Още едно обвинение за Семерджиев, в колата от катастрофата намерен амфетамин

Още не е потвърдено дали е имало още пътници в колата
13 юли 2022 08:30, Петя Славова
76
Още едно обвинение за Семерджиев, в колата от катастрофата намерен амфетамин
Снимка: БГНЕС

В автомобила, с който Георги Семерджиев блъсна и уби две момичета на столичния бул. "Черни връх", е открит амфетамин. Това е станало при втория оглед, обясни  пред БНТ зам.-директорът на НСлС Ясен Тодоров. Заради това предстои на Семерджиев да бъде повдигнато още едно обвинение.

Той нито потвърди, нито отрече дали в автомобила е имало други пътници, но вече е доказано, че след катастрофата полицайката Симона Радева и още двама души са помогнали на Семерджиев да се укрие.

Още по темата

 "Наистина е учудващо, че това лице има над 50 наказателни останоения и не му е връчено нито едно, учудващо е, мче от 10-11 юни той се издирва, а ние го намерихме за половин час", коментира Ясен Тодоров.

Ясен Тодоров заяви, че са иззети всички видеозаписи в района на катастрофата, както и около дома на Семерджиев. Зам.-директорът на НСлС призова ако има очевидци на катастрофата, да се свържат със службите, за да дадат показания.

 Основното при това престъпление ще бъде доказване на авторството на деянието - кой е управлявал автомобила. Както виждате, пред съда той вече си е изградил някаква защитна версия - че е отвлечен, че не е управлявал той. Благодарение на бързите действия на разследващите събрахме доказателства, които убедиха съда за момента и го накараха да направи основателно предположение, че Георги Семерджиев е извършител на престъплението

В дома му са открити както вещи, свързани с катастрофата, така и съвпадение на ДНК. Едно от откритите доказателства маратонка.

"На видеозаписа се вижда как той бяга с маратонка на левия крак, а десният е по чорап. Предполага се, че дясната маратонка е изпаднала в колата по време на катастрофата, а в дома му е открита другата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Симонката какво прави напоследък. Има ли вече ново гадже наркоман?
28
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кожаревски свидетел, сътрудник на полицията, наркоман, от редиците на софия запад, участия в протести на герб, набожен, обратни наклонности. Бах в дълбоката всеразвита личност.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След този случай ми обясниха, че на това му се викало руска ролетка - минаваш на червено с над 100км/ч през някое кръстовище и на късмет разчиташ да няма други коли!!! Значи е пълно с такива ***...или , чак си имат термин за убийствата, които причиняват!!!
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама нидйеите така уаа, туй са на боеко дечинката и рожбинките, те са добри чеда. Момчето е объкало и повече няма да прави така, обещал е на мама. То милото е стресирано от случката, пратете го вкъщи или по-добре на малдивите да се възстановява от стреса.
25
2
 
9
 
! Отговори
Стига глупости преди 1 година
Подхвърлени наркотици за да натопят добрия човек - християнин и спортист едва ли ще взима наркотици.
24
1
 
6
 
! Отговори
Хит преди 1 година
Все някога може и да се разбере, кой е шефът, който вдъхновява полицаиката в песничката. И на каква йерархия в полицията е сътрудника на ГДБОП.
23
5
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 1 година
Кажи кои са наранените в колата и откарани с линейка. Колата е ударена отзад, задействала се защита и се откъснала предната част. А дали въобще е имало катастрофа?
22
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре какъв е шанса след удар над 150км челно.. нито той , нито това 40км момиче да нямат нищо едно нараняване? При всяко едно нараняване, ще е видимо, кой е бил в колата ? Дори и от колана ще има следи по гърдите след такивo G в стълба.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дори и без солидни доказателства влизате в съда чула 30г затвор и това е. При такъв рецидив, няма какво да се вайкате. Системата е по голяма от всеки. Такива хора неможе да ходят сред нас. Просто е.
20
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
обвинения за: убийство на двама, бягство от местопрестъпление, корупция, шофиране без книжка, нерегистриран автомобил, 50 нарушения, издирван, употреба на алкохол и наркотици, разпространение на наркотици - туй всичко си заслужава ако не инджекция, поне доживотен, но бас ловя че ще се измъкне с 9 години затвор макс, и ще излезне след 3 за "добро държание"
19
1
 
21
 
! Отговори
Чудо преди 1 година
Няма да има осъдени. Мафиотите назначат полицаите, съдиите, депутатите и др.
18
1
 
25
 
! Отговори
Я преди 1 година
Какви амфети какви виагри . 2 жертви ,помощ от полиция какво повече трябва да се доказва!
17
3
 
15
 
! Отговори
Шарана преди 1 година
Момчето е отличен агент под прикритие, изпълнявал е тайна мисия на Джедайските Интергалактически Сили, когато Дарт Амфетикус обладан от самия Гявол го отвлича, за да си отмъсти за провалените сделки на Търговската Федерация за милиарди Джегидолари. Момчето успява да се отвърже от стоманените въжета, изскача от багажника и почва яростен двубой. Дарт губи контрол и благодарение на тъмната сила се измъква, но изтласква СУВа към асансьора с идеята да погуби момчето.
16
2
 
19
 
! Отговори
Дрънкало преди 1 година
Много е трудно да се обвинят наркомани без да се обвини полицията, като са едно и също сдружение.
15
1
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
За амфетамините в колата ще кажат, че после са подхвърлени, защото колата 2 дена не е била под охраха, да ----////---- Ами те най-вероятно после са подхвърлени. Такива дървени постановки се правят нарочно, за да изложат обвинението. Като отпаднат едно-две такива "доказателства" и после кой съдия ще го осъди по косвените доказателства... От цялото обвинение половината доказателства скалъпени, другата половина косвени.
14
3
 
10
 
! Отговори
до 21 преди 1 година
4-то е на 2мин пеша от мястото на инцидента. Само казвам. А дали е имало друг в колата- камерите ще кажат, но кадрите се пазят, рано е още според мен, докато тече разследване, да се покажат. Но скоро ще ги покажат си мисля. Какви ли не неща прочетох. От това, че Симона е била в колата до това, че едно от убитите момичета е излятяло от колата и то е било вътре... Всеки си фантазира. И аз имам жилище наблизо в района и следя с интерес случая.
13
2
 
29
 
! Отговори
Кукувци преди 1 година
Не, Симона не е била в колата, тичала след колата и затова веднага се е появила при колата и се обадила на полицаите от 4-то.
12
4
 
1
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Над 99% е вероятността да е бил сам,но стават чудеса и при внезапен удар и с над сто км в час.Интересно е,че обикновено единия е мъртъв на момента,което се дължи на камшичния удар и счупване на атласа или епистофея май бяха горните два прешлена,а на другия нищо му няма,освен традиционните синини.Казват зависило от центробежните сили.Нали имат записи от камери,щото свидетелите понякога виждат "невидимото".
11
2
 
18
 
! Отговори
Абсурд преди 1 година
Искат да оневинят тази "икона" Симона. Тая, ако се разприказва на колко е правила услуги, кой знае докъде ще се стигне. Вчера и един наркоман с чуждо име го бяха пуснали в една тв да я защитава и потвърждава, колко са *** хората. *** сме, защото ви търпим.
10
3
 
4
 
! Отговори
рибока преди 1 година
Преди години имаше един зам.председател на съд,който глобяваше призовкарите с една заплата за най-малката нередност при връчването,но с пенсионирането му опитът му се пенсионира и той.И бе прав - ще се разкарваг десетина души от страната за дело,което се отлага заради някой блейко.Вероятно са ги връчвали на родата му и са му спестили доста наказателни производства,а можеше и да е в затвора по някое от тях,дори поне по две,заради нарушен изпитателен срок.