Кучета нахапаха до смърт 3-месечно бебе, докато родителите му се друсат

Майката и бащата оставили децата и отишли да пушат марихуана
23 авг 2024 09:20, Петър Бойчев
40
Кучета нахапаха до смърт 3-месечно бебе, докато родителите му се друсат
Снимка БГНЕС

Нюйоркските власти повдигнаха обвинения в непредумишлено убийство на двама млади родители в западната част на щата Ню Йорк. Те оставили без надзор своето 3-месечно бебе в таванското си жилище с две кучета и детето е било смъртоносно нахапано, предаде Асошиейтед прес.

19-годишните Суламейн Хокинс и Анастейша Уивър били в дома си в град Рочестър, на 3 август, когато оставили само́ своето спящо бебе на тавана с кучетата и са слезли долу да пушат марихуана, се казва в полицейското съобщение, предава БТА.

Когато се върнали, родителите установили, че бебето – Суламейн Хокинс младши, е било нападнато от едното или от двете кучета. Детето било откарано в болница, където починало.

След приключване на разследването на полицията, службата за закрила на детето и окръжната прокуратура на окръг Монро, в западната част на щата Ню Йорк, двамата родители са арестувани и са им повдигнати обвинения в непредумишлено убийство. Те трябва да се явят отново в съда на 27 август.

Двете кучета са евтаназирани, съобщи полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 2 - 8 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
0
 
! Отговори
Divide et impera преди 2 седмици
Кучетата усещат лошите хора и затова ги хапят. Куче никога не би нападнало добър човек.
31
0
 
2
 
! Отговори
До Поручик Ржевски преди 2 седмици
До Поручик РжевскиТочно, любима реплика, аз им обяснявам, че аз пък не искам да си играя с песчето, и че не съм кучешко забавление. То иска да си играе, аз примерно може да искам да му тегля един шут, и кво праим...
30
2
 
1
 
! Отговори
Анонимна преди 2 седмици
Е, кво толкова. На 3 месеца ще да е има - няма 10 кила месо без грам акъл. Явно ги е ядосало мрънкането. Да се бяха нахранили кучетата поне.
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е, не е ясно какви са били кучетата, но не са като това на снимката. Най-вероятно тези да забравили да ги нахранят.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо в САЩ няма НПО та да защитават кучетата, а в България има. Нали те плащат на българските НПО та. В България кучетата спокойно убиват хора, обаче те не са виновни,а системата ги била тормозела. В САЩ явно ги елиминират още преди да са разпитали собствениците. Така сме си постлали тук,че на власт е този който грачи от телевизора и поради тази причина никога няма да видим добронамерени управляващи, които са достатъчно умни, за да не влязат в помията. За всичко са виновни журналистите...
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Къде са ония лудите, дето ще ни обясняват, че трябвало да знаем, как да се държим, покрай куче. Аз, когато бях на 11 години, се разминах с един човек, дето беше с доберман. Онова ме излая и аз се уплаших ... И хукнах да бягам. Кучето хукна след ман и тоя изтърва каишката. Усях да скоча на една кола на 4-5 метра от нас и тоя, моля ви се, побесня и почна МЕН ДА УДРЯ - "ЩО БЯГАШ УЕЕЕЕ! НА КУЧТУ НИ СА ДААА ГРАБ УЕЕЕЕ" - 2 месеца по късно кучето му ухапа детето на един ловджи и толкова му беше.
26
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До До До10 - Той тоя е тук, само да дразни. Преди викаше, че племеникът му едвам не умрял от "предозиране с райска газ".
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Г557дт - То на коте (не котка - коте), не можеш да се довериш с бебе, а те с кучета.
24
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
браво на Шаро, такива кучета харесвам
23
11
 
4
 
! Отговори
До До10 преди 2 седмици
Факта, че наричаш "наркоман'' само показва, че не си наред с главата. Все едно да наричаш алкохолик някой защото е изпил една бира. Доста тъпичко.
22
1
 
13
 
! Отговори
Г557дт преди 2 седмици
Кучетата винатлги трябва да са под контрол! Имат ловен инстинкт! Не се предоверявайте!
21
2
 
14
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 седмици
Милите кученца, те само са искали да си поиграят. Любимата ми реплика в парка, когато куче се доближи до мен "То само иска да си играе"
20
1
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 2 седмици
Кучелюбците забравят, че кучето НЕ е човек и се ръководи от инстинкти, не разсъждава като човек!
19
6
 
14
 
! Отговори
До10 преди 2 седмици
Ти мислиш ли че тия наркомани са хранили кучетата явно седмица са, държани гладни
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тия двамцата да не са някакви норвежки програмисти? Само те са способни на такива неща.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Още щом прочетох статията ми стана ясно, че тия двамата убавци са от неква боя. И се оказах напълно прав. Америка си стана гето и това си е. То и у нас по селата е територия на оркитее, така че няма и какво да им се подигравам.
16
2
 
4
 
! Отговори
В щатът софия преди 2 седмици
Алкохолици запалили апартаментът си.
15
5
 
10
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Печки ...социалните са спали , съседите им са като тях , някои породи кучвта трябва да се забранят със закон или поне до тях да нямат достъп едноклетъчни, но в свят, който се бори да унищожава бебета легално и да сексуализира малки деца в училищата , на кого му пука за едно бебе.
14
2
 
11
 
! Отговори
Айляк преди 2 седмици
Не са обучени и възпитани тези кучета, както трябва. Нали така обичат да казват любителите на кучета? Да, ама там у обора не ги вълнува много тая работа и съдят яко. Обвинение - в непредумишлено убийство. Сериозна работа. А тук в ко.чи.на.та се нагледахме на случаи, в които абсурдите покриваха виновните отвсякъде...
13
1
 
5
 
! Отговори
Тафрова от Лондон преди 2 седмици
Кофти дни за Сюлейманите задокеански...