"Луда по тебе": Джокович загрява за Гришо с Камелия

Звездата на световния тенис отново си пее хита на родната чалга звезда
Обновена: 17 сеп 2024 09:58 | 17 сеп 2024 09:56, Красимир Ангелов
41
"Луда по тебе": Джокович загрява за Гришо с Камелия
Снимка: БГНЕС

Звездата на световния тенис Новак Джокович отново показа любовта си към балканската музика и по-специално хита на Камелия "Луда по тебе". Джоко пусна клипче от  хотелската си стая в София в TikTok, на която си припява популярната в близкото минало мелодия.

Както е известно тази вечер Джокович излиза в мач срещу нашия Григор Димитров в столичната зала „Арена София“. Двамата се очаква да направят страхотно тенис шоу пред препълнените трибуни.

Още по темата
Това не е първият път, в който Джокера празнува на фона на популярната мелодия. В началото на 2020 година, когато Сърбия спечели турнира АТП къп в Австралия, Джокович и неговите съотборници се снимаха в съблекалнята, как празнувайки пеят Камелия. В съблекалнята със съотборниците си купонът започна с "Луда по тебе" на Камелия, а великият тенисист изригва с "Айде, всички българи!". След това негов съотборник започва да вика "България".

Оригиналът на песента всъщност е на Лепа Брена, а през февруари тази година тя отново доби популярност, след като друг колоритен спортист – Златан Ибрахимович, излезе на сцената на прочутия италиански фестивал Сан Ремо под нейните звуци.

Как си препява Джокович вижте в следващото видео

@djokernole Heading to Sofia, ready to perform 😆. Grigor do you approve?? #tennis #bulgaria #vocals ♬ original sound - Novak Djokovic

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от Свободно време.
Нумерологична прогноза за 16 – 22 септември
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
1
 
! Отговори
;) преди 1 ден
Щом сърбите пеят варианта на Камелия повече от този на Лепа Брена, значи знаят коя е по-добрата версия.
38
0
 
1
 
! Отговори
Папане преди 1 ден
Важното е да има ядене, докато гледат мача.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Защо се правите вие на прости такава музика се слуша в сръбско от край време!!!... Винаги знаете всичко
36
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Джокович е голям тенисист, но иначе си е простовато момче чалгарче. Както и Григор. Само дето Григор не е толкова голям тенисист.
35
2
 
4
 
! Отговори
до Обективен преди 1 ден
Песента на тоя Пасхалис няма нищо общо с песента ЛУДА ЗА ТОБОМ на Лепа Брена. Това си е друга песен.
34
0
 
2
 
! Отговори
до 33 преди 1 ден
Тоя Пасхалис Терзис за първи път го чувам, сега ще го потърся да видя що за птица е. Дано не бъркаш за хронологията.
33
0
 
15
 
! Отговори
Обективен преди 1 ден
Оригиналната песен е на Пасхалис Терзис от 1984 г., после Лепа Брена прави кавър от 1996 г. и накрая Камелия я "побългарява" през 1999 г. Джокович я пее на български, с което за пореден път показва високото си уважение към България. Наистина е голям Ноле!
32
6
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 1 ден
До Анонимен,да уникален чалгар и про стак,доказва само,че колкото и пари да имаш,акъл и човещина не можеш да си купиш,оставаш си едно долно същество
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тези под 40-годишна възраст може наистина да не са чували за Лепа Брена и затова да си мислят, че песента е на Камелия. Аз пък не бях чувал за Камелия. Всеки с времето си, както се казва.
30
2
 
5
 
! Отговори
до 27 преди 1 ден
Ами Лепа Брена е почти на 70 години. Славата и беше през 80-те и 90-те години. Дори имаше концерт в София на ст.Васил Левски. Дойде с хеликоптер. Зрителите бяха над 120 хиляди - на стадиона и в Борисовата около него. Дори Бойко Борисов я посрещна лично. Тогава още ПР-ите му градяха имидж на разбиращ от всичко.
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Унилален!
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Песента има всички качества и характеристики на гръцка музика. Оригиналът е гръцки, после краден от Сърбия, после краден и от България.Но песента на Пасхалис Терзис НЕ е оригинала на "луда по тебе", а е оригиналът на "Имах аз една мечта - батман/ватман"
27
5
 
5
 
! Отговори
адолф преди 1 ден
До до 22 А тая певачка Лепа Брена на кого е извстна?На сръбските и български роми ли?Щото аз в Сърбия в кафаните никъде не чух да изпълняват нейни песни.
26
1
 
10
 
! Отговори
Евалата преди 1 ден
Джокович!Respect
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Горан Брегович е роден мюсюлманин. После бил атеист. После станал християнин. С две думи - фурнаджийска лопата. В музикално отношение - имал е талант и е направил стойностна музика, ама си е нагаждач и интересчия.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Безспорно, оригиналът е на Лепа Брена, но той пее българския текст ! Вероятно затова ми сирките я приписват на Камелия
23
2
 
8
 
! Отговори
до 22 преди 1 ден
Песента е на Лепа Брена и е от 1982 година. Никому неизвестният грък е същия като никому неизвестната Камелия от село Чипровци. Просто копират Лепа Брена за да станат известни. Поне в родните им села и околията. А Лепа Брена, ако не европейска е поне балканска звезда.
22
3
 
6
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 1 ден
Каква Лепа Брена ви гони бе? Пасхалис Терзис пее тая песен на гръцки години преди да я изпее Лепа Брена.Мисля че песента се казваше "Astatos" от албума "Ta kalitera tou Pashali Terzi".
21
1
 
9
 
! Отговори
VladTepes преди 1 ден
Браво на Джокович - тренира усърдно.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Горан Брегович е роден в Босна, но е етнически сърбин. И майка му и баща му са сърби. Затова и пее на сръбски. Лепа Брена, наистина е мюсюлманка, родена в Босна, но със сръбско самосъзнание, тъй като е израснала и се е развила по времето на бивша Югославия. Затова и тя пее на сръбски. Сръбският беше официален език в СФРЮ.