Нови разкрития около смъртта на Лиам Пейн

Поп звездата е взел наркотик, причиняващ халюцинации
19 окт 2024 18:56, Инна Ангелова
17
Нови разкрития около смъртта на Лиам Пейн
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лиъм Пейн е бил под въздействието на мощен наркотик, за който е известно, че причинява психотични атаки и халюцинации. Полицията от Буенос Айрес казват пред TMZ, че тяхната оперативна теория е, че Лиам е бил надрусан със субстанция, наречена "кристал", която според полицията кара потребителите да изпитват екстремни върхове и екстремни спадове, което често ги прави агресивни.

Снимки от хотелската стая на Лиам показват, че мястото е не само разхвърляно, но и напълно унищожено. Телевизорът е счупен и в стаята е имало следи от наркотици.

Изображенията също така показават пакет от сапун Dove, празна чаша, останки от изгоряла свещ и обгорена горна част на кутийка за напитки върху бюрото - заедно със следи от бял прах, който властите ще тестват, за да потвърдят дали може да е кокаин.

Изданието твърди, че Пейн е посещавал рехабилитационен център два път преди трагични инцидент. Месеци преди смъртта си Лиъм твърдеше, че е трезвен, твърди пряко запознат източник пред TMZ.

Той стана известен, когато се яви на прослушване за "The X Factor" през 2010 г., когато беше на 16. След това се присъедини към популярната момчешка група One Direction, която се разпадна през 2015 г.

Пейн оставя след себе си син, Беър, на 7 години, когото сподели с бившата Черил Коул.

Черил наруши мълчанието си и сподели, че медийното отразяване на смъртта на Лиъм е “отвратително“

Бащата на певеца, Джеф Пейн, пътува до Буенос Айрес в Аржентина в петък, за да организира репатрирането на тялото на 31-годишния си син, съобщава The Guardian. Той беше видян да излиза от хотел CasaSur Palermo, където певецът почина след падане от балкон на третия етаж в сряда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от За да се разбираме
Как да останете заедно въпреки трудните моменти?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Руси преди 12 минути
Наркомани умират всеки ден ,е чи? Искал е да умре , какво ни занимавате ? Пишете за доларите в училищата ,не за муетви млади хора. Ама е по-лесно и "любопитно" нали ?
14
0
 
2
 
! Отговори
доктор преди 35 минути
Като те подгонят розовите слонове става страшно...
13
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 46 минути
Можеше да се пребие и в UK,вместо да тормози хората в Аржентина.
12
0
 
0
 
! Отговори
баба Пена преди 57 минути
Батмаааан.... туп
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 59 минути
естествен подбор. Липсата му няма тежи на никой.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Нашият министър Наско е ветеран с тия наркотици. Още не е скочил от балкона. Само като се надруса пуска разни клипчета у нета.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Да беше питал Кирил и Лена, те са спец по кристалите
8
0
 
10
 
! Отговори
В Добвка преди 2 часа
Още една жертва на системата наречена със популярното ,,шоу-бизнес".Всъщност цялата днешна култура проповядва разруха и упадък.В самите песни се пее за свободен живот от контрол и непрекъснато приемани на наркотици.То и преди се пееше така,но продукта беше алокохол.Днес един изпълнител не взема ли дрога,то ще трябва да е набеден за обратен или педофил.Какдо Джаксъна.Съдбата им е сходна на всички изкачили се до върхът.Там спонсорите жив никой не остават.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
до 4 Много си прав. Аз пиян като талпа съм падал от първия етаж по лице и си сцепих челото и едната скула +охлузен нос. Лепиха ги лекарите и скулата и челото и след една година се позаличиха на 90%. На 100% няма как. Дълбоки разрязвания бяха. А толкова да съм се напил че даже не помня падането и ударът. И след това сам съм се изправил и съм се прибрал и легнал у нас. Ако беше от втория етаж да съм мъртъв. Директо си пръскам черепа на бетона. Бетон имаше отдолу.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тия дето снимаха клипа само гледаха сеир. Уж не можело да се отвори вратата на терасата пък като се провеси и се пусна изведнъж я отвориха. Едната негаpka пък и беше много забавно с бутилката уиски в ръка че даже и се изсмя като го видя проснат долу.
5
2
 
2
 
! Отговори
Руси преди 3 часа
Поне няма да тежи на тази земя повече
4
2
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 часа
ПИЯН НА ХАЛЮЦИНОГЕННИ КРИСТАЛИ :D ЕТО ЗА ТОВА НЕ СЕ ВЗИМА СТАЯ ПОВЕЧЕ ОТ 1-ВИ ЕТАЖ :D
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Казах ли ви преди 3 дни че цяла седмица ще ни занимават с тоя наркоман? Казах ви! Е, не е нужно да си внук на Ванга за да се досетиш, че тоя наркоман ще го изтипосват поне една седмица тук. Жалка история!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
И кое е новото? Надрусал се е до козирката и се е хвърлил от балкона. Нищо ново не може да се открие около един отявлен наркоман.
1
3
 
14
 
! Отговори
Кирил петков преди 3 часа
Аз пукам същите, само че с пица ;)