Побой над младеж в София, пострадалият в болница

Баща му го открил в "плашещо състояние"
22 юли 2024 08:36, Александър Попов
26
Побой над младеж в София, пострадалият в болница
Снимка: БГНЕС

Четирима младежи пратиха в болница друг при побой в София. Пострадалият е бил опериран в „Пирогов”.

Отавайки анонимен, той разказа, че една вечер искал да излезе с приятели. Решили да звъннат на още едно момче. „Трябваше да се видим на място, посочено от него. Но не дойде той, а четирима непознати, които ме нападнаха в колата”, разказа потърпевшият.

От четиримата си нападатели познава само един.

„Само чух едно от момчетата да казва: „Ти на брат ми ли...?”. След това толкова ме налагаха, че не чух за какво става въпрос”, каза пред Нова тв пребитият младеж.

Негова приятелка е станала свидетел на побоя.

Бащата на пребития младеж разказа, че го е намерил в плашещо състояние.

„Обадиха ми се по телефона и ми казаха, че синът ми е пребит в парк „Овча купел”. До минути отидох. Видях го в трагично състояние. Беше в кръв, плачеше и викаше, че са го пребили. Дойде патрул на полицията, извикаха линейка, транспортираха го в „Пирогов”. Там констатираха, че е със счупен нос, скула, кръвоизлив, сътресение на мозъка, задух в гърдите, изтръпване на ръката. На следващия ден нещата бяха още по-трагични”, разказа бащата.

Наложило се операция на носа.

За единия си нападател, пребитият знае, че и друг път така си е разчиствал сметките.

Пребитият е подал жалба в полицията. А от МВР казаха, че се води активно досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: пребито момче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
До Анонимен 22: И най-вече методите на изреалската полиция и армия за справяне с много недружелюбни хора накуп, бързо, лесно и еднократно. "Узи"-тата ми харесват, доста удобни са (визирам "Мини Узи" версията, около BGN4k,- е), но за съжаление не е позволено да се притежава напълно автоматичната играчка в БГ, само с автоматично презареждане... Израелците ползват и една друга подобна играчка, но не съм виждал да се продава, а и е доста по-голяма...
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До malgiorno a tutti Много филми си гледал!
21
3
 
6
 
! Отговори
Аз пък имам осем преди 1 месец
приятели и за развлечение си носят вериги и токи с тях и правим реванш! От милиционерите не очакван нищо нито помощ нито някакви разкрития!! Това е модерна България днес! Завръщане към първобитния живот в съвременноста!
20
1
 
13
 
! Отговори
ЩЕ СЕ НАУЧИМ ! преди 1 месец
След като такива побоища са разрешени в детска и училищна възраст ще бъде така . Наказателна отговорност трябва да се носи от седем 7 годишна възраст . И да бъде двойно завишена за деца на държавници - бивши и настоящи , както и за деца на магистрати и всякакъв вид юристи . ДВОЙНО ЗА ТЯХ И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА .
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Точно в Овча Купел преди години...Един приятел от село, с апартамент там. Имаше сериозна приятелка, ходеха с години, тъкмо щяха да се женят. Една вечер момчето се прибира от работа и точно по същия начин няколко такива го пресрещат и го пребиват. В последствие инициатор на побоя се оказа бившето гадже на приятелката му, живеещо в съседния вход. При това положение нямаше как - раздели се с приятелката си (той го взе решението, окончателно) и замина на работа в Германия, и досега е там.
18
3
 
12
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 1 месец
Ето за такива ситуации е хубаво да се ходи с прикрита (през рамо, под подходяща стилна жилетка без ръкави) автоматична шевна машина Узи, заредена с една макара конец и още няколко допълнителни макари на лесно, че много бързо свършва конеца. Като тръгне да става такова нещо - няколко тегела наляво - надясно и всичко е добре зашито :).
17
2
 
2
 
! Отговори
Лекар преди 1 месец
Имам кристали брато
16
0
 
6
 
! Отговори
Как решили да звънна преди 1 месец
на някакво момче и изведнъж идват да те бият? Страхотна логика Това да не помислилш за последствията и да се заяждаш с когото не трябва е типична черта .
15
1
 
21
 
! Отговори
Един Българин преди 1 месец
МВР няма да открият извършителите, въпреки че има връзка с другото момче и единият е познат. Те не знаят за тази групичка, макар че тя явно е известна в квартала. Няма да проведат адекватен разпит, а прокурорът ще каже "ами няма доказателства за дело". Всичката им работа е такава и за това имаме такава нагла престъпност. Борисов щеше да я бори ама в началото на мандатите беше...
14
6
 
13
 
! Отговори
Хи преди 1 месец
Туй е демокрасито.....
13
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко евроатлантическо
12
2
 
31
 
! Отговори
Регенсбург преди 1 месец
С страна, в която детската престъпност се толерира и при всеки опит да се направи нещо скачат всякакви там организации и "родители", ето това са видимите резултати! Защото и в този случай явно става въпрос за върха на цял айсберг и за момче, което по принцип така си разчиствало сметките! Това е чудовищно и повече от скандално! Всички да са с вързани ръце, при положение, че се знае какво правиш. Верно няма такава държава!
11
2
 
24
 
! Отговори
вуйчо преди 1 месец
Днешната младеж...леш...
10
4
 
33
 
! Отговори
В преди 1 месец
така поднесената информация има доста празнини.
9
0
 
38
 
! Отговори
Стария Джо преди 1 месец
А какво означава активно досъдебно производство защото в закона няма такъв термин ? Мвр понякога показват отчайваща некомпетентност и безхаберие което кара хората да виждат в системата корупция
8
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еее спомнете си вашите години като тийн. Не ходиха ли пак по училищата групички по 4-5 да бият ЕДИН. Това са ни мъжете тука. Толкова мъжки си оправят проблемите и винаги е било така тука, преди партизани и комунисти сега наследниците им.
7
9
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 месец
Нещо ми намирисва на гей афера че нещо се прикрива то е ясно.Но обеля е село присъединило се към София и те се мислят за граждани!Това там е дивия запад и може да е някой охранител бияч с униформа на държавен служител като този от морето него го пуснаха че трябва да патрулира за опазването на обществения ред !
6
7
 
26
 
! Отговори
Хайде преди 1 месец
стига бе, дайте малко предистория. Кой го бият ей така, за нищо?
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
От 4 год меките китки са начело на държавата. Тотална абдикация на държава. Само гейпаради са им в главите. Жестока корупция, всеки си прави каквото иска, абе модерна соц революция.. още по-зле от времената на боко
4
2
 
34
 
! Отговори
МВР = МАФИЯ преди 1 месец
Тея корумпета в 6-то пазят побойниците и дилърите. Ако подадеш жалба питат колко ще им платиш да намерят извършителя. А и да им платиш - пак не ги закачат. Тая банда дето пребива хора в овча купел трябва да бъде ликвидирана. И ако от 6-то не се справят с проблема ще се наложи да има граждански арест и съд. Като няма държава улицата решава такива проблеми. Все повече хора ходят въоражени заради тези гаменчета. Взимайте мерки да няма статия - показен разстрел на 4-*** криминално проявени от О.К.