Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?

Медведев: Не съм нареждал, но идеята си заслужава
16 апр 2022 20:24, Александър Попов
96
Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?
Снимка: БГНЕС

Председателят на партията "Единна Русия" Дмитрий Медведев заяви, че появилата се публикация за негово решение да бъдат унищожавани сателитите на Елон Мъск "Старлинк", е фалшива новина. Въпреки това той смята, че идеята е оригинална и заслужава да бъде обсъдена.

Медведев, който е и зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия, съобщи, че новината се е появила във фалшив сайт, който наподобява този на "Единна Русия".

В нея се твърдеше, че лично Медведев е наредил да бъдат сваляни американските комуникационни сателити, тъй като чрез тях са били насочени украинските ракети "Нептун", потопили руския крайцер "Москва". Руският комуникационен регулатор вече е блокирал сайта.

В същото време Русия твърди, че флагманът на черноморския ѝ флот е потънал след пожар и взрив на боеприпаси на борда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От 70 крилати ракети на съвецкият съюз едва 8 достигат целта... Ако за всеки сателит са им нужни по 10 ракети (белким едната улучи...) то за 2000 спътника им трябват 20000 крилати ракети (минимум)... Една крилата ракета "Калибър" струва 200000 долара. 20000 ракети ще им струват 4000000000 долара... Колко години трябва съвецкият съюз да продава газ (те друго не могат) за да изкара тези пари?...
9
10
 
15
 
! Отговори
rendeto преди 2 години
#7 е прав, как може някой да си помисли че това човече с къси ръчички може да даде заповед, то само изпълнява това което му каже главното ниско човече ***
8
9
 
19
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Ами то освн да я обсъдите тая идея друго не виждам.С прашка ли ще го свалите тоя сателит бре маскари,или с некой таран от средновековието.Ооооох дарги ми смехурко, не е лесно да си облечен с ватенка и ***...
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 10:Комунистическият рай е всички да са равни.Това,което описваш не е.Описваш ми олигарси,които ги има и в Украйна,не само в Русия.Експлоатация на човешки ресурси като едните са много бедни,другите много богати.
6
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Медведев *** въобще кой беше? А да той беше този който каза на пенсионерките в окупираният Крим "Днег неть, но вы держитесь" (пари няма, но вие се дръжте). Те го питат "Как да живеем с пенсия от 8000 рубли (67 долара)?", а той се усмихна и им каза, че няма да скачат пенсиите, защото държавата няма пари, ама те да е държат... В Русия нямало пари... Почти всички депутати Русия са милионери в долари. Имат и трима милиардера в долари депутати... А за народа пари няма... Комунистическият "рай"...
5
10
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Да Ви прави впечатление, че про-Западните медии никога не плюят по Медведев? А знаете ли истинската причина - Защо не го правят?
4
21
 
31
 
! Отговори
ще ги обстрелват преди 2 години
ще ги обстрелват с морски крайцери и миноносци. Смешните руснаци не могат да се оправят с няколко украински трактора, къде са тръгнали?
3
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Унищожиха вече биолабораториите на Били спасителя а сега сателитите и на другия клоун Мъск..
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сателитен на Мъск ли хакнаха Афера?
1
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да свалят всички шпионски сателити.