Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости

Сателитите на САЩ се страхували от силна Русия
28 мар 2024 10:16, Петър Бойчев
509
Путин: Да атакуваме Европа след Украйна? Пълни глупости
Снимка БГНЕС

"Изявленията на Запада за предполагаеми планове на Русия да атакува Европа след Украйна имат за цел да сплашат собствените им граждани". Увереност в това изрази държавният глава на Руската федерация Владимир Путин в рамките на среща с военни пилоти в Творжок, Тверска област, предава РИА Новости.

"Това е пълна глупост - възможността за атака срещу някои други страни, срещу Полша, балтийските държави, плашат и чехите. Просто глупости. Просто друг начин да измамят гражданите си и да източат допълнителни пари от хората, да ги принудят да поемат това бреме на раменете им, това е всичко“, коментира Путин, цитиран от Фокус.

По думите му "сателитите на САЩ се страхуват от голяма, силна Русия“, въпреки че притесненията им са напразни. "Нямаме никакви агресивни намерения спрямо тези държави“, подчерта руският президент.

Русия няма да воюва с НАТО, разликата във военните разходи на Москва и тези на страните-членки е голяма, допълни още Путин. Той припомни, че през 2022 година САЩ са похарчили 811 милиарда долара за военни разходи, а Русия - 72 милиарда долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


509
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
424
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато тука се пускат подобни статии с цел отвличане на вниманието другите мискирки от ISW съобщават че руснаците са вече на 500 метра от Часов яр Мачкат наркосите още край Бердичи....
423
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Продължение от 427На репликата - при пълен контрол на Черно море какво ще правим с България и Румъния, Толстой отвърна, че това не е с държавите, с които има смисъл да се разговаря. Те трябва направо да се праснат заяви първо Скабеева, след което тези повтори и Толстой. Той подчертава, че в българското крайбрежие живеят руски граждани, които веднага ще излязат на митинги, за да приветстват руската агресия. Въобще не се прилагайте за това, заяви Толстой.
422
2
 
6
 
! Отговори
Лъже преди 1 месец
Жужакът лъже, както обикновено
421
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зам-шефът на руската Дума: Ще праснем България, а руснаците по крайбрежието там ще ни приветстват (Видео) 23.07. 2023 g.Пьотр Толстой тзаяви, че дори няма смисъл да се говори със страната като нашата, а направо да се действаЗам.-председателят на руската Дума и член на Висшия съвет на управляващата партия Единна Русия Пьотр Толстой заявяват от екрана на държавната телевизия Россия 1, че България трябва да се прасне, а руското население, което живее по българското крайбрежие ще приветства това. Толстой е гост на предаването 60 минути на 20 юли, водено от известната с крайнодесните си нац
420
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 424. Така ло говорят другите пияници пред панелката? Путин няма нужда да го издирват,знаят къде е,никой не ги спира да отидат и да го арестуват. Муахахахахаааааа......
419
2
 
10
 
! Отговори
Русия за Европа преди 1 месец
Трябва да се отбележи, че съществен фактор за благополучието на Европа бяха евтините Руски ресурси. Ако не вярвате вижте какво става с БВП на Германия след вохната и каква е прогнозата за разтеж през 2024. В парично измерение това са сторици милиоарди евро, които ЕС всъщност губи. И до кога мислите Запада (не у нас) ще може да поддържа социалната си политика на такова виосоко ниво, ако нещо не се промени? НАЙ-ДОБТОТО ЗА ЕВРОПА БИ БИЛО МИР, ПРИЯТЕЛСТВО И РАВНОПРАВНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСИЯ.
418
8
 
4
 
! Отговори
Путин е най-великият преди 1 месец
Терорист на Азия. Търсен е жив или умрял от международия криминален съд за отвличане на хиляди деца.
417
4
 
7
 
! Отговори
КО, НЕ ! преди 1 месец
До момента мераци да завладяват и управляват цяла Европа са имали римляните, французите (при Луи XIV и при Наполеон) и германците (при Хитлер). В списъка ги няма британците, предполагам понеже са си имали повече от достатъчно колонии, но пък те винаги са имали мераци да ръководят Европа в политикта и задкулисно. И същите тези ни обясняват, как Русия щала да направи това, което те не са спирали да правят. Не ме разбирахте погрешно, не съм някакъв -фил или -фоб. Учил съм и работя по западен станда
416
2
 
0
 
! Отговори
82-ОМБР преди 1 месец
Путин ние знаем,и бес да ни казваш,че да нападнеш НАТО са пълни глупости,но това ни е предтекст за да се въоражим до зъби!!!
415
4
 
7
 
! Отговори
ЗА ЧИИ ИМ Е? преди 1 месец
Реално на Русия Европа не й трябва, но пък на Европа й трябва Русия: газ, петрол, редкоремни метали и минерали, дървесина, диаманти, плодородни земи, развита тежка индустрия, води - все неща, които в Европа малко или повече липсват.
414
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Русия няма да воюва с НАТО". Край на цитата. Има ли още някой, който се чуди защо НАТО се разширява постоянно? Това е единствената що годе гаранция, че Русия няма да ти посегне. За това и разширяването е трън в очите на руснаците. Нямат къде да си избиват експанзивните комплекси.
413
1
 
1
 
! Отговори
До 413 преди 1 месец
По-горделив ли е от Путин ?
412
3
 
4
 
! Отговори
Захаркова преди 1 месец
Не си измисляйте, че Русия ще атакува Украйна ! Като знаете, кажете кога ще го направи - в кой ден и час, хайде... !
411
1
 
2
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Другарю Путин тези дето ги хванахме кво да ги правим те вече си казаха каквото трябваше стига сме ги хранили
410
0
 
0
 
! Отговори
Сори преди 1 месец
Когато цитираш може да поличиш минуси за цитата.
409
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кара значи черен нали.
408
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До по долен.Крадеца вика дръжте крадеца.
407
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зеленски не спази МС и отказваше преговори. Беше много горделив. Горделивостта е грях.
406
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една от основните причини колко е фалшива цялата тази специална операция е че не могат Вселенски толкова време да пипнат или по точно НЕ ИСКАТ
405
2
 
5
 
! Отговори
ДА УБИЯ ПРИГОЖИН? преди 1 месец
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ.....