Първа работна среща на Кейт Мидълтън след лечението ѝ

По-късно тази година тя може да има малък брой публични изяви
Обновена: 18 сеп 2024 13:47 | 18 сеп 2024 13:45, Елка Василева
6
Първа работна среща на Кейт Мидълтън след лечението ѝ
Снимка: архив, БГНЕС

Принцесата на Уелс проведе първата си работна среща, откакто се подложи на лечение от рак по-рано тази година.

По пътя към завръщането си към обществения живот Кейт Мидълтън е имала среща в замъка Уиндзор по неин проект за ранното детство, съобщи Би Би Си. Това последва видеосъобщение миналата седмица, в което тя разкрива облекчението си, че нейната химиотерапия е приключила.

Принцесата каза, че тази година е била "невероятно трудна", но тя е с "ново чувство за надежда и признателност за живота". Няма подробности или снимки от срещата в Уиндзор, но е добре известно, че един от водещите проекти на Кейт е кампанията Shaping Us, повишаваща осведомеността за важността на ранното детство, което тя описва като "работата на своя живот".

Принцесата на Уелс е работила от вкъщи и е имала срещи у дома и преди, но това беше първият официално регистриран работен ангажимент от началото на нейното лечение. Тази последна актуализация е част от внимателно поднасяната информация за завръщане на Кейт към нормален живот, предаде кореспондентът на БНР.

По-късно тази година тя може да има малък брой публични изяви, като например участие в Деня на възпоменанието през ноември и нейния годишен концерт за коледни песни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Русия
Руска депутатка иска "Движението без деца" да бъде забранено със закон
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 23 часа
Ами за първи път чувам принцеса да работи. Преработила се е все едно по цял ден носи камъни. Монархията е отживелица. Не го приемам някой да се ражда принц, но в Англия я търпят зариди туристите които привлича.
5
0
 
0
 
! Отговори
Iordan Ivanov Douser преди 23 часа
Warnings about CANCER TERROR MORE 39 000 000 Victims /ENGLAND,Scotland, Welsh..STOP cancer terror with 5G,7G,9G,11G,13G,13.39G,13.99G,14.99G,15G,17G,19G,39G,39,39G,39,99G,79G,..399 G Black death and cancer weapons incl made in Bulgaria ВНИМАНИЕ КАНЦЕРОГЕННИ ЕКО СТИКЕРИ И СТИКЕРИ ЗА ЗАСТРАХОВКи с вградени черно чумно канцерогенни оръжия. ЛЕПЯТ ГИ НЕЗАКОННО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА> НАд 6 000 000 жертви в БЪлгария.. ТЕЖКО УВреждани ежедневно !11Експерти да прегледат активиране с включени двигатели ...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Амъ тя работи... !? -)))))
3
1
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 1 ден
Да е жива и здрава жената,но какво работи една прицеса? Усвоява кралския бюджет.
2
3
 
1
 
! Отговори
Ей Най-Сетне преди 1 ден
на НовоНазначената "Кейт" - белезите от Пластичвите операции - Заздравяха и е готова за ПраймТайм!
1
1
 
4
 
! Отговори
Работна среща. преди 1 ден
Какво работи тази Кейт Мидълтън?