Борисов осигурил още 4500 билета за "Арена Армеец"

Строителите, министерствата и спортните клубове съкратили поисканото
Обновена: 26 юли 2011 22:43 | 26 юли 2011 19:35,
56
Борисов осигурил още 4500 билета за "Арена Армеец"
Бойко Борисов и Росен Плевнелиев при първата копка на Лот 2 на АМ "Марица". Снимка: Булфото

След обещанието от вчера на премиера да осигури още билети за откриването на спортната зала "Арена Армеец", днес вече има резултат.

От поканите за откриването й са се отказали генералният спонсор на залата – застрахователно дружество “Армеец”, строителят “Главболгарстрой”, както и всички министерства. Максимално пък са били съкратени заявките на спортните федерации и клубове за безплатните билети за 30 юли.

Така за гражданите се освобождават 4500 допълнителни безплатни билета, които за близо три часа били раздадено от касите на залата, съобщава БНР.

Борисов предприе проверка след хилядите недоволни вчера сутринта, който не можаха да си вземат билети за волейболния мач между България и Сърбия.

Оказа се, че залата, която е с капацитет от над 12 000 души, има само 5 000 свободни места за желаещите билети, които свършиха за по-малко от два часа.

Още тогава Борисов обяви раздадените билети – 2 000 за строителя, 2 000 за „Армеец“(официален спонсор на залата, който ще плаща по 1,08 млн. лв. годишно за рекламни права), останалите за министерства и спортни клубове.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само така Бате Бойко !!!!
32
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е най-прозрачният и жалък PR , който съм виждал! Докато гледах репортажа и после съобщиха как се обадил и т.н. , се почувствах отвратително.Този наистина смята,че сме *** като кучетата му.
31
0
 
8
 
! Отговори
Гошо преди 13 години
Даже ако се понапъне може да разшири залата с още 5000 места и тях да осигури
30
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
баси и селтака, заради тоя вече ме е срам да кажа че живея в Банкя :(
29
2
 
14
 
! Отговори
бая ви ганя преди 13 години
Каква ти Лечева бе 31.Всичко в българия започва с ГЕРБ и приключва с ГЕРБ.Как така се осмеляваш да се съмняваш.Яааа гледаи го ти него 31.Млък!
28
2
 
17
 
! Отговори
123 преди 13 години
Някой ще ми припомни ли кой започна строежа на тази зала - не беше ли Весела Лечева?
27
1
 
4
 
! Отговори
до 24 преди 13 години
Аз съм 25. Съгласен напълно. Ако си бях направил труда да прочета коментара ти намаше да пиша моя. Приятна вечер ти желая.
26
0
 
4
 
! Отговори
бая ви ганя преди 13 години
Еи тава исках да чуя от добавен до 21.И за ТОВА варненци ще гледат още много години двата огромни кратера на местото на стадион Ю.Гагарин защото залата на императора Боико се казва АРМЕЕЦ.По задълбочените размисли ги оставям на тебе драги.
25
1
 
17
 
! Отговори
АрТИМеец преди 13 години
Новата спортна зала в София ще се казва "Армеец". И тъй като собственикът на"Армеец" е ***, значи и залата може гордо да носи името "АрТИМеец"!
24
1
 
19
 
! Отговори
до ГЕРБ преди 13 години
Как сме с хляба и зрелищата, Императоре Борисов?:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
23
1
 
5
 
! Отговори
Аз преди 13 години
И в крайна сметка какво - на откриването ще има политици, пенсионери, безработни и ученици. Никой друг, нормален, роботещ човек, не може да си позволи да чака по цял ден да получи заветната покана "Когато бойко каже"... не ***, глупав народ сме, неблагодарен...
22
15
 
12
 
! Отговори
аполитичен и негласу преди 13 години
Уважаеми ***,Борисов ги е осигурил тия билети, защото ако не беше той, щяха да ги ползват служебни лица. А сега ги ползват случайни хора от народа. БРАВО НА ББ!!!Каквото и да се напише за тоя човек винаги се обръща на политика. Ако напишат, че си мие зъбите с еди каква си паста за зъби, ще равнат - "предател, тиква, пожарникар, защо с тая паста?????? Води ни към дъното!!!!! Две години краде пасти, не се наядоха, ей...!!!"
21
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За кой ли път се убеждавам че наистина сме *** НАРОД ЗАЩО СЕ ?????ДА БОЙКО СЕ РАЗПОРЕДИ ТИКВА ЛИ Е КАКЪВ Е НО ТОЙ СЪКРАТИ ОТ ЧИНОВНИЦИТЕ И ГИ ДАДЕ НА ТЕЗИ КОИТО ГО ПЛЮВАТ ПО ЦЯЛ ДЕН ПО ФОРУМИТЕ НИКОЙ ПРЕДИ ТОВА НЕ НАПРАВИЛ ТОЗИ ЖЕСТ *** КУМУНЯГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
20
0
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 13 години
Защото вече не живеем в социализма(за добро или лошо) и зали като тази обикновенно се кръщават на спонсора като реклама. За пример: Алианц Арена в Мюнхен,Пепси Арена в Ню Йорк и много други.
19
0
 
8
 
! Отговори
моля? преди 13 години
"След обещанието от вчена на премиера..." Толкова много реклами имате тук, а не може да отделите за един-двама читави редактори!? Срам!
18
1
 
6
 
! Отговори
бая ви Гяня преди 13 години
Някои все пак да имформира нас простолюдието защо все пак арената се казва "АРМЕЕЦ" а не например "БЪЛГАРИЯ"
17
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бойко намерил билети..... Ай сиктир бе.... Чиновниците награбили двойно повече от колкото могат да ползват, сега ги връщат и видиш ли Бойко намерил билети! Боже опази! Този го превъзнасят повече и Ленин!
16
0
 
6
 
! Отговори
бая ви Ганя преди 13 години
Някои хора като немогат с нищо смислено да опонират като папагали повтарят едни и същи фрази защото нищо друго не са научили,пък и нямат пипе за повече.АААаааа БКП,БСП,комунисти,фашисти,ДС,КГБ,***,Сталин,Тато и тн и тн.Все едно и също.Тюю то бива политическо невежество ама чак пък толкоз....
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тикво,осигури хляб две години се нагледахме на аматьорските ви изпълнения.
14
9
 
24
 
! Отговори
бая ви Гяня преди 13 години
Бря,бря,бряяяя.Борисов осигурил,Борисов дал,Борисов отпуснал,Борисов решил,Борисов построил.Бреиии отде го извадихме този велик български император.Мале мила никакъв го няма този български народ,тои е ништо ако не е Борисов да даде, да отпусне,да осигурява, да работи ударно за този калпав народ.