Открития в дома на Семерджиев: 300 икони и шкаф, пълен с вибратори

Гаджето на Симона Радева бил първият полицай на местопрестъплението
Обновена: 12 юли 2022 19:37 | 12 юли 2022 19:00, Екип на Bulgaria On Air
312

Седмица след тежката катастрофа, при която бившият футболист на Левски Георги Семерджиев уби две жени на кръстовище в София и избяга, продължават да излизат интересни данни от разследването на полицията.

На този етап все още не са ясни резултатите от кръвните му проби, за да се разбере дали е бил под въздействието на наркотици по време на фаталният инцидент. Разследване на телевизия Bulgaria ON AIR обаче разкри други интересни факти от катастрофата.

Още по темата
Случайно или не, първият полицай, който се озовава на местопрестъплението, е официалният приятел на Симона Радева, твърдят източници на телевизия. Той е полицай в Четвърто районно управление в столицата.

"Ако е трябвало да вземе нещо, което не е трябвало да бъде намерено, това би могло много бързо да се случи, но ако трябва да мести и да наглася някакви обекти по местопрестъплението - нещата се усложняват", коментира криминалиста Иван Савов.

Източници от разследването разказаха пред Bulgaria ON AIR, че когато влизат в апартамента на Георги Семерджиев, откриват около 300 икони, дори в тоалетната, както и пълен с вибратори шкаф.

"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина. Той е имал икони дори в тоалетна си! Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите автомобили и нашите деца им се възхищават - тайно или не", каза още Савов.

А в смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на бившия футболист, както и последните разговори, проведени от него преди катастрофата.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от апартамента му, виагра и амфетамини.

По информация на "Новините ON AIR" срещу Семерджиев ще бъдат повдигнати и други обвинения.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


312
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Наличието на тази прекомерно показна религиозност у човек води пряко към най-простия извод - че има чувство на вина" - Страх! Не вина. СТРАХ! Търси друга сила да го брани. Вярва, че ако има 300 икони, ще се има милостиня. Те и мутите преди него така - парклиси, църкви, чешмички ... После умираха по доста лош начин.
157
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо всички се фокусират върху намерените предмети, а не, че "мъжа" на полицайката, дето е била с него, е бил първа кипра в дома му. И разправя как нямало как да укрие всички улики. Той няма да укрие нищо, защото е постоянно неадекватен. Но униформените, прекарали там часове знаят какво трябва да се направи, за да го отърват.
156
1
 
7
 
! Отговори
МАЛБА преди 1 година
Молим се, някой да помогне на момчето, да се сближи с отвърдното ... ако може тая вечер! Няма ли един мъж поне в полицията?
155
0
 
16
 
! Отговори
Мислете ! преди 1 година
Има виагра и вибратори. Момчето не може да върши работа и ползва вибраторите да му я свършат. Тоя е на 36 и за да не му става е мега увреден. От там го избива на комплекси и агресия. Този е за лечение.
154
2
 
13
 
! Отговори
Германец преди 1 година
Традиоционно християнско семейство с всичките му атрибути -- джип, споделена любовница, икони, татуирани кръстове. Това с вибраторите ме изненада, честно :)
153
7
 
5
 
! Отговори
Кънадски ибач преди 1 година
Просото вие колко вибратора криете в шкавчето си?Извинете ме ако съм допуснал грешки в правописа,наполовина съм канадец.
152
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разписваме се, г- н Просото. Тренираме си граматиката, искаме да станем филолози.
151
4
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
що са опитвате да "анализирате" тоя психар?...Иконите са му необходими точно толкова,колкото кръстенето и целуването на ръцете на поповете,в което упражнение Тиквата е специалист..Па и си е добър БИЗНИС !!!...Знаете какви луди пари дават некои богаташи за да притежават икони,особено автентични..Така че дрога,икони,вибратори,...ВСЕ Е СТОКА..."По Мисури"...Само дето коне вече нема,друго са краде на поразия..
150
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вибраторите са за него собствено удоволствие и на к.ч ите с него. Иконите за колекция, защото си е мислил, че е над всичко. ***. Дано изгние в затвора.
149
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От цяла София и всички полицейски управления баш Мирославчо-"официалният" е пръв на произшествието?! Тоя е мега-баламурник ако й е войдисал на тая на лъжите. Иначе и той бърже, бърже си заключил профила в фейсбук. Сега сигурно щеше да си скубе косите ако не беше плешивко. Така е като се хващаш с миHдили!
148
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А виаграта??? Явно Патенцето не е можело да става вече, омаломощено от толкова амфетки! МУХАХАХАХАХХАХА
147
0
 
17
 
! Отговори
Ами не преди 1 година
Иконите не са защото имал чувство за вина!!! Точно обратното - Иконите са, за да го подкрепят в " работата " му, да Не го заловят и да може лесно да се изплъзва от куките. Този няма никакво чувство за вина, защото въобще не притежава и 1 мг съвест!!!
146
0
 
8
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
Набожногреховен е Гоши!
145
4
 
8
 
! Отговори
до 151 преди 1 година
Абсолютно съм съгласен. Същото е и с коментарите относно ТикТок постовете и вънншния вид на Симона Радева. Абсолютно само нейна работа си е. Това какво прави в колата на Семерджиев и от къде на къде има полицейска палка и полицейска лампа в цивилната кола с нея е по-важният въпрос. Същото се отнася и за опита да го прикрие и присъствието на приятеля ѝ на местопрестъплението. Тези хора не може да продължават да са част от органите на реда и ако се докаже вина, е редно да полежат в затвора.
144
5
 
13
 
! Отговори
.... преди 1 година
дали е случайно, че крадливата хиена буци, подобно е много набожен и с много икони, за еротични атрибути нямам информация. Ха ха ха.
143
14
 
13
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Наистина,ако шкафчето му беше пълно с кинти ставаше за ГЕРБ.Обаче с тези вибратори си е само за ПП и ДБ:):):):)
142
2
 
7
 
! Отговори
Лош матрял преди 1 година
Християнска държава с башибозуци.Сигурно си облекчава сексуалните нужди върху иконите.
141
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вероятно иконите и вибраторите са му ги подхвърлили тия, дето са го отвлекли и са му откраднали колите, когато не е запомнил
140
0
 
8
 
! Отговори
Тома преди 1 година
Ами молил се е човека като използвал вибраторите на кръст
139
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименИкони за да се кръсти и моли да му стане, а вибратори в случай че молитвата не подейства. ----------------------------------- може иконите да са за в случай, че вибраторите проработят