Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
8
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 години
За всичко съм съгласна с разследването, ама иконите и вибраторите са си негова работа и едва ли имат нещо общо с незаконните дейности и престъпления. Ама сензация да има. Ако се обръщаше по-малко внимание на сензациите и повече на важните неща, то тогава можеше да има реални резултати.
137
0
 
41
 
! Отговори
Шкафове преди 2 години
Шкафове с пачки, шкафове с вибратори - кво става в тая България? Няма ли някой нормален, с шкаф, пълен с книги, албуми със снимки или с нещо нормално?
136
8
 
11
 
! Отговори
анонимен келеш преди 2 години
"Пълен с вибратори шкаф" Този Семерджиев си е направо за ПП.Като нищо ще стане техен депутат:):):)
135
0
 
11
 
! Отговори
Фан преди 2 години
*** с крадена кола, надрусан, с фалшива книжка, с неразрешени от закона, за използване от цивилни лица - полицейска лампа и полицейска палка...сега и вибратори.Теглете му един в тила и да се свършва !!!
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами заработвал е бетонджия и общ работник по строежите, вибрирал е бетон, къде да ги държи вибраторите, естествено че в щкаф, няма да ги хвърля по земята!
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А едно такова невменяемо, игумен Спиридон му викат, като го хванаха пияно и без книжка каза, че всичко е наред, защото се бил "извинил" на Бог и на Св. Йоан Рилски. И счете, че с това се приключва всичко. Религията- магнит за безсъвестни, неадекватни, индивиди. Но винаги с претенции.
132
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разговорите с невидимите приятели от иконите дават чувство на успокоение на съвестта. Едно читаво нещо да каже ченгето, дето му е държало чадъра.
131
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сериозно, къде е дежурният набожник, който яростно защитава всяка изцепка на религиозните като него. Да не би той да е Семерджиев и сега да е в процес на преосмисляне на ценностната си система? Началникът му отгоре, и той вдигнал ръце от него.
130
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като видя сако с дънки и веднага ми става ясно що за плоскоземец ги носи.
129
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Икони за да се кръсти и моли да му стане, а вибратори в случай че молитвата не подейства.
128
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, прекомерно обсебении от религия, йога, показна духовност не са читави и го правят, за да се прикриват. Прекален светец и богу не е благ
127
4
 
7
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Футболист на левски. Икони. Сещам се за Сиракофф. И той от Левски. Има цял параклис в дома си. Ходеше да се дуупии по стадионите. Сваля си гащите и така. Гонзо и той от Левски. И той от радост, че са били ЦСКА си свали гащите и ходеше по бикини пред цяла България да го снимат. И той набожен. Преди всеки мач ходел на църква. Така той казва. Това не му пречи да нокаутира с лакти защитниците. Скача във въздуха и ти пращи лакет в главата. И после голям нападател.
126
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знае се, че тия дето имат кръстове и по гъ... т'ва, лицето, исках да кажа, нямат особени скрупули да вършат престъпления. След това им трябва само добър изповедник, молитви, иконки, някое даренийце, и проблемът е решен. Греховете се рестартират и пак се започва в същия ред.
125
7
 
4
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 2 години
радевисти сър! Забавляват се!!!
124
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има снимка с Тиквата защото е от неговия взвод за побоища като разни Стъкита,Мъкита и др. подобни мутрата дето ги обличаше в полицейски униформи и ги пращаше по протестите да бият хората!Джуклестата куорва и тя 100% е ходила да рита хората по мъжките атрибути!
123
0
 
10
 
! Отговори
А преди 2 години
На лицето си е татуирал кръст.
122
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи, тоя с кръстовете, библиите и иконите много обичат да сочат другите и да им дават наклон без някой да ги пита. А се вижда, че те са проблемът. Проблем и за себе си и за близките, и за обществото.
121
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако срещнете индивид, който говори често за религия, каквато и да е тя, да колекционира икони, да е провесил кръстове по 1-2 кила, еле пък да си ги е татуирал.... бегай с 200 от такива! Образно казано. Знай, че за такива човешкият живот е малоценен. Те живеят, за "оня свят".
120
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе това нашето МВР и бандитите са си като дупе и ***. Мутрите плащат на полицаите, полицаите се чувстват горди, че служат на бандитите, даже искат да приличат на тях. Полицейските служители изпитват един вид ненавист към обикновените хора, които се жалват, от личен опит го казвам. Редовните милиционерски реплики са: Няма смисъл, нищо не може да се направи, не могат да се вземат отпечатъци, много са бързи, от нас нищо не зависи, много Хорейшо гледате - и така нататък...
119
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма нищо странно и необичайно. Всеки, който е много навътре в религията има сериозни отклонения. Дали ще е криминоген, дали с внушителна колекция от вибратори, дали ще си пада по деца или ще е някой 40 годишен девственик, който се е взел за новия пророк.... Но винаги има сериозни отклонения.