7 полезни храни за бързо сваляне на килограмите

Богати на важни витамини и минерали
19 юни 2024 08:07, Михаела Лазарова
6
7 полезни храни за бързо сваляне на килограмите
Снимка: Istock

Ако сте тръгнали по пътя към идеалната фигура, няма как да пропуснете храненето. А ако искате да разнообразите менюто си, вижте кои храни задължително да включите в списъка си.

Лимони

Лимоните са пълни с витамин С, но те не само са отличен източник на витамини, но и ни помагат да отслабнем. Този важен витамин участва в производството на хормона норадреналин, който тялото ни използва за разграждане на мазнините в отделните клетки. Така че по същество лимоните действат като транспортьори, като освобождават мазнините, които навлизат в кръвта, за да бъдат изгорени след това като калории.

Обърнете внимание обаче, че витамин С е изключително чувствителен към топлина и може да бъде унищожен при продължително готвене. Най-добрият и лесен начин да извлечете ползите от витамин С от вашите лимони е да добавите малко прясно изцеден лимонов сок към вашите готови ястия или водата, която пиете.

Джинджифил

Джинджифилът е корен, който наистина е изпълнен с чудодейни качества. Той не само притежава антибактериални свойства, но и значително стимулира кръвообращението. Това поставя вашия механизъм за изгаряне на мазнини на висока предавка, като по този начин се изгарят повече калории в резултат на увеличения кръвен поток.

Освен че увеличава потенциала на тялото ви за изгаряне на калории, вашата чаша чай от джинджифил също съдържа способности да се бори със определени.възпаления и други проблеми.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Общество
Вашите сигнали: Вода като тиня, превзет плаж...
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
1
 
! Отговори
Жеко сапа преди 1 седмица
Дамите най-лесно ще свалят килограми, като се качат на шпагата ми и я обяздят! Накрая като приемат и един високопротеинов шейк орално - гаранция за топ форма!
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тука виждам само два плода а заглавието на статията е за 7?!?!? Къде са другите? Аааа да в други сайтове. За една *** статия, която е копи пейст от някъде да се влезне в 17 сайта да си генерирате приходи от реклами. Много сте отворени!!!
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Яжте разнообразно и разумно и се движете повече. Не може по цял ден да се нагъват хамбургери и пица и да се лежи пред телевизора.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ХРАНИ ПО РЕДА НА ЗНАЧИМОСТТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ::: 1.ГЛАД 2.ГЛАД 3.ГЛАД 4.ГЛАД 5.ГЛАД 6.ГЛАД 7.ГЛАД 8.ГЛАД 9.ГЛАД. СПАЗВАЙТЕ ДИЕТАТА 66 ДНИ И ГАРАНТИРАНО СТЕ ОТСЛАБНАЛИ!!!