Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?

Двамата лидери замезваха с вино от двореца Дивноморское
Обновена: 13 сеп 2023 14:54 | 13 сеп 2023 14:50, Петър Бойчев
201
Сорбе от морски зърнастец, есетра, камчатски раци... С какво Путин нагости Ким?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лидерите на Русия и Северна Корея и техните делегации разговаряха в космодрума "Восточний", след което последва официален обяд, даден от Владимир Путин в чест на Ким Чен Ун. След това севернокорейският лидер пое обратно по дългия път към вкъщи, предадоха руските медии.

Докато Путин и Ким си обещаваха помощ в "борбата срещу империализма" и за изстрелването на ракети те похапнаха стилно и сладко.

Владимир Путин започна официалния обяд с тост "за бъдещото укрепване на сътрудничеството и приятелството между нашите страни, за благополучието и просперитета на нашите нации, за здравето на държавния лидер и на всички присъстващи", предаде CNN.

Жеста върна и Ким Чен Ун, който заяви, че е уверен в успеха на Русия в Северния военен окръг и вдигна тост за здравето на Путин и "новите победи на велика Русия", цитира тоста му Телеграм каналът "ВЫ СЛУШАЛИ МАЯК".
Каналът публикува и менюто от обяда, което включва: бяло и червено вино от двореца в Дивноморское, салата от патешко месо, смокини и нектарини, ролца от камчатски раци, рибена супа от бял амур.

Основното ястие включва есетра с картофи и гъби, телешки антрекот с печени зеленчуци, а за десерт - сорбе от морски зърнастец (медоносно растение, познато и като дива боя), кондензирано мляко с черни боровинки и борови ядки.

Това беше втори официален обяд, организиран от Русия за Ким Чен Ун след посещението му във Владивосток през 2019 г., припомня CNN.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е среща на президенти както да ядат боб чорба и шопска салата ли?И какви да тези новини за Путин все какво яде,за яхтата Китът-убиец,спалнята на Кабаева.Кяжете нещо за Макарон или Байдън както ядат на срещи с други президенти.И защо пак такова мълчание за контрата.Какво става при Роботино,пробиха ли укрите или надали?
75
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си ги сутринта как отиват заедно за ръчичка до бункерния кeнeф да дpиcкат заедно пак хванати за ръчичка
74
0
 
5
 
! Отговори
:) преди 1 година
До до 199 120 Сега мандрите са собственост на внуците на онези, дето обираха мандрите, преди 9/9 :)
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До94. Защо лъжеш . Режима на Т. Живков започна да запада преди да почине Брежнев. Заводите даваха продукция брак. ТКЗС - та продукцията пътуваше за СССР . От там парите се бавеха или въобще не се изплаща ше. Държавата даваше дотации , като печатеше пари в Държавна печатница Родина. По големите пари като 50 лв . се печатеха в СССР. С дотациите / сега му казват субсидии/ се плащаше центр. Отопление от целокупния народ .
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До до анонимното 112 Аз ,за разлика от теб, поне имам бъдеще.Неудачник вмирисан.
71
2
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Анонимен 119 Че то, и на Запад не е имало ГМО тогава :) А преди бай Ви тошо още по-качествена е била храната.
70
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На статистики не вярвам.На очите си вярвам.Като храна при бай Тошо имаше качество.Храните бързо се разваляха защото бяха истински,без ГМО.Както са в Куба сега например.Нулево ГМО и хората там са здрави,с най доброто здравеопазване.За Северна Корея незнам,знам само че американски войници бягат при Ким.Доста случаи има,надали е от хубаво.
69
2
 
7
 
! Отговори
до 108 преди 1 година
Изплащаш, ама живееш на пълни обороти. А не си стискаш вкиснатия з..ник, както беше при комитата 20 години и докато влезеш в панелката или дойде запорожеца, айде...ко стана.
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 95 - това не важи само за комунизма а въобще за целия свят. Хранителната индустрия просто не е достатъчно развита тогава. След 80-те, 90-те и най-вече последните 20 години в целия свят е този гмеш на храната с всякакви химии и добавки. Къде има хубава храна сега? На село само, който си произвежда или този който има пари да си го позволи.
67
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И за продължителността на живота си има статистики. През 87 година е била 63 години осреднено за мъже и жени. За 2021 година, българинът живее средно 74 години. Както и да го погледнете - сега е по-добре.
66
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво говорите за храната днес, като миналата седмица намерих плодово кисело мляко в хладилника ми, което срока му на годност изтичаше 24.06.2022 (!!!!), като го отворих си беше като току-що купено. Изядох го и нищо ми няма. Толкова за храната днес. Пълна с консерванти и подобрители, но нищо реално в нея.
65
7
 
5
 
! Отговори
до анонимното преди 1 година
""""хахахахаххахахха пълен некъдерник и неудачник си"""" ------ Полурамотно и необразовано едноклетъчно, тепърва ти предстои да се насладиш по максимум на всички "прелести", които ще ти устроят твоите западни идоли, но ще е твърде късно..., наслаждавай се на момента, бъдещето ти ще е незавидно!
64
0
 
8
 
! Отговори
:) преди 1 година
Сравнението за соц-а и "гнилия" капитализъм не трябва да се прави "при бай тошо" и сега, а тогава - в Източна и Западна Германия.
63
0
 
5
 
! Отговори
666 преди 1 година
"Замезвали с вино"...божкеееей,жива да не бях :)))
62
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 102 Питай приятелите си комунистите които скриха за аварията в Чернобил и изкараха хората на манифестация.
61
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До92.Ами 60 годишния като е толкова хубава храната сега,защо българите са най болната нация в Европа.Шампиони на Европа по инсулти, инфаркт и рак?
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко има сега - и скъпо и евтино. Само пари да имаш. Ама и повечето хора имат достатъчно. Само че станаха по-алчни. Навремето около 10% имаха коли, сега минимум 90%. Навремето почти никой не беше излизъл никъде в чужбина, с изключение до Румъния или до СССР, сега всеки втори има имот в Гърция. Децата ни са студенти навсякъде в Европа. Изобщо, който не вижда огромната разлика в полза на сега, не е само сляп, а направо изоглавен. Ако си на по-малко от 30 години, може и да си промит от чичковците
59
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, ама при Тодор Живков всичко е било по БДС
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Сега в ЕС всяка стая с форка и 5ка кулед и амолед тв + нет и те и всяко семейство с 2 автомобила." - Чудя се 73-а колко ли народ в Европа е имал "кулед" (каквото и да е това", и по 2 автомобила.
57
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей, пубери скапанииии у форума, като не помните вкуса на храната при бай Тошо просто си замълчете! Впрочем питайте майййките си, бащите си и най-вече дядовците и бабите си коя храна беше по-вкусна като цяло по магазините- сегашната или тази при Бай Тошо. Питайте дядовците и бабите си веее, пубери скаааапани!