Мозъкът на Октопода е в кабинета на Станишев!

Размислите на Александър Томов за Кремиковци
11 фев 2010 08:32,
106
Мозъкът на Октопода е в кабинета на Станишев!
Снимка: БГНЕС

"Не мога да кажа нищо за „Кремиковци“ преди септември 2007 г., когато бях назначен за изпълнителен директор. Тогава заварих кабинет на Алексей Петров, със секретарка в завода. И след известно време Митал ми заповяда да му взема кабинета", каза Александър Томов бивш изпълнителен директор на металургичния ггант.

"До този момент влиянието на Петров е било голямо, но негови фирми пряко в ръководството не са били забелязани от мен", допълни той.

По думите му официалната длъжност на Алексей Петров е била съветник на Управителния съвет и затова е имал кабинет в "Кремиковци".

"Причината да го накарам да напусне кабинета си, беше, че не бе ясно каква точно дейност извършва той", уточни още Томов пред БНТ.

Според него, когато става дума за частна кампания, частният собственик решава – не може да се говори за източване, когато частният собственик го е източил. "Предприятието беше доведено до много сериозна финансова криза", категоричен е Александър Томов.

"Октоподът" опира във висшата държавна власт“. Попитан къде обаче е мозъкът на "октопода", Томов бе категоричен: "Директно в кабинета на Станишев, т.е., в кабинета на Станишев се вземат някакви решения, които после се спускат надолу и изпълняват", каза той.

На въпрос дали е жертва на "октопода", Томов каза, че при такива ситуации, водене до несъстоятелност на едно такова предприятие като „Кремиковци“, очевидно се търси виновник, който да поеме всичко и в случай удобен е бил точно той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сложете моля ви се друга снимка че от тази ми се повръща като я гледам.Истинското лице на комунист.
41
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
*** как той Станишев невинен за нищо не е виновен човека чист като сълза.***!
40
1
 
14
 
! Отговори
do-38 преди 14 години
--Niama !
39
2
 
24
 
! Отговори
Лупи преди 14 години
'Добрия' вълк Лупи се прави на ***...ама га еди кифтетата ни рива...
38
3
 
29
 
! Отговори
Ваня преди 14 години
Какво ме занимавате с този нагъл крадец на милиони томов бе *** журналистиПисна ми от вашите интервюта с прости крадци които се правят на жертвихайде стига бъдете по достойни ако искате някой да ви чете статиите
37
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма ли кой да набута тази амеба в пандиза?
36
1
 
33
 
! Отговори
kiko преди 14 години
Този наглец където и да стъпне всичко изсъхва и до което се докосне умира .
35
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
направо се спуквам да се хиля като чета коментари от сорта "Браво, Бойко, само така...ние сме с теб...трябва да направиш това и това..."...скоро малките дечица може и на него да пращат писмата си за коледни подаръци
34
1
 
24
 
! Отговори
шуши преди 14 години
Е кой продаде на дамбовците гарата и земи на комбината!? Ремонти в комбината се правеха на лист хартия и паричките - пуф в джобчето
33
3
 
26
 
! Отговори
Симо преди 14 години
Всичко е сапунени балони. Важно е решението на съда, а не какво си пишат милиционерските бюлетини.
32
7
 
20
 
! Отговори
Dejanov преди 14 години
Ohtopoda e BKP (BSP), i vsi4ki semeini klanove okolo bivshata Darjavna sigurnost i ne e samo Kremikovtzi,a po4ti vsi4ki vajni otrasli ot BG ikonomikata. Boiko,se4i pipalata iz dano !!! Ina4e ste te izjade ohtopoda i vnimavai zstoto sa vaorajeni i mnogo mnogo opasni !!!!!
31
1
 
34
 
! Отговори
jjj преди 14 години
Има един неоспорим факт, където и да е бил Лупи на ръководен пост след него следва закриване, фалит или грандиозен скандал, то не бяха партии, заводи, футболни клубове.
30
5
 
29
 
! Отговори
Смехурко преди 14 години
И аз това казвам-става дума да злоупотреби с огромни суми и това неможе да мине незабелязано!Всичките тези машинации са били със съгласието на много висшестоящ политик!Станишев????А може би и Първанов е замесен?????
29
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя е един виден демократ в България и както останалите демократи припява:Крадецът вика - дръжте крадеца! И много хора му се връзват.
28
2
 
34
 
! Отговори
Nobody преди 14 години
Абе, Лупи... До шия си в екскременти, ама зееш лакомо... Петров имал кабинет и секретарка в Кремиковци през 2007-***, ама Лупи се сети за това през лето 2010-то, ден след като Петров отнесе белезниците. Ай, сиктир...
27
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
А бе тоя Ал. Томов съсипва всичко до което се докосне и сега иска да се прави по-голям тарикат от нас, *** демокрадската ***. Не ги ли премахнат тия демокрадци ще ни забъркват сума ти помии до края на живота ни. ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН ВСЯКАКВИ ИЗКАЗВАНИЯ НА ДЕМОКРАДЦИТЕ,защото тия замърсяват чистия въздух и добрите идеи!
26
2
 
21
 
! Отговори
ива преди 14 години
този пак ли започна да говори.абсолютен кариерист.ако някога има ,,избори за цар на България,, той ще е пръв.айде стига с тези измислени политици.но той е прав-трябва да оттърве кожата от затвора.луки нрава си мени но козината не.
25
3
 
21
 
! Отговори
-A. преди 14 години
Този Станишев не изглеждаше лош човек, а какво всъщност е сторил на държавата... Не излезе човек с характер, позволил е направо разяждане на България.... и всичките му министри са били такива.... А пак казвам - той изглеждаше свестен човек....
24
3
 
24
 
! Отговори
барм преди 14 години
Къде е Станишко?
23
1
 
29
 
! Отговори
СВЕТ преди 14 години
Тоя много почна да се вре между шамарите ! Не се вижда себе си - през където мине съхнат китките !