Зеленски: Путин може да раздели света и да го изяде на парчета

Тази война може да промени Европа и останалия свят
16 сеп 2024 15:00, Елка Василева
105
Зеленски: Путин може да раздели света и да го изяде на парчета
Снимка: архив, БГНЕС

Руският президент Владимир Путин и „диктатори като него“ могат да разделят света, ако Европа и светът не успеят да останат обединени и не се противопоставят заедно на руската агресия. Това предупреди украинският президент Володимир Зеленски в интервю за журналиста от Си Ен Ен Фарид Закария.

Най-важното е, че тази война може да промени Европа и останалия свят, каза Зеленски.

„Те (европейските лидери) трябва да разберат, че войната е близо. Ако светът не разбере, че трябва да живеем в единство, Путин и някои подобни момчета, които познавате, могат да разделят света и да го изядат на парчета като пай“, предупреди украинският президент. „Ето защо се нуждаем от това единство. Надявам се, че тази война е променила мисленето на хората и мисленето на лидерите“, добави той.

Укринформ припомня, че представители на президента и Министерството на външните работи са опровергали публикация в германския вестник „Билд“, че Украйна има планове да се съгласи на каквото и да е „замразяване на войната“.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 16 – 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
9
 
! Отговори
Тап преди 2 дни
Зеленски не му е ясно даже че света е бил и винаги ще бъде разделен. С времето само се изместват зоните с по-голямо и по малко влияние.
71
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ако заменим името Путин в заглавието със САЩ,ще ми изглежда доста по вярно,защото те са страната,която точи ресурсите на света,а Русия ги доставя,тя не точи от никой
70
0
 
14
 
! Отговори
Елементарно, преди 2 дни
Уотсън! Когато глу-пендерите ръчкат мечката с пръчка години наред, 'се трябваше да им светне, че все някога тя (мечката) ще замахне с лапата. Ничие търпение не е безкрайно.
69
0
 
9
 
! Отговори
запознат преди 2 дни
Зеленчука отиде ли в Донбас или Крим, местните там ще го убият с камъни и въпреки това не престава да бълнува за Украйна в границите й преди 2014г.! Зленчука, в момента, може да направи само едно добро за украинския народ като цяло, а именно да се съгласи за преговори за мир с Путин! Украйна я чака сътбата на Кипър- това е ясно, само че в доста по-голям мащаб!
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дааа. Започва от територията, която се нарича украйна.
67
1
 
16
 
! Отговори
емо преди 2 дни
украинският клоун, както винаги, говори глупости, правейки елементарни внушения, които са далеч от истината. а тя е, че Русия няма да позволи на укро-нацисткия режим да осъществи замисления геноцид над руско-езичното население, с което са свързани и целите на СВО.
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Този да не мисли другите, собствените си дела и съвест да мисли!!! Ръцете са му в невинна кръв оцапани, а душата продадена на дявола. За себе, за *** си и за Украйна да мисли, не само за кинти и Бело!
65
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тоя пък, къде видя обединения свят, то 9/10 от света не го е еня за него.
64
0
 
7
 
! Отговори
Мара общата преди 3 дни
Само Европа е обединена,светът не е.Да сключват мир.Кой прав,кой крив все тази,но колкото продължава тази война,толкова повече ще загинат,за да се доказвали някакви принципи според този,а според другия за да не бъде Русия повече унижавана.Няма как и двамата да прекарат една нощ в окопите,ако можеше на другия ден щяха да вдигат тостове за мира.Ми по-слаби винаги остъпва,а и тя помощта няма да е вечна.Като загубят заради тази война изборите още в една голяма държава като САЩ или Германия и дотам.
63
2
 
12
 
! Отговори
do 52 преди 3 дни
До Йордан :"Ако Зеленски беше мъж" - Забравяш, че е от хазарите, а те родина нямат. Каквото му наредят от кашерния краварник, това и прави.
62
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Няма ли хапчета за тебе, бе....?!?!
61
3
 
7
 
! Отговори
Бренда преди 3 дни
Я Путин от болнав дядка станал Годзила?
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Оказа се че при втория опит за убийство на Тръмп ,наемника е дошъл от Украйна .Познайте на кого е изпълнявал поръчка от първия път.
59
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Зельо Зельо, знаеш ли какво е гъдулка?Вътрешността на гъдулката е като вътрешността на главата ти. Кухо и има хубав резонанс.
58
12
 
2
 
! Отговори
Км преди 3 дни
Браво ,,Точен ,
57
3
 
19
 
! Отговори
Хайл преди 3 дни
Глупав наркоман
56
2
 
18
 
! Отговори
Км преди 3 дни
Сега ревеш,а когато стреляхте с гаубици и самолети по цивилните граждани от руски произход в Донецк и Лугснск от 2014г до 2022г тогава се смеехте и ги наричахте,, колорадски бръмбари,,заради Георгиев ската лента ,която са носили руските граждани в Донбас.Убити са над15 хиляди цивилни- жени,деца и възрастни хора.
55
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Брей-брей! Зеления много се е наплашил. Вече не мисли и не чува какво дрънка.
54
0
 
22
 
! Отговори
Кръчматъ преди 3 дни
Дами и Господа, редактори, по Света има толкова много важни събития, които наистина заслужават вниманието Ви/Ни, вместо да публикувате глупостите това недоообразовано, наркозависимо, недоразумение в сайта!!!
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Белото не прощава.....