Кои модни тенденции ще властват тази есен?

Подгответе гардероба за следващия сезон
23 авг 2024 21:23, Дарена Найденова
1
Кои модни тенденции ще властват тази есен?
Снимка: iStock

Щом настъпи средата на август, любителите на модата усещат фина промяна във въздуха – едва забележима, но все пак разпознаваема. Изведнъж обуването на къси панталони вече не се чувства толкова привлекателно и всеки път, когато се отвори гардеробът, погледът ни се задържа малко по-дълго върху блейзъра, който не е обличан от няколко месеца. Знаем какво се случва – есенната мода внезапно излиза на повърхността, търпеливо чакайки ден с температури под 20 градуса, за да направи своя славен дебют за годината.

Разбира се, лятото е блажено само по себе си, но трудно бихме намерили човек, който да не посреща красивите, свежи дни на есента с отворени обятия. Колкото и да обичаме по-топлите месеци, падането на температурите, което ни позволява да се увием в пуловер и да си поиграем с пластовете след месеци на минимално обличане, е добре дошло. Съсредоточени около подчертаващи формата силуети, привличащи вниманието детайли и луксозни подобрения, подходящи за ежедневно носене, тенденциите за този сезон се появяват, за да направят обличането отново забавно.

Тенденциите за тази есен не чакат никого и е време да коригираме приоритетите си. От нюанси на зелено до възраждането на леопардовия принт, а и не само, това са модните течения, които ще доминират следващия сезон.

7 модни тенденции, които ще доминират тази есен

Зелена светлина

Постепенно можем да се сбогуваме с флуоресцентния нюанс на лайм, който стана синоним на лято 2024, но няма да изкореним зеленото от гардероба си. Маслинените нюанси определено ще бъдат доминиращи през есента и красотата им се крие в способността да изглеждат като неутрални. Вместо морето от черни, кафяви и сиви дрехи, които обикновено се свързват с есента, очаквайте маслиненозеленото да се бори за най-носения нюанс този сезон.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: модни тенденции
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари