Боян Чуков: Води се Трета световна война на много фронтове

Според него печеливша е Русия
5 сеп 2024 22:40, Нели Христова
173
Боян Чуков: Води се Трета световна война на много фронтове
Снимка: БГНЕС

Генерални промени в правителството на Украйна на фона на украинското нахлуване в Курска област.

"Зеленски казва, че там войските се окопават, прехвърлят се други войски. Целта на акциите в Кускска област беше нанасяне на удар по имиджа на Путин и завладяване на курската атомна електроцентрала. Един от пленените украински войници каза във видео, че задачата му е била да минира курската АЕЦ", посочи международният анализатор Боян Чуков в студиото на "Денят ON AIR".

Според него акцията в района на Курск е безсмислена. А НАТО и САЩ само се правят, че не са знаели за нея.

"При това нападение се ползва космическо и авиационно наблюдение, каквото имат САЩ и НАТО. Версията, че са били изненадани е за хора, които не знаят за какво става дума. Сега американците обвиняват Зеленски за провала в Курска област, руската армия обгради украинците, напредват в Донбас", коментира Чуков.

Води се Трета хибридна световна война

Международният анализатор каза в ефира на Bulgaria ON AIR, че тя се води на много фронтове. Но печеливша е Русия.

"Безработицата в Русия намалява, заплатите се увеличават, докато в Европа има стагнация, американската икономика не върви добре", даде пример гостът.

Той е категоричен, че решенията за развоя на войната не ги взима Зеленски и екипа му.

"Те са пешки, които се разместват от британските стратези. Кулеба изгоря със своето посещение в Китай. По доста недипломатичен начин се опита да настъпи китайците, въпреки че го приеха на много високо ниво и се провали тотално. Като се завърна в Киев започна да говори обратното, за да провали Китай като миротворец и да се изведе на преден план Индия, която е основен съперник на Китай. Китай в този момент разбра, че никой няма да го разглежда като миротворец", заяви Чуков.

Ролята на Русия в изборите в САЩ

По думите му са неоснователни твърденията на САЩ за намеса на Русия в изборния процес за нов американски президент.

"Руснаците се забавляват, когато Тръмп беше обвинен че е агент на Путин, руска следа... Няма основание да се счита, че ще има промяна в политиката на САЩ. Сега това е държава със скапваща се икономика, има хаос вътре в държавата. Всичко зависи от "deep state", дълбоката държава ще реши накрая кой ще стане президент, американското ала-бала може да избере когото си иска. Битката е между промишления и финансовия капитал, вече само транснационалният финансов капитал не може да решава въпросите, не случайно не я наричат хегемон, а доминант", каза още Боян Чуков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от Свободно време.
Таро прогноза за 9 - 15 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
8
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
Може ли на третата година от войната с пет пъти по-малка държава, да се налага да евакуираш 150 000 души, територията ти да е окупирана, да ти изгорят резервоарите със стратегическите резерви от петрол и да си дал 620 000 жертви? Той не знае къде се намира, Малкия Мук от Кремъл, дето не се бръсне, защото хормонално е полужена... Ше го убият и него, и копе летата му от трътлестата татарка.
73
7
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
"Безработицата в Русия намалява, заплатите се увеличават, докато в Европа има стагнация, американската икономика не върви добре" ----///----- Е, и какво ни препоръчва тоя иддийотин? Да започнем и ние война срещу някого ли? Да си изберем и ние диктатор и да станем фашиска държава ли, какво? :)))) Абе не вижда, че нас раните русняци са затънали до гуша и ги бомбардират като малки тюленчета, седнал да прави пропаганда...
72
7
 
5
 
! Отговори
Ура Друзя. преди 1 седмица
Наступлението на Покровск е спряно. Само оше един по мощен прорив на ВСУ от типа на курско и жоnaта на кремълското педеpacтично жуже ще се пръсне. Мрежата още отсега е пълна с недоволни холопи, които отркито призовават дупетатите от госдумата да се стягат за фронта заедно с техните отрочета. Мирише все по силно на ВОСР2.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Израел победиха ли Хамас?
70
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Mercedes-Benz съобщи, че оперативните маржове са паднали до 9,6% от 14,9% от миналата година, докато продажбите на автомобили са паднали с 8%. Още няколко години с такива показатели и ще дойде време да говорим за прехода на Европа към превози на конска тяга.
69
8
 
7
 
! Отговори
До 70 преди 1 седмица
То и Иран така си мислеше, докато Израел не им ликвидира президента в уж авиокатастрофа. Хахахахаха. Израел е трета ядрена сила в света и втората най-технологична нация.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин на икономическия форум: "Тя се смее толкова изразително и заразително, и това говори, че на нея всичко и върви добре, а ако на нея всичко и е добре, тогава значи че оня, Бай.., Тръмп, той наложи толкова санкции на Русия, колкото нито един президент не е налагал, а ако на г-жа Харис всичко и върви така добре, значи тя ще се въздържа от такива действия".
67
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нито един историк не може да обясни как един толкова малоброен народ, без икономика и без изградени държавни структури успя да завладее целия свят и да покори всички. И между другото, постгави и основите на Руската империя. И дори днес не се уплашиха и не отстъпиха на европедерасляците и смешният им международен съд.
66
5
 
5
 
! Отговори
Хей натовци преди 1 седмица
Чуков ви го набояни!
65
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
НАТО се хвали с приемането на две слаби във военно отношение държави джуджета. А втората му армия отива в БРИКС
64
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Турция ако модернизира армията си с руски ракети, ПВО, изтребители и танкове може да стане основната военна сила в Европа която да противостои на НАТО. Това ще и позволи да започне война с Израел - отдавнашна мечта на Турция, за което отдавна се подготвя, най-вече ПВО системите на Русия, защото в сухопътна операция Израел няма никакъв шанс против Турция, но е силен в авиацията и ракетните системи.
63
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Русия строи вече втора АЕЦ в Турция - това означава евтина енергия което ще позволи на Турция след като излезе от НАТО да модернизира армията си с руски военна техника.
62
2
 
7
 
! Отговори
Ехаа преди 1 седмица
Китай приветства Турция в БРИКС.
61
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Товарищ Чуков-*** не е международен експерт, а кремълски такъв. Не знам защо го канят по телевизиите и радиа изобщо. С еднопосочен билет незабавно да се изпрати в Останкино, там да се включи в общия хор на пропагандистите на Вовата.
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На среща във Фауве Шолц обясни, че във Фауве всичко си е наред, и всичко е добре, но проблема е, че хората в Германия вече не купуват автомобили.
59
6
 
7
 
! Отговори
Факт преди 1 седмица
Има сащ има преврати,терористи агресии,войни,мизерия и тн.
58
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Европа - икономически незначителна, политически незначителна, застаряващо и необразовано население. Няма такова нещо като Европа, има Евразия.
57
11
 
7
 
! Отговори
Жалко преди 1 седмица
Прав е но никой не слуша истината и разума.
56
2
 
10
 
! Отговори
Шолцваген преди 1 седмица
Един канцлер някога отвори в Германия заводи за народни коли, един друг канцлер днешно време ги затвори.
55
6
 
7
 
! Отговори
Ужас преди 1 седмица
Фолцваген затваря заводи в Германия!!!