Треньорът на Светлана: Спасете женския спорт!

Георгиев с плакат: "Аз съм жена и искам да се бия с жени"
Обновена: 4 авг 2024 13:16 | 4 авг 2024 12:55, Инна Ангелова
56
Треньорът на Светлана: Спасете женския спорт!
Снимка: lap.bg

Минути след загубата и скандалното съдийство, българската боксьорка Светлана Каменова изригна и призова тайванката да бъде изследвана за хромозоми. Каменова загуби 1/4-финала от боксовия турнир от момчето с женски паспорт Ю Тин Ли. Накрая на мача тя дори показа с недвусмислен жест какво мисли за съперничката си.

Наставникът на националките ни Борислав Георгиев пък се появи с плакат "Аз съм XX (жена, б.а.). Спасете женския спорт" в микзоната. Другият му надпис бе "Аз съм жена и искам да се бия с жени", пък бе другият му надпис, съобщава "24 часа".

"Ю Тин игра много мръсно. Още в първия рунд бе за официално препупредение за удари с лакът. Държеше, правеше циркове. Тези падания за дузпа при съвсем леко придърпване. Възмутен съм от панаира, който се разигра. Те са ги набедили двете да стават шампионки и това е", заяви Борислав Георгиев.

"Като шефовете ти подкрепят някого, няма как да им се опънеш. Така е и с реферите и съдиите. Тя беше за поне пет официални предупреждения", допълни Георгиев и “продължи: “върнете си мача на двете от световното в Делхи и ще видите абсолютно същото. Това не играе бокс, но го бутат", каза още той.

"Нас не ни интересува срещу кого играем и какво има в гащите. Ние играем срещу червена каска, червен потник. Светлана е професионалист", допълни той на въпрос дали е минавало през главата им да не излязат срещу тайванката.

"За мен първите два рунда са за нас. Тогава мислехме да не излезем, като видяхме резултата, който вече бе предопределен", допълни Георгиев.

Настоящата европейска шампионка от Белград 2024 и бронзова медалистка от последното Световно първенство в Ню Делхи 2023 Каменова загуби с 0:5 (27:30, 28:29, 28:29, 27:30, 27:30) съдийски гласа действащата шампионка от Азиатските игри и номер 1 в схемата в Париж - Лин Ю-тин от Тайван
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В никакъв случай да не се намесваме в женския спорт. Феминистгките измислиха Жендър (че го трият това име че е гнусно и дори админите не го понасят) теорията и я наложиха на цял свят. Превди да се оправят бакиите в спорта трябва да се премахнат причинителите, а това са феминистките. И това трябва да го направят жените сами. Без наша намеса.
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Женският бокс е доста противен спорт. А и състезаващите са едни хубавици, ама то след толкова блъскане в главата как да изглеждат?!
42
2
 
3
 
! Отговори
Fena преди 1 месец
Нека да се спаси женският спорт. Но няма "женски" спорт Бокс!
41
1
 
6
 
! Отговори
КокоБийч/СаутБийч преди 1 месец
Недвусмислен жест?!Защо никъде не пише, че направи с пръсти Х след края на мача? И се потупа по гърдите! Т.е. Аз съм Жена. Това е главна новина на ФоксНюз! Цяла Америка чете за този жест. А в БГ? Нито в Спортал, нито в Днеса? Нашите медии са контролирани повече от Чайна медиите? От кого обаче е въпроса! Къде ви е Демокрацията в БГ, бе заспали българи?
40
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много е секси тренера, ама ядел жени :))) Имам едни 50 кг.излишни, за него са :))
39
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябваше официален бойкот на всички български олимпийци. Те са на тази олимпиада само за пълнеж. Целта е да побеждават различните и извратените. Откриването го показа!!!
38
1
 
5
 
! Отговори
Маменцето преди 1 месец
Му уродливо травеститче . Българската боксова федерация трябва да го покани на турнир в Бг. После ша го заведем в Перник на дискотека
37
0
 
12
 
! Отговори
каро преди 1 месец
МОК не съществува има банда рушоветоджии които хич не им пука за спорта.А що се отнася за джеждъра вие сами си го просихте,демокрация,демокрация ,америка, америка е сега ще бртете плодовете им
36
2
 
9
 
! Отговори
абе преди 1 месец
Майната им и на МОК, и на ООН, и на СЗО, и на всичките световни организации, базирани в Ню Йорк, ръъъш ... Отдали са се на извращенията като за последно. Пък може и за последно да им бъде, не се знае след още 4 години дали ще ги има въобще.
35
0
 
13
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Добре бе, не стига, че мъже се бият срещу жени, ами съдиите помагат. Бах ти резила! И няма ли вече да се сложи край на извращенията на раните "международни комитети". Или началниците искат да стигнат до края? И накрая да увиснат по стълбовете.
34
0
 
11
 
! Отговори
Тото преди 1 месец
Абе, Днес бг как си позволих те да пуснете този матрЯл? Сега чичковците на Сорос, ако Ви спрат паричките!???? За мъжете - жени само добро да се пише, инече помагаме на Путин! :)
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая бойсьорка да не е рекламно лице на жилет . У хапчета за мъжка потентност
32
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Спешно изследване за хромозоми на Путин! С това име,което му е дала,майка му Шаломович знае нещо повече от нас.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са политически игри като Евровизия, българите трябваше да се махнат от олимпиадата
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Момчетата нещо навлязоха в женския спорт, че там по-лесно се печелят медали :))
29
0
 
9
 
! Отговори
Спартански сладур преди 1 месец
Олимпийските игри са си така още отначало! Ние древните гърци се плющяхме в мармаладената поничка кът такоа, дън говорим за нашите наследници туруците!
28
2
 
27
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Цялата олимпиада едно джендърско шоу
27
2
 
13
 
! Отговори
Ковашкия чук преди 1 месец
Бокса трябва да бъде спасен от жените и всичко ще си дойде на мястото, женчо .!.
26
5
 
10
 
! Отговори
Доминант преди 1 месец
Света се размъти заради женските, които не си знаят мястото! Права, свободи, дрън-дрън! Първо жените после черните, турците, шФестерите и накрая два реда сълзи и сополи!
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марш на село да копаш с мотиката :)))