Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу управата на клуба

"Нашият праг на търпение към аматьорщината в клуба е преминат"
18 апр 2022 13:03, Красимир Ангелов
31
Феновете на ЦСКА с мощна атака срещу управата на клуба
Снимка: Lap.bg

Организираните фенове на ЦСКА обявиха, че официално снемат доверието си от ръководството на клуба и предупредиха, че е възможно да предприемат "крути мерки", ако не видят положителна промяна, съобщава Gol.bg.

Позицията на "Фен клуб Сектор Г" идва няколко дни след раздялата с треньора на "червените" Стойчо Младенов и по-малко от 24 часа след "армейците" и на теория загубиха шанс да се борят за титлата, а Лудогорец стана шампион за 11-ти пореден път.

"Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот - ЦСКА СОФИЯ", се казва в декларацията, подписана от повечето организирани фенски фракции на ЦСКА.

Цялата позиция на привържениците на "червените" прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: ЦСКАГриша Ганчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
9
 
! Отговори
Армеец преди 2 години
Как си мечтая, г-н Домусчиев да си премести клуба на Армията. След като Гриша Ганчев го направи, защо да не го направи и Домусчиев?
3
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПрозрачноДруго си е да припознаеш Пеевски и да му вземеш 400К дарение. Официално. А неофициално той просто ви е СОБСТВЕНИК. Прозрачно ли ти е? Ама Президент Байдън каза чрез Магнитски: НЕ на ПЕЕВСКИ.
2
6
 
10
 
! Отговори
Прозрачно преди 2 години
Тъй като гледам скоро ще има и друго припознаване на Числото. Така де, като дойдат на играят на Армията стават Цска. След тях и Ислямска държава може, тъкмо нямат отбор.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закривай! Циркаджии!