Състоянието на Багата остава критично

Спортистът е претърпял 6-часова операция в неделя
Обновена: 27 фев 2012 14:46 | 27 фев 2012 11:00, Красимир Ангелов
143
Състоянието на Багата остава критично
Багата по време на ММА двубой в София. Снимка: Булфото

Самбистът Благой Иванов-Багата, който беше прободен с нож рано в неделя, остава в критично състояние и на командно дишане, съобщиха от "Пирогов".

Преодоляно е шоковото състояние на Иванов, който беше приет в централна реанимация на болницата в неделя.

Очакват се обаче усложнения в следствие на нараняването с нож, съобщи доц. Стоян Миланов, началник на централна реанимация.

В неделя Багата е претърпял шестчасова операция, осъществена от водещи хирурзи на Първа хирургична клиника на "Пирогов", посочват от лечебното заведение.

Още по темата

Dnes.bg припомня, че Благой Иванов - Багата бе наръган с нож при нападение на 7-8 души в столично заведение на улица "Граф Игнатиев".

Багата е бивш световен шампион по самбо, а напоследък се подвизава на ринга на свободните боеве, известни с абревиатурата MMA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
22
 
! Отговори
rtе преди 12 години
Дано се оправи мечето,но който го познава знае ,че си е проблемен тип и редовно пребиваше хората по баровете за щяло и нещяло.Естествено ,че тренера му ще каже,че е бил спокоен и не се забърквал в нищо, но релно си беше столичен бияч.
73
0
 
20
 
! Отговори
Говедарин преди 12 години
- Селска забава с три букви, що е то?- Бой...
72
5
 
3
 
! Отговори
той преди 12 години
никога няма да умре
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не бъдете толкова лоши,какъвто и да е ,е човек никой не заслужава такава участ!бъдете по -добри,за да се случва добро и на вас!!
70
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе вие май въобще не усещате че вие сте си виновни за мизерния живот защото българите сме мишки!!Гърците ще подпалят страната и то за нещо което не са прави,немците същата работа за всяко малко нещо,ние тука седим и едва се събираме на протест 100 човека в град 2 милиона..*** ни постоянно в устата ние дъвчеме и гълтаме с усмивка,после насъбраната злоба я изливаме в интернет и плюем по всеки и като дойде време за действие всеки отново се свира в дупката!сега разбирате ли че не ви е виновен някакъв си бага ами ние сме си виновни щот сме мишкарски народ!!пък вие си плюйте по по форумите щот така е най-лесно, белким се оправим някой ден
69
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пича не ме кефи, ама да му желая смъртта? Абе ***! Вие нормални ли сте бе? Как може да му искате смъртта? Та вие не го познавате. Разбирам да е някой политик... Нямам думи. *** мръсни...
68
1
 
10
 
! Отговори
Spanak преди 12 години
Нека тоя оживее за да бъде ходеща реклама на последиците от наглостта и простотията.
67
0
 
6
 
! Отговори
mc преди 12 години
мм-боевете са продължение на нелегалните в миналото спаринги по улиците със залагания.само че в момента всичко е по легалния начин преобразувано във спорт.истинския спортист не е само да е силен на ринга,но е да дава пример в обществото и на младите които се занимават с какъвто и да е вид спорт.а стова висене до сутринта по баровете,поркане и показване кои е по голяма работа,загрозява самия спорт.а пък си и спомням че и един борец, пострада в една дискотека в габрово.дано се оправи момчето !
66
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе хора ако тая енергия дето я изливате във форумите я изразходите да излезнем на улицата и да потърсим своето за всяка простотия която се случва друго щеше да е..седнали тука и се надпреварват да желаят смъртта на някакъв човек..и като умре какво бе?ще станем ли по-добре?гражданското общество не се изразява в тва да се правите на много знаещи по форумите..баш на всички тоя Благой ви е проблема..ако не е той ще е дру,бах в тоя *** български народ..никога няма да се оправим!
65
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дано господ е с него да му помогне !!!
64
1
 
35
 
! Отговори
Fox do 58 преди 12 години
Говориш наизуст. Всеки който е поне малко запознат, знае че Багата е *** и редовно прави проблеми по заведенията, тормозейки разни беззащитни и не толкова беззащитни момчета (същото важи и за Кобрата). Качеството което ме кара да злорадствам в момента, се нарича емпатия (съчувствие), което е едно от характерните за човека (както и за по-интелигентните животни) качества. Ако утре нарита твоята камбана някъде, надали ще ти е приятно всички около тебе да се дистанцират, понеже не ги "засяга лично"
63
9
 
9
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
Ей ***, 2 милиона *** висят на нашите осигуровки ти за Багата се хвана. Мазен потен чалгар си ти без капка мозък!
62
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Aз не му желая смъртта, но защо ако не ме лъже паметта, скоро името на твоя голям спортист беше замесено в разни силови афери с футболни агитки и незнам какво си беше.....
61
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората питат дали си е плащал здравните осигуровки, никой не го плюе.
60
7
 
5
 
! Отговори
до 72 преди 12 години
виж сега малко ми се струва тъпо да искаш някой човек да си замине и да желаеш смъртта му..ако без причина ме беше ступал в няъде сигурно щях да го искам,но при положение че нито го познавам,нито го знам какъв е ми се струва малко тъпо..както е и при повечето плюещи тука..понякога на българите малко в повече ни идва злобата и презрението ми се струва и все някой друг ни е виновен за лошия ни живот..а всъщност ние сме си виновни!!един хубав протест не съм видял за простотиите дето се случват!!!!
59
0
 
19
 
! Отговори
Spanak преди 12 години
Има една такава поговорка: "Няма съжаление за тоя дето жалост не знае". Ами да беше стоял в залата да тренираш и да правиш пари от мачове навън като си толкова велик спортист, а не да се качваш веднъж годишно в ринга и да малтретираш хора заради интереса на разни покровителствани от политическата власт мутри. Пука ми за тоя Бага точно толкова, колкото и на него за такива като мен - тоест никак.
58
18
 
3
 
! Отговори
уфф преди 12 години
Хората по цял свят дават мило и драго да имат спортисти като Багата, тука им пожелаваме смърт, но иначе сме готови винаги да ближем *** на Стависки, който поне е доказан престъпник. Браво!
57
3
 
27
 
! Отговори
шест без десет преди 12 години
Тоя бияч платил ли си е здравните осигуровки или го лекуват за наша сметка?
56
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това което изразяват хората е презрение.Злобата е за бандитите които се колят като животни в долнопробни вертепи.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе какъвто и да е дано оживее човека..в крайна сметка на мен нищо лошо не ми е направил че да му искам злото,като доста други хора които гледам тук