Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу управата на клуба

"Нашият праг на търпение към аматьорщината в клуба е преминат"
18 апр 2022 13:03, Красимир Ангелов
31
Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу управата на клуба
Снимка: Lap.bg

Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че официално снемат доверието си от ръководството на клуба и предупредиха, че е възможно да предприемат "крути мерки", ако не видят положителна промяна, съобщава Gol.bg.

Позицията на "Фен клуб Сектор Г" идва няколко дни след раздялата с треньора на "червените" Стойчо Младенов и по-малко от 24 часа след "армейците" и на теория загубиха шанс да се борят за титлата, а Лудогорец стана шампион за 11-ти пореден път.

"Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ", се казва в декларацията, подписана от повечето организирани фенски фракции на ЦСКА.

Цялата позиция на привържениците на "червените" прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ЦСКАГриша Ганчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 2 години
ЦСКА го няма, и то това ЦСКА дето беше създадено нелегално 1948г. и вкарано направо в А група, и постоянен шампион по абонамент. Партията Майка вече я няма, но същите хора са мафията на върха и заради тях се подържа фарса ЦСКА. Който няма достойнство да се оттегли след като му е минало времето, е обречен на майтапи и подигравки.
23
0
 
0
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Да видим дали тия фенове и те ще се навият да плащат заплати. Щото в този отбор от 11 титуляра 10 са чужденци, а при тях под 10 000 лв. заплата няма.
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по малко фенове толкова по успешен отбор.Пример: Лудогорец има 11 фена и 11 години шампион
21
1
 
0
 
! Отговори
промяна преди 2 години
цска да се раздели с Гришата и Рашков да го прати в Дубай издръжка от феновете.
20
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 години
И аз искам да вадим следващия Стоичков или Бербатов ама не можем да развалим 40 годишно приятелство и да дадем тласък с други ръководители. Сега като мине Бобката ще е Никиту и следващия наследник. Ама те такива им трябват на Фифа и Уефа некадърници и пияници, че никой да не си отваря устата за неравенството спрямо силните първенства. Но за българския спорт няма някой който да е дал от Гриша Ганчев. И е помагал и на всякакви клубове даже и на Левски(не футболния). Просто това са фактите.
19
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Илия май не помниш как се намеси Цеката като създаде 1948 и взе децата от школите. Поне що се отнася до школи Гришата доста таланти е извадил или ако не са таланти са футболисти които са ни в националния отбор. Като има достатъчно добри български играчи не се спъват за трансфери и т.н. Колкото за печеленето от футбола за съжаление това е реалността навсякъде всичко се прави за пари даже и тазгодишното световно. Ама си мълчим и скланяме глава пред фифа уефа. Финансов феърплей друг път.
18
0
 
4
 
! Отговори
Илия преди 2 години
До Българин Щом Цеката от тотото ви разделя, евала. Само искам да вметна че от трансферите печели Гришо Ганчев а не Литекс. Преименува се за да може от по голямо име да печели повече. Имате 21 чужденци. Българите са по 2-3 на мач. Къде ви е детската школа. Бербатов, Мартин Петров, Стилиян Петров, Йончев, Стоичков....всички са от школите на Враца, Монтана, Благоевград, Хаманли, но поне играеха в истинското ЦСКА. Жалко за хубавия клуб. Само крадци в него.
17
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 2 години
ЦСКА има нужда от големия учен икономист проф. Ал. Томов, създал две важни фундаментални икономически теории - теория за ширпотребата и социалдемократически икономически модел и приложил ги успешно в Кремиковци и ЦСКА. За разработките си заслужава Нобелова награда по икономика. Дано се върне при червените и приложи успешно научния си подход за пореден път.
16
0
 
2
 
! Отговори
абе преди 2 години
що ни занимавате с глупости ?!
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трябва да сте ниско челни че да не разберете че с този БАТКА ГГ ще потъвате все повече в блатото на посредсвеноста махнете го и ще видите че лека полека ще излезнете от от това блато но не става само с пиене и боцкане иска се и акъл
14
0
 
3
 
! Отговори
Димчо Беляков преди 2 години
От когато дойде в София, Литекс играе все по-добре. Не мога да разбера от какво е породено такова недоволство. Г-н Ганчев прави всичко по силите си, но има директива. Сините братя са виновни!
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да реши Ганчев и ще видите,че т нар Цска го няма от много години.Ходете да се жалвате на гробищата.
12
0
 
3
 
! Отговори
Волов фен преди 2 години
Дуче, *** той министъра на спорта ваш човек бе, Господ ли да дойде на власт да станете шампиони
11
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Абсолютни ***. Аз съм ЦСКА-ар и по мое мнение по-добро управление не сме имали откакто се помня. Отбора се издържа сам кажи речи. Много пишем ама колко даваме. Публиката е наполовина. Я вървете при човека, който раздели феновете - Цеката на тото пункта. Или ще се разделяме като левскарите и ще се бием по трибуните помежду си? Стойчо Стоилов не знам какво Ви дразнеше при положение че 85% ит траснферите му бяха добри играчи, които след това продавахме на печалба.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
haha,, ако не е гришата да пере пари ЦСКА умира отново в дългове ...
9
3
 
6
 
! Отговори
ВАРНА преди 2 години
Дучето трябва да се върне на "Армията" и да отговаря за връзката между феновете и ръководството, а фракциите да се занимават със развитието на сектора. Клуба е добре! Три поредни години финал за купата на България! Две поредни години класиране в групи на Европейските клубни турнири! ТРИ ПОРЕДНИ ГОДИНИ и ДЕСЕТ поредни мача Левски нямат победа над ЦСКА! С ТОВА БФС НАЧЕЛО и НАРЕДЕНИЯ ни предварително ШАМПИОНАТ, ЦСКА ВЗЕМА АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ от ситуацията! Друг е въпроса, че ръководството не е особ
8
3
 
3
 
! Отговори
Бефеседепесе преди 2 години
Бефесе-Депесе са натиснали диларите да създадат напрежение в ЦСКА преди конгреса! Не го правят за пръв път!
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора които се издържат от ЦСКА и не да дали и 1 лев за отбора да ми пускат такива декларации... Айде у лево. Тоя дето го е писал да ми дойде с ясен план за бъдещето на ЦСКА. Пълни ***. Разград купуват мачове на килограм, държат БФС и е геройство това което постигна ЦСКА на
6
6
 
20
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Да си събира отборчето Гришата и обратно в Ловеч
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тва сега тирето, точката, числото или някой друг препинателен знак е?