъра на здравеопазването.

По-рано някои от участниците направиха и опит да проникнат в сградата на Народното събрание.
Екипи на СДВР продължават да работят за опазване на обществения ред и предотвратяване на правонарушения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
17
 
9
 
! Отговори
Платени "умници преди 4 години
За 250 лева ли се продадохте мизeрници???
98
5
 
21
 
! Отговори
Й преди 4 години
Ставайте овце,аз не ща ярем !
97
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щели били да го чипосатс ваксините ! Хахахахахахаха....Малееее....какви филмари,брат !
96
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откъде да знае, той си мисли, че ще включва етернет и оптика в телефона и в колата. Или си е пуснал 300 мегабита от виваком, а е с рутер за 15 лв и ги псува, че му е бавен. Откъде да знае, че Борика си говори с Банката му през Интернет и така тегли и плаща с картата си. Интернет ли? Няма такова животно.
95
5
 
13
 
! Отговори
Германец преди 4 години
Дори да не е вредна, дори да не е с чип(много съмнително) правенето и задължително е знакът за край на свободите и правата на хората.---А може вече и да си чипосан и чипът да ти внушава, че си свободен, а всъщност те там горе да те управляват през 4G. Мислил ли си за това? Все пак планът на масоно-илюминатите рептили не е от вчера.
94
0
 
1
 
! Отговори
До 95 преди 4 години
До 95
93
4
 
7
 
! Отговори
До 97 преди 4 години
Сегашният интернет е достатъчно бърз и сигурен за теб да прегледаш фейса,но не и за много,много по-глобални аспекти и проекти! Например една ТЕСЛА ,за да управлява автомобил и да не ти е застрашен живота е необходим БЕЗУПРЕЧНО БЪРЗ,СИГУРЕН И НАДЕЖДЕН ИНТЕРНЕТ ! Защото скоро ще дойде времето,когато живота ти,спестяванията ти и почти всичко ще зависят от ИНТЕРНЕТ ! И 6 G ще дойде,споко !
92
3
 
15
 
! Отговори
до 97 преди 4 години
Обоснова се много добре. Една жена ти каза на пазара, нали? И в момента ваксините са "задължителни". Пробвай да не си ваксинираш детето и как ще му намериш детска градина. И с право ще те изолират.
91
28
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време свслихме комунизма 3 милиона по улиците на България,тия една шепа криминална тор тръгнали да подскачат като скакалци без да знаят и защо...Я бегайте бе....
90
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 5 G е ясно. Доказано е в цял свят от учени, че има излъчване проникващо в кожата и вредно. Дори и да не е така, въвеждането му щом ще стресира хората е безсмислено. Сегашния Интернет си е достатъчно бърз.За ваксините също си е ясно, че да ги правят задължителни, значи да ни правят на маймуни. Дори да не е вредна, дори да не е с чип(много съмнително) правенето и задължително е знакът за край на свободите и правата на хората.
89
0
 
5
 
! Отговори
до 93 преди 4 години
Може и да съм "прос", но ти си грамотен.
88
7
 
13
 
! Отговори
До 88 преди 4 години
Абе,профан,знаеш ли какво е 5g ? Защо пишете глупости ? Това е толкова вредно,колкото 4,3,2,1 G ! По-Къси вълни с по висока честота ! Ти от къде на къде ще казваш кое е вредно и кое не?! Знаеш ли колко би могло да е полезно това 5G ? Аман от конспиратори ! Аман ! Те и самолетите пръскаха ама облаците си бяха съвсем същите както преди да свалят самолетите! Не го ли видяхте ?! С вашите кемитриалси и 5 G вече прекалявате !
87
3
 
4
 
! Отговори
До 89 преди 4 години
Боже че си прос...
86
3
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 4 години
Повръща ми се при мисълта за партии.Всички са едни и същи Гастро Езофагиална Рефлуксна Болест(ГЕРБ).Докато масово не се осъзнае,че тези партии им дърпат конците едни й същи,няма управия!
85
13
 
11
 
! Отговори
До 85 преди 4 години
Кое е мафиотското на правителството ? Дай опорка,доказателство,дай нещо насреща ! Или кое правителство до сега не беше мафиотско и кое смяташ,че няма да бъде ?! Как така казваш МАФИОТСКО ,без да се аргументираш ? Били крали ! Е,хубаво,ама за следващите пак ще кажеш така....и така докато не си отидем от тия свят! Виж,ако си бил/а по-добре по някаква причина преди Борисов- ок ! Но гледайте как се развивате и живеете сега и се сравнявайте с миналото,а не с бъдеще! Защото може и да станете по-зле !
84
10
 
11
 
! Отговори
до 88 преди 4 години
Обясни с какво ти пречи 5G и как ти пречат ваксините, но се обоснови с нещо реално, а не с фейкомети.
83
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И повече протести трябва да има. Да покажем, че не сме овце на които да слагат задължителни ваксини, какъвто закон се готвят онези да приемат. Както и за 5 G. Борисов е самото зло. За пари няма да се колебае да съсипе живота на хората
82
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обяснете за какво протестирате бе и какво имате насреща ! Слави,Нинова,Марешки????Ей,да не дава Господ Борисов да се оттегли.....,ще му се молите да се връща...ама хайде! Колко наивен трябва да е човек,за да повярва,че НЯКОИ ще дойде и ще направи България рай! Ми първо си оправете манталитета,съвестта и възпитанието,па тогава търсете политическо развитие!Борисов се бори със сивата икономика най-успешно до сега!Инфраструктурата се реабилитира,БВП и покупателна способност-най- високи от 30 години
81
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не подкрепям, че го организира Възраждане и затова не се присъединих. Но иначе категорично съм ЗА. Това мафиотско правителство трябва да се разпадне и този *** Борисов да си ходи
80
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е да платят обезщетение на арестуваните протестиращи. Само така ще се научат да не арестуват мирните протестиращи.