Чичо Томовата декларация

"Не съм получавал пари от ЦСКА, готов съм да окажа помощ за разкриването на истината". Подпис: "екс-президент на ЦСКА"
11 юни 2008 14:01,
33
Чичо Томовата декларация
Колаж: Георги Йончев

По повод кампанията в медиите срещу ЦСКА и мен, и свързаните с нея неверни факти, обстоятелства и действия заявявам: Убеден съм, че назначените проверки на НАП и ДАНС в създалата се ситуация са навременни и полезни за изясняване на обективните факти, предприетите действия, финансовото състояние и практика в ПФК ЦСКА.

Това казва в нарочна декларация до медиите Александър Томов.

"Готов съм по всяко време да окажа помощ за разкриването на истината, такава, каквато е", продължава вече бившият президент на червения отбор.

Той заявява, че нито пряко, нито косвено е получавал пари от ЦСКА.

"Още с избирането ми за председател на Надзорния съвет съм отказал заплатата от 5 000 лв., която ми бе предложена. По време на мандата си не съм получавал никакви хонорари, комисионни и премии, което е видно и доказуемо от счетоводните документи.", подчертава Томов.

Той е категоричен, че изключва под каквато и да е форма източването на ЦСКА по време на неговия мандат.

В заключение Томов заявява, че в момента не поддържа политиката за продаване на футболисти заради покриване на текущи финансови плащания.

Под изпратения документ Александър Томов се е подписал като "екс-президент на ЦСКА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
балък преди 16 години
еи хора тия дет дигнаха тая патардия ни отвличат вниманието,та да не се усети народа за инфлацията 15% за тока 18% и тн тн ха помислете
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Виждате ли как един нищожен *** и негодник може да ангажира вниманието на толкова хора. Ако сме нормална доржава тоя моментално отива до живот в затвора и никой не го удостоява да се сети, че е имало такова нищожество...
30
0
 
1
 
! Отговори
един българин преди 16 години
До каквото се е докоснал този ***, всичко е изгоряло... Типичен български политик, бивш вицепремиер, бивш депутат..... Боже, боже, каква *** ни управлява боже... Затова сме на този хал боже!
29
0
 
1
 
! Отговори
xvalio преди 16 години
Трябва,да се процедира,както е направил генерал Пиночет в Чили. Събират се всички отворковци на стадиона ,начело с "Лупи" и се задава простичкия въпрос. - Къде са парите ? При отговор , не,не знам- главата на тезгяха и толкоз.............................
28
0
 
1
 
! Отговори
Елена преди 16 години
опозори ни предостатъчно,да вземе да се извини и да се гръмне.Не проумявам настящото му поведение
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"С ю р г ю ч" означава резултата от стомашно разстройство.
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Че Лупи е за затвора, спор няма. Иколкото за по-дълго, толкова по-добре. Ама и този *** Батков (той и като адвокат е ***), като не успя чрез футбол, започна доста успешно чрез " " номера да бие ЦСКА. Как перачниицата на пари, наречена ЛЕВСКИ, излезе суха и до момента от всичките "строги" комисии в БФС ?!?
25
0
 
0
 
! Отговори
недоразбрал преди 16 години
моля те, открехни ме какво означава "с ю р г ю ч а", че довечера няма да мога да заспя.
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
MAISTOR E
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
освен томов има още 1 лапач там, гергов!
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
добре бе, този глупав ли е? на негово място бих си сменил и името и държавата! ама тоя нагъл та нагъл! томов, томооов, *** си братче!
21
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
За затвор е. Престъпно недоглеждане ми харесва като израз. Всички в управителния съвет на ЦСКА са били наясно какво става. Не видяха ли как оня със слоновете източи Кремиковци и се покри ? А Томов колкото повече говори, толкова повече се оплита, след някой друг ден няма да знае какво е казал вчера.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Заглавието е велико!
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
А джипката, дето я кара колко струва? Излиза, че момчето работело без пари, пък колата му само за 200 000... Или и неговата баба е правила ковьорчета заедно с тази на Ванко1?
18
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
бас ловя че и батков..може би не пряко е замесен а определено лупи си е там
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ами нормално да откаже заплата 5000 лева,като е откраднал 1-2 милиона лева каде ще се занимава с кокошкарски работи !
16
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
В този случай Батков няма никакво отношение. Не се опитвай да прехвърляш на други гпандиозния скандал, който направи Томов. Само на Лупи могат да се сърдят от ЦСКА. Не отклонявайте темата в друга посока, защото в конкретния случай Лупи е виновен за всичко, което се случва в ЦСКА.
15
0
 
0
 
! Отговори
Мислител преди 16 години
Познавам доста негови съученици и от тях знам, че още тогава прякорът му е бил "с ю р г ю ч а". Много показателно.
14
0
 
1
 
! Отговори
Аз му вярвам преди 16 години
"Още с избирането ми за председател на Надзорния съвет съм отказал заплатата от 5 000 лв., която ми бе предложена. По време на мандата си не съм получавал никакви хонорари, комисионни и премии, което е видно и доказуемо от счетоводните документи.", подчертава Томов. ТОЙ ПРОСТО Е ОТИШЪЛ В ЦСКА ЗА ЧЕСТ И СЛАВА , него пари му не требат , а наи странното е че народа неще да му верва , брейх *** народ бре :)))
13
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Но да рагледаме човека Томов?? Освен дефект в говора, нямате ли усещането че е леко дементен, силно еуфоричен понякога и поведението му като цяло е за жълта книжка?? Да не е психчно болен човека?? Има един вид психическо заболяване, което много трудно се диагностицира. Човек може да живее уж нормално, да има работа и тн..казва се "гранично разстройство на личността"Съвсем сериозно. Друг с подобни подозрения има ли?