Байерн продължава с победната си серия

Тимът от Мюнхен отбеляза 5 гола в мрежата на Вердер
21 сеп 2024 19:20, Инна Ангелова
0
Байерн продължава с победната си серия
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Байерн Мюнхен продължава с чудовищната си форма от началото на сезона, след като размаза с 5:0 като гост Вердер Бремен в мач от 4-ия кръг на Бундеслигата.

Над всички за баварците този път беше привлеченият през лятото от Кристъл Палас срещу 60 милиона евро Майкъл Олисе. Френският национал заслужи оценка 10 по десетобалната система, след като наниза два гола и асистира за още два във вратата на клетите домакини.

Олисе даде тон на разгрома с попадение в 23-ата минута, а след малко повече от половин час игра подаде към Джамал Мусиала, който удвои преднината на Байерн.

След почивката гостите продължиха с тоталната си доминация на терена и в 57-ата минута Хари Кейн вкара дежурния си гол след втората асистенция в мача на Олисе.

Точно след час игра крилото вкара второто си попадение на "Везерщадион", а крайният резултат оформи Серж Гнабри в 65-ата минута.

Така Байерн на Венсан Компани продължава да мачка всичко по пътя си от началото на сезона и има пълен актив от 12 точки в Бундеслигата, при голова разлика +13. Само преди дни мюнхенци смазаха и Динамо Загреб в Шампионска лига с 9:2.

Но следващото изпитание за Кейн, Олисе и компания е доста по-трудно. След седмица Байерн приема на "Алианц Арена" шампиона Байер Леверкузен, който миналия сезон спечели дубъл в Германия без да загуби мач.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Политика
Стив Ханке: Влизането на България в еврозоната би било пълна катастрофа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари