Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?

Медведев: Не съм нареждал, но идеята си заслужава
16 апр 2022 20:24, Александър Попов
96
Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?
Снимка: БГНЕС

Председателят на партията "Единна Русия" Дмитрий Медведев заяви, че появилата се публикация за негово решение да бъдат унищожавани сателитите на Елон Мъск "Старлинк", е фалшива новина. Въпреки това той смята, че идеята е оригинална и заслужава да бъде обсъдена.

Медведев, който е и зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия, съобщи, че новината се е появила във фалшив сайт, който наподобява този на "Единна Русия".

В нея се твърдеше, че лично Медведев е наредил да бъдат сваляни американските комуникационни сателити, тъй като чрез тях са били насочени украинските ракети "Нептун", потопили руския крайцер "Москва". Руският комуникационен регулатор вече е блокирал сайта.

В същото време Русия твърди, че флагманът на черноморския ѝ флот е потънал след пожар и взрив на боеприпаси на борда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
3
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
Земята минава през ръкав, който се контролира от тъмните сили и е дълъг 10 хиляди години. Ние сме в последните 10-15 години от този период. 2021 2025 Усилване на катастрофите: задължителни ваксинации, които убиват човешкия дух. Планът за поробване на планетата е в етап, близък до завършване. Гражданска война. Задължителна ваксинация (2021-2022). Електронни пари, базирани на чипиране (2025)! Множество национално-религиозни войни!
49
4
 
6
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До Да ви светна --- Явно Баба Яга е имала видения в Матушката Блатная, която и без война е в подобно състояние.
48
4
 
0
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
Близки до Вангелия Гущерова разкриват още, че през 1995 г. петричката пророчица смразила кръвта на околните, казвайки в момента на пророчески транс следното:Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят! Хората сами си градят бъдещето. Те са тези, които чрез делата си могат да причинят апокалипсиса или да го отложат. Виждам следната картина: черна и обгорена земя, а по нея пълзят хора, приличащи на тении.
47
8
 
3
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
До Анонимен 63: Файда да се свалят руските сателити след като са изстреляли бойнте ядрени планиращи блокове авангард въобще не променя факта, че американските градове ще бъдат унищожени. Тези планиращи блокове не могат да бъдат спрени защото са като метеорити и правят кратер по голям от този който ще направи астероида Апофис през 2036 г. в центъра на САЩ. Бойния заряд не е висок - само 10 мегатона, но не може да бъде спрян заради третата космическа скорост с която падат.
46
10
 
1
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
И не забравяйте какво казват пророците! При задавщия се ядрен апокалипсис само 30 % от населението ще се спаси! "2036 г. Зората на новия ведически период ще изгрее! Очаква се около 30 процента от населението да оцелее!" Тази информация идва от комуникациите с духовете на долмените направена на 23.06.2020 г.
45
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да ви светна - а уе, като много светиш, как мислиш, дали пък няма да започнат да падат руски спътници, или те са неприкосновени! И Москва също! Една Москва вече даде фира!
44
1
 
13
 
! Отговори
Мултики-малтики преди 2 години
До Да ви светна Това мисля го четох в роман на Ефинджър "Пропилата се подводница". Там един матрос беше отишъл да пуши в един от торпедните апарати, на но пр-ъ-днал и взривната вълна го изстреляла в космоса - ниска орбита. Там започва да сваля сателити на Мъск със зачисленият му експериментален АК-46, който накрая се оказва трилинейка.
43
6
 
26
 
! Отговори
Баш лъжец преди 2 години
Рашистите така се оплетоха в лъжите си, че загубиха нишката с реалността.
42
8
 
9
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
Чувстам се задължен да ви помогна за да вземете правилното решение за вас и вашето семейство и да се спасите. Затова най важното е да се действа бързо и овреме да обърнете паричните си средства който мислите, че ще ви трябват в злато и скъпоценни камъни, защото навсякъде където ще се евакуирате няма да приемат вашите евро и долари, защото държавите който стоят зад тези валути няма да съществиват и тези хартийки ще са ви безполезни.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Да ви светна Боже, Боже. Тези дето са учили преди 30 години в АОНСУ, още им държи влага Когато една технологично по изостанала държава, разчитаща да си купи чипове, апаратура и технологии от по можещите, нали не си мислите че ще и се продадат утрешните, а не вчерашните технологии? Добре, че поне си скриха самолетоносача, че еколозите можеха да го нападнат
40
6
 
27
 
! Отговори
Русия-смех... преди 2 години
В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз...
39
25
 
7
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
Освен Белгород не се знае къде се намират и подводните ядрени ракетни крайцери от проект Акула. Възможно е да се намират някъде на юг в тихия, индийския или антлантическия океани, далеч от американските брегове. Ракетите Булава имат далекобойност 10 000 км. както и междувпрочем подводния дрон Посейдон. Така, че подводниците могат да се намират край великденските острови близо до Чили и от там да ударят щатите.
38
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй българското комунист второ издание много държи да покаже че още е в детската градина по знания и при неадерталците по манталитет. Даже и няма да им цитирам малко технически подробности, само ще им напомня, че когато решиха да си ги мерят с Рейган относно космическите войни - СССР се разпадна от липса на средства и мозък
37
5
 
29
 
! Отговори
До Да ви светна преди 2 години
Не ни светкай, че много светиш от путиновата радиация. Стой надалеч!
36
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В последния месец над милион Украинци са кандидатствали за Руско гражданство!! Щом украинците бягат в Русия... Правете си сметките какво я чака Европа!!
35
27
 
7
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
Защо е важно да се евакуирате в град разположен на най малко 500 метра надморска височина? Защото съществува една специална подводница която се казва "Белгород". От два месеца е излязла от пристанището в Северодвинск и никой не знае къде се намира в момента. На борда и има 6 броя поводни ядрени дрона Посейдон всеки снабден със 100 мегатонна ядрена бойна глава. При поводен взрив на такъв заряд се формира цунами високо над 500 метра и това значи, че София ще стане новата ни морска столица.
34
5
 
36
 
! Отговори
51 ден преди 2 години
От три дневната война на Путин. Обобщение до този час . Днес пред руски журналист " шефа " на днр Денис Пушилин отправи люти закани към защитниците на Мариопол. От 40 дни ,всеки ден по два пъти на ден руснаците и сепаратистите превземат града и пристанището. Руската пропагандна машина колабира , докато дойде на себе си войната може и да свърши. Единственото което може да унищожи Русия е себе си.
33
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ванга е казала. Кога Москва потъне света ке свърши!!
32
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доставените за Украина ракети С300 са били унищожени от Руската авияция!!
31
13
 
4
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
Та ако живеете като мен в Свиленград, то за 2 часа ще сте в Истанбул който със сигурност ще бъде пощаден от Путин и няма да бъде ударен. От там търсите най скорошен полет до Южна Америка. Най безопасно ще бъде за град Кордоба Аржентина или град Сантяго де Чили. Градовете са на юг далече от местата където ще падат ядрените бойни глави и най важното е, че са разположени на високо, защото и това ще бъде важно!