Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора

Те обслужват и неговите генерали
4 май 2024 16:45, Нели Христова
177
Армията от красавици на Ким Чен Ун: 25-те девственици са част от "отряда за удоволствия" на диктатора
Снимка: БГНЕС

Всяка година из училищата в цяла Северна Корея щателно се подбират 25 подходящи девствени момичета, които формират т.нар. "отряди за удоволствия" на лидера на страната Ким Чен Ун, неговите генерали и други високопоставени приближени. Това разказва Йонми Парк, бежанка от Северна Корея, самата тя на два пъти преминала суровата процедура по отсяването, но за нейно щастие неодобрена поради "политическа неблагонадеждност". Севернокорейски лидер Ким Чен Ун си има харем за удоволствия и всяка година си избира по 25 девствени момичета всяка година, за да бъдат част от негов.В сексуалния живот на Ким Чен Ун присъства палитра от неговия личен %Отряд за удоволствия" от "25 високи и красиви девици" до притежаването на "Влак за удоволствия", пълен със зашеметяващи "дами кондуктори".

Кадърът показва  младата "армия от красавици" на Ким, които носят червени екипи и се усмихват пред камерата.
 
Източници твърдят, че момичетата са изтръгвани от класните стаи и подлагани на медицински тестове, за да се провери дали са девствени. Ако бъде потвърдено, те биват принудени да живеят в сексуално робство като част от "Отряда за удоволствие" на Ким, пише "Дейли мейл".

"Служителите на Ким Чен Ун посещават всяка класна стая и дори отиват в училищните дворове, в случай че са пропуснали някоя красива", твърди 30-годишна жена.

След като намерят някои красиви момичета, първото нещо, което правят, е да проверят семейството си статус техния политически статус. Те елиминират всички момичета с членове на семейството, които са избягали от Северна Корея или имат роднини в Южна Корея или други страни." След това процесът включва медицински преглед за потвърждаване на тяхната девственост. Тези, които преминат през този етап, са изправени пред още една строга медицинска проверка, при която непълнолетни несъвършенства, като малки белези навсякъде по тялото, могат да доведат до дисквалификация.

Така в крайна сметка остават само няколко момичета от цяла Северна Корея, които се изпращат в Пхенян. Тези момичета трябва да послужат за удоволствие на диктатора. Практиката е била въведена още от дядото на сегашния диктатор - Ким Чен Сен и продължена от баща му Ким Чен Ир, който твърдо вярвал, че "сексуалната близост с тийнейджърки ще му донесе безсмъртие" (Ким Чен Ир почина от масивен инфаркт през 2011 г. на 70-годишна възраст).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЕХ *** *** ИСКАТИ СЕ И ТИ ДА СИ ПРИ ДЕВСТВЕНИЦИТЕ НО НЕ СТАВАШ
33
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всичките са непълнолетни ,бедни ,наркозависими българки , горд съм да съм българин
32
11
 
12
 
! Отговори
Х преди 1 месец
с това привлече Тръмп, Жерар Депарддийо и онзи баскетболист. Там буквално можеш да правиш всякакви извращения - безнаказано.
31
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мокрите сънища на misirkata да бъде в такъв обслужващ отряд.
30
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мисирките всеки ден се скъсват да лъжат, така че това най-вероятно е поредната лъжа в стил един човек ми каза
29
6
 
19
 
! Отговори
Какво е новото преди 1 месец
Нищо! На времето са им викали харем, антураж, метреси, приближени другарки. А преди това, в стадото били общи! В това е смисъла на биологическато съществуване, възпроизводството на вида. Някой получават привилегии с власт, пари, физическа сила, ум, но смисъла е един, обмяна на телесни течности. Правилото е с изключение само при сбърканите, но и това е природа. 25?! Тя цялата женска армия е негова, но и той разполага само с две кофи бело сладко. А после?! Дъщеря му как ще ги избира?
28
2
 
20
 
! Отговори
Писаха подобни неща преди 1 месец
за охраната на Кадафи. Тя се състояла от млади жени, които също минавали през преглед и само ако са двествени са ги взимали да служат в тази охрана. Когато сваляха Кадафи от власт се писа, че девойките от охраната му са изпълнявали функциите и на наложници на него и на сина му (или синовете, не помня точно). Още по-рано писаха и за Мао Дзе Дун, при когото допускали девици поединично, за да поддържат тонуса му, а след това всяка от тях получавала златен медальон с негова снимка.
27
7
 
24
 
! Отговори
Ей миряни преди 1 месец
Само този ли прави щуротии? Милярдерите в Европа и Америка да не би да живеят като духовни лица? Васил Божков колкото момиченца е оправил сигурно може и Ким да му завиди.
26
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още ли са девствени......
25
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За Путин 50
24
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обаче не ни казват какъв период трае службата в този Отряд за удоволствия и какво става след това с тези момичета.
23
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И в Русия е същата работа, Путин и Лавров изтезават ученички. Комунизмът е световно зло.
22
14
 
24
 
! Отговори
Пак преди 1 месец
Глупости
21
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Просто Киро баджанака - опъва Лена мустака на аванта по партийна линия :)))
20
12
 
15
 
! Отговори
Ха преди 1 месец
Само Митьо Пищова може да се похвали че е порил повече девственици в живота си!!
19
3
 
9
 
! Отговори
Запознат преди 1 месец
Или не са останали девственици, или удоволствията не са пълни!
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Днес е Велика събота,ден за помирение,прошка и доброта,или нещо което не касае мисирчока *** Христова,отврат си бре малката!
17
16
 
47
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 месец
Не разбирам този хейт срещу държава, която се намира на 8 000 километра от нас, при положене, че С. Корея никога не е споменавала дори за България. Ето това се нарича ПРОПАГАНДА - ДА МРАЗИШ НЯКОЙ, КОЙТО ХАЛ ХАБЕР СИ НЯМА ЗА ТЕБ И ИЗОБЩО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТЕБ. Както хитрите англичани, които умишлено дават на Сърбия след 1-та световна война т.н. западни покрайнини за да се мразят взаимно *** от Балканите, а те да ни управляват завинаги. ВЕЛИК ДЕН Е - БЪДЕТЕ СМИРЕНИ!
16
5
 
23
 
! Отговори
Възмутен! преди 1 месец
Кой *** написа (преписа(преведе с гугъл)) тая статия ?????
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дядо му Ким Чен Сен? Да не би да става въпрос за Ким Ир Сен??