Убитата в хотела в Пазарджик е майка на 4 деца

Заловен е извършителят
30 юли 2024 09:18, Петър Бойчев
56
Убитата в хотела в Пазарджик е майка на 4 деца
Снимка Марица

Майка на 4 деца е убитата в хотел в Пазарджик 29-годишна жена. Близо 2 г. тя е живеела на семейни начала с мъжа, който я уби. Това разказаха нейни роднини пред Нова тв.

Зловещото убийство беше извършено в събота в хотел "Тракия". 29-годишната жена, жител на село Триводици, беше намушкана многократно с нож от своя приятел.

Извършителят на убийството, 35-годишен мъж, е бил заловен броени часове по-късно от полицията

Мъжът е бил 2 г. в затвора и е излязъл миналата година, разказа Николай Найденов, брат на убитата жена. "Брат му почина, той взе снаха си и започна да я кара да проституира. Тя му каза, че не иска да живее с него, защото е затворник и убиец. Тя бягаше от него, идваше да у дома, той я преследваше и все заплашваше, че ще я убие.

Тя викаше - по-хубаво да бягам, отколкото да стане беля. Беше ми казала, че много пъти е подавала сигнал за това. Полицията наскоро идва вкъщи", разказа Найденов.

Имаше предупреждение (предупреждение - бел. ред.) да не правят така, да се сдобрят, че имат детенце, да не бият, допълни Божурка Илиева, леля на убитата. Заплахите били много чести. Тя много криеше, не даваше да каже. "После разбрахме, че той се занимава с дроги, измами, затворници са цялото му поколение, айдуци", допълни тя.

Жената не подавала официално жалба, защото роднините й се карали с нея, да не прави така, че има 4 деца.

Три от децата на жертвата се гледат от първия й мъж.

Най-малкото дете - на около 2 г., е взето от закрила на детето. Той го остави на улицата и те го намериха и го взеха още преди 1-2 дни, разказаха роднините.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Мара общата /37/ Не си осведомена. В Анадола това е традиция според обичайното им право и на много места се спазва масово. Дори и да не иска, някой от братята на починал мъж е длъжн да се ожени за вдовицата. Обикновено старейшините на рода взимат решение кой от братята да я вземе.
45
0
 
5
 
! Отговори
И друго не разбрах преди 1 месец
Хем не била подавала жалба, защото роднините й били против това - така казва авторката, хем била подавала много пъти сигнал заради тормоза и полицията е идвала да прави проверки - според брата на потърпевшата?!
44
0
 
6
 
! Отговори
Какво разбрах преди 1 месец
Потърпевшата е имала три деца от предишен съпруг и те са при него. После се е омъжила (или е живяла на семейни начала с някой друг), но не ми е ясно дали и от него е имала три деца. После този мъж е починал, а неговият брат е излязъл от затвора и е предявил претенции спрямо овдовялата си снаха. Накрая лелята на потърпевшата казва, че убиецът и убитата са имат детенце. Жалко, че е загинала многодетна майка, но историята като цяло наподобява на сюжет за Боливуд.
43
1
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 месец
Нормален ден в светлата демокрация ;)
42
2
 
1
 
! Отговори
Независимо от етноса преди 1 месец
Познайте, кое виновен? Обичайте изпълнителната власт . . . безкрайно!
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ето защо повече от половината служители на МВР и над 80 процента от прокурорите в България ще влязат скоро в един новопостроен затвор и ще работят на каменна кариера независимо дали са мъже, жени или трети пол
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са си вътрешни работи на хората от боята. Убитата е на 29 години, има 4 деца, живее с рецидивист, който я кара да проституира. Вероятно точно това е правила в онзи хотел, преди да се появи ревнивото момче и да я убие. Върви им разбери нравите. Подозирам, че дори шимпанзетата имат повече акъл и спазват по-голям морал във взаимоотношенията от тази така обичана от всички прослойка на населението.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен Не приемам някой да обвинява българския народ заради поредната свада, завършила с убийство. Напомням, че въпросния етнос, от който са жертвата и убиеца, не приема българския съд и закони за меродавни. Те си имат мешере, и отказват да живеят според Законите в България. За това не са виновни българите! Само за инфо: подобни проблеми, с въпросния етнос, има в много други държави, и там никой не счита съгражданите си за виновни за това.
38
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Туй е работа за Мешерето :)))
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кажи ми че са от етноса, без да ми казваш.
36
11
 
4
 
! Отговори
Мара общата преди 1 месец
Не съм чувал в друга страна братът да вземе за жена съпругата на брат си.Българска работа.
35
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Консервативните едиповци, прясно освободени от пандиза, са омазали форума с причини да влязат отново там. Изливат злобата, която подсъзнателно изпитват към майка си срещу жена си.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не била подала жалба с полицията защото роднините така казали. Кой каквото сам си направи друг не може да му направи.
33
0
 
24
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Решението, което е най-добро за България - да вкарат роднините на убитата и роднините на убийца, да им се даде по една брадва и кол и да си оправят сметките. Най-добре е да не остане жив *** ...
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде да ви е честит сороския съд и наставленията на пионките му
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са културни особености, а не престъпление, те така си живеят и така си се разбират бразилейро.
30
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Либералните кoзи са изтрoпали фeминистките си екскpeмеHти и под тая статия
29
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ще отнеме много години, докато българските нрави се ошлайфат и цивилизоват. Женобойството е масово по нашите ширини. Момичета и жени, омъжете се на Запад. За чужденци, не за ориенталски типове.
28
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докато правосъдието система в България е в ръцете на Пеевски и ДПС, никога няма да има истински мерки срещу насилниците и убийците . Това реално си е турско правораздаване, а не европейско. При което системата, респ.държавата, оставят злодея спокойно да си свърши убийството, без да има никаква реална закрила за потърпевшата. Закрийте тази държава, защото тя също е убиец!
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хайдеее, пак Путин намесихме, Русия... Абе какво ви става, какво общо има тая статия с Русия?