Балтов: Кацаров позори България пред европейската общност

Кой е той, че да си позволява да представлява народа по този начин, пита той
Обновена: 30 окт 2021 12:30 | 30 окт 2021 12:29,
192
Балтов: Кацаров позори България пред европейската общност
Снимка: БГНЕС

„Стойчо Кацаров позори България пред европейската общност и нагло лъже посланиците не страните от ЕС у нас“, написа в профила си в социалната мрежа Facebook бившият директор на „Пирогов“ проф. Асен Балтов.

Той цитира и прессъобщение от здравното министерство, в което се казва следното: „За разлика от предишните COVID вълни този път ние проведохме предварителна подготовка", заявил той пред дипломатите на среща в резиденция Бояна”.

“Или Кацаров подценява мисиите на европейските страни в България или е загубил всякаква представа за реалността. Със сигурност посолствата в София следят:
- прокламирането на план, който въобще не се прилага на практика
- въвеждането на "зелен" сертификат без никакво време за подготовка
- побългаряването на "зеления" сертификат, за да се успокои общественото напрежение и превръщането му в абсолютно неефективен инструмент за ограничаване на пандемията и нелегитимен документ в рамките на ЕС
провалът на ваксинационната кампания”, коментира Балтов.

Още по темата
“Вместо да признае, че докара здравната ни система до колапс, докато европейските страни вече се връщат към нормалния си ритъм на живот, Стойчо Кацаров обяснява причините за ниската ваксинация у нас "с особености на историята, културата, тоталитарното минало, религията, които са формирали народопсихологията ни".
Били сме се превърнали в модел на корумпирана държава, което водело до деморализация и затова "много лесно проникват сред населението мистични теории, че ще чипират хората, че тези ваксини ще се използват за нещо друго, а не за превенция“.

Кой е Стойчо Кацаров, че да си позволява да представя народа ни по този начин пред ЕС? Чува ли неговият началник Румен Радев какви ги говори?!”, попита бившият директор на „Пирогов“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много маимуни станаха на клона ще се счупи.
105
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А уж беше супер специалист и професионалист,какъв е проблема да си намериш попрището в живота като такъв?Да,да ама Не,жалко човече си бил и явно ще си останеш такова!
104
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е фващан с фиктивни надписвания на пациенти,няма работа в парламента ще пренесе своят манталотет и там и там ще започне да краде,българи *** такива хора не трябва да им давате да съставят партии хванат ли с корупция вън.трябва да се орежат правомощията на директорите в болниците и да подлежът на някакъв контрол всеки лев да се следи в кои джоб отива.това е манталитет един път научиш ли се да пипаш ти става навик и трудно се отучва
103
14
 
14
 
! Отговори
прав е Балтов преди 2 години
Колкото и да се напъват форумните драскачи на мазната фуражка, за всички е пределно ясно: - Какъвто президента , такива и хрантутниците му от правителството. Все потенциални клиенти на правосъдието....
102
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
128 Те и Гешев ще го потърсят споко! Въпрос на още малко време е само!-:)))
101
9
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
След като си вече никой и можеш да оплюваш всички ли? И се присламчи към крадливата партия ГЕРБ?-:) Нямате шанс на тези избори !!! Хората видяха предостатъчно за ГЕРБ!
100
5
 
11
 
! Отговори
До126 преди 2 години
Съгласен,Радев да върне всичко което е заработил през мандата си,ама дай да помислим и да приберем всичко изпокрадено и припечелено от лоестият и ти гарантирам,че АЕЦ Белене току виж станала реалност!
99
8
 
5
 
! Отговори
Р.Радев преди 2 години
Кире, ела за малко тука, че някакъв Иван Гешев ни търси и двамата!
98
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е Стойчо Кацаров,пита лицето???Ами за зло или за добро той е човекът който в момента опитва да се бори с тая гад,а ти вече си и ще бъдеш господин никой!
97
14
 
10
 
! Отговори
селяка от хасковско преди 2 години
С 15 бона заплата , генералска пенсия, безплатно жилище,охрана и плюскане - пука му на оная работа на другаря РадеФ и то най-малко за дереджето на простолюдието. За него е важно баламурниците отново да го изберат , че иначе имунитета и авантата от държавната хранилка отива на кино , а и Гешев отдавна му е пратил призовка и го чака за спявка в следствения арест.
96
2
 
2
 
! Отговори
До123 преди 2 години
Троооле,Сега дай на яве нещо Лъщящо???
95
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов, не можа да отречеш и да опровергаеш по никакъв начин една от причините за уволнението ти - надписване на фиктивни пациенти за източване на здравната каса. И след като си на-акан до козирката, смееш да замърсяваш вербално околното пространство като обвиняваш други. Той и Кацаров не е кой знае какво, така че всички вие, медицинските величия сте една съзаклятническа шайка, която се отнася с нас пациентите като с късопаметни овце.
94
5
 
11
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Интересно,крадливата мутра построи 10 Българии,а благородните води ненапити,болшевики не построиха и един метър магистрала,въпреки,че за нула време повлякоха в незнайна посока 500 милиона оставени от крадливата мутра да се дострои Хемус?!Странно крадец,да остави 5 лева на някой,какво ли остава за 500 милиона!Нали си знайкате,че сте Паляци и ***,залъгвани и захранвани с трохите и обещанията на задкулисието,че те като дойдат на власт ще ви посипят с мангизи и ще крадете на воля!
93
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако и професионализмът на тоя индивид беше съпоставим със злобата която излъчва,сигурно щеше да бъде добър човек и лекар,ама уви пустите му и пари!
92
11
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Знаете ли каква е разликата между Борисов и Радев (по отношение на приписваните им закононарушения) При Борисов всичко поне до момента е имагинерно - базирано на слухове , интернет обработка на съзнанието , манипулации изказвания на на политически опоненти, преднамерени злословия , недоказани "истини", лична вендета, жажда за власт на опозиционери ,чувство на малоценност, докато при Радев всичко лъсна като калайдисано менче(не особено добро за народа) и никой разумен човек не може да го оспорва.
91
1
 
6
 
! Отговори
Дедо преди 2 години
Отдавна колабира система как се докарва до колабс !? Като влезеш в българска болница , все едно влизаш в нека катакомби и всичко вътре сякаш вещества смърт !
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов явно и тои е решил да създава партия и сега и тои започва да се опражнява на гърба на господин борисов и да трупа девиденти.в тази държава всеки се упражнява на гърба на борисов да стане известен да го забележат хората.жалко е дин човек да не може да изпъкне с личностни качеста а да използва славата на някои друг.
89
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истината в тази държава е че има толкова измамници,че човек започва вече да се съмнява и в честните хора,като знаеме другите лекари какви са хората са си изгубили доверието в медицинската гилдия,има доста измамници и на хората им е друдно да ги пресяват от нормалните .балтов не го познавам не знам дали е крал и да ли е хващан с корупция,но докато болниците са лекарски дружества ще има хора които се облагодеталстват.
88
9
 
9
 
! Отговори
Стойчо лъже.ца преди 2 години
Стойчо Кацаров е лъж.ец и под.лец.
87
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов,Това да си"дружка"днес с Наглеца-Крадец,наподобява все едно да си купиш фабрика на Девети Септември 1944 година!Осъзнай се не всичко е пари,животът продължава и не нужно да се опетняваш с това Изчадие на Дявола,това се отнася и всичките други които са готови да се "Жертват"