Синдикалисти на протест срещу приватизацията на Булгартабак

Шествието ще тръгне от пл. "Александър Невски" в 9.45 часа
2 сеп 2011 07:21,
30
Синдикалисти на протест срещу приватизацията на Булгартабак
Снимка: архив Булфото

Национален синдикат тютюнева промишленост "Подкрепа" и Национален синдикат на тютюноработниците към КНСБ организират днес протестен митинг срещу приватизацията на "Булгартабак" в сегашния й вид.

Още по темата

Шествието ще тръгне от пл. "Александър Невски" в 9.45 часа, ще продължи до Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол, където от 10.00 часа ще се проведе протестен митинг.

Преди два дни  базираната в Австрия компания "БТ Инвест" предложи на държавата 100 милиона и 100 хиляди евро за покупката на 5 881 380 акции, представляващи 79,83 на сто от капитала на "Булгартабак - Холдинг" АД.

Ден по-късно Агенцията за приватизация избра компанията да купи тютюневия ни гигант.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Между другото, Карадайъ е неграмотен. От някакво село в Ардино е и някога бил знаел да чете и пише, ама забравил. Ерхан Чаушев е с две висши образования едното педагогика, някаква, другото - право. Работил е за Химко гр. Враца, послушни са и двамата.
9
3
 
11
 
! Отговори
laura преди 12 години
Сегашната сделка за Булгартабак е по-успешна от онази, която готвеше предишното правителство. Приходът от нея ще бъде в голяма позла за България, защото ще даде серизоен стимул за бюджета. Така ще се изгради база на която да се обмислят варианти за увеличение на пенсиите и минималната работна заплата. Протестиращите само си губят времето. Нищо няма да псотигнат. и по-добре.
8
1
 
0
 
! Отговори
МУСТАФА преди 12 години
Че тя сделката е вече факт. С нея и хората от Родопите чиито основен поминак е тютюнопроизводството вече са собственост на Доган. Без да се правя на пророк, наблюдавайте избягване на следприватизационните ангажименти на купувача в стил "Алтън мая" гр. Русе. Слепотата на органите, които следва да проверяват изпълнението им е гарантирана от Карадайъ - член на надзорния съвет на АП и ЦИК, Ерхан Чаушев и др.
7
0
 
7
 
! Отговори
заучено положение преди 12 години
do 12 chasa nqma da ima nikoi. davat go mnogo toplo :) pyk kakto kaza nomer 5 povecheto ne znaqt zashto sa tam
6
0
 
11
 
! Отговори
аз преди 12 години
Няма истински синдикати в България и никога не е имало за съжаление на всички работещи в страната! Останалото е хранилка на наш гръб, приказки от 1001 нощ, изобщо пълна порнография......
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой знае ли какви са исканията на "протестиращите"? Сигурен съм че над 90% от "протестиращите" изобщо не знаят защо протестират.
4
0
 
9
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
DRUGARI VECHE NARODA I NA SINDIKAT NE KALVE----I TUK SE OSRAHME
3
0
 
21
 
! Отговори
МИМИ преди 12 години
КАКВИ СИНДИКАТИ КАКВИ 5 ЛЕВА -ТОВА Е ПОРНО ФИЛМ.
2
2
 
20
 
! Отговори
;) преди 12 години
ТОВА НЕ СА КАКВИ ДА Е СИНДИКАЛИСТИ, А ТУРЦИ И КОМУНИСТИ!НЕ НЕ УСПЯХА ДА ВЗЕМАТ КОМИСИОННИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА И СЕГА ЗАВИЖДАТ!
1
1
 
29
 
! Отговори
аватар преди 12 години
Синдикатите в Бърлгария са комунистически мошеници,промиващи мозаците на народа.Тези измеслени структури са *** работещи само и единствено за лични интереси,вижте само заплатите им,от каде са и кой им ги дава,а да не говорим за тяхната администрация в София !!!!!!!