Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка

Оперният певец Юлиан Константинов ударил водещия в БНТ Кирил Христов
Обновена: 21 май 2012 22:24 | 21 май 2012 20:30,
283
Юмруци и неработещи чистачки. ТВ лица в улична битка
Оперният певец Юлиан Константинов се замеси в скандал. Снимка: Булфото

Истински екшън, с уличен привкус, се е разиграл между лицето на предаването "Аз обичам България" Юлиан Константинов и водещият на “Ние и градът” по БНТ Кирил Христов.

За случката сигнализира Кирил в собствения си блог, като всичко се разиграло заради паркирания джип на оперния певец.

"В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение", пише Киро.

Последвали реплики, достойни за едни времена, в които споровете се решаваха в полза на този, който има по-дебел врат.

Христов твърди, че скандалът ескалирал и Константинов го ударил с юмрук.

"След размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата. Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско", разказва ситуацията Киро.

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е, допълва журналистът.

След като няколко часа мълчание за инцидента, Юлиан Константинов отговори на нападките с официално изявление.

"Признавам – много драматично! Най-обикновеният гражданин (според него самия) Кирил Христов се разхожда, вижда неправилно паркирал джип, прави забележка на собственика, за което получава арогантно поведение, счупени очила и (според него) юмрук!

Я за по-драматично да извадим и някой призрак. Призракът на мутрите. Чудесно пък и още по-драматично – черни джипове, черни стъкла – кошмар!

Каква е истината? Бях паркирал колата си пред детската градина и с жена ми отидохме да вземем 5-годишния ни син. Докато тя го обличаше, аз излязох да взема колата, която бях паркирал наблизо. Излизайки от градината, видях млад мъж – спортно облечен, да ми криви чистачките. Първо задната, после и предните две.

Приближавайки се, естествено го попитах защо ми пипа колата. Първото, за което бях информиран беше – „Аз тебе те познавам, но ти не знаеш кой съм!”.

Казах му, че въобще не ме интересува кой е – „само моля втори път да не ми пипа колата”, тъй като има органи, които са упълномощени да регистрират нарушения, а той очевидно няма вид на такъв.

Обърнах се и си тръгнах към колата, след което чух как той брутално ме напсува – подчертавам – брутално. Бих цитирал думите му, но са твърди вулгарни, за да бъдат написани.

Дали тогава са му паднали очилата – не знам. Само помня, как той взе един огромен камък и тръгна срещу мен, след като се бях качил в колата, как снимаше с телефона си и как се заканваше.

Между другото, няколко часа по-късно, излизайки от киното, където бях с жена ми и двамата ми сина, се опитах да измия стъклото на колата, оказа се, че чистачките ми не работят. Това е следствие от „безобидното” вдигане на чистачките.

В нито една държава от ЕС не може да стане подобна случка, защото хората знаят правата и задълженията си! Нито един европеец няма да криви чистачките на „неправилно” спрял автомобил, а ако е толкова съвестен ще информира своевременно органите на КАТ.

Не знам дали имам нещо общо със счупването на очилата на г-н Христов, но съм готов да му ги заплатя – дори в троен размер, естествено само, след като въпросният господин заплати ремонта на чистачките ми в специализиран сервиз.

„Аз Не обичам България на Юлиан Константинов”, заяви Кирил Христов. Браво, г-н Христов, винаги е по-лесно да Не обичаш. И по-удобно. Аз пък, Обичам България, дори и с такива като Кирил Христов. Защото един Кирил Христов не е България и Слава Богу", заяви Константинов.

Веднага след извлението на Константинов, Христов го коментира лаконично: "Велико. Дори само аз си мисля, че съм бил ударен. Започнах да се чудя дали не съм се ударил сам".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
26
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Юлиян е тъпо, комплексирано парче, което не заслужава коментари дори...оперен певец бил...в България никой не го знае като такъв, камо ли в Европа...
69
2
 
8
 
! Отговори
jivka hristova преди 12 години
Spored men g-n Xristov katoe vidql 4e djipa na g-n Konstantinov e sprql nepravilnoe trqbvalo da povika organite na Kat a ne da se samorazpravq ,ako vseki za ne6to neredno go pravido kade 6te stigneme !S nasilie ni6to ne se postiga ,trqbvalo i dvamata da podxodqt inteligentno s dobra duma !
68
1
 
11
 
! Отговори
Смут преди 12 години
Или като някой други - отива в ГДР-то купува си скъпа кола за 100 000лв пък няма 2000хил да си плати данък.Е КЪФ ГАЗАР СИ ТОГАВА,ЩЕ КАЖЕ ЧЕ ОТ БАНИЧКИ ГИ Е СЪБИРАЛ ПАРИТЕ ЗА КОЛАТА.ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО БОГАТИТЕ АМЕРИКАНЦИ КУПУВАТ ЛЕКСУС И МЕРЦЕДЕС ,НО ЗА ТЯХ ДА БЯГА ОТ ДАНЪК Е РАВНОСИЛНО НА ЗАТВОР - ЗА ДА ПОКАЖАТ ЧЕ СА ГОЛЕМИ ГАЗАРИ ,А НАЩТИ ШМАТКИ НЯМАТ 200ЛВ ЗА СИНЯ ЗОНА. НАЛИ СТЕ ГАЗАРИ ВЕ ?ПЛАТЕТЕ ТИ СИ И СИ ПАРКИРВАЙТЕ КАТО БЕЛИ ХОРА,НО НАЛИ СТЕ *** И СТЕ СВИКНАЛИ ОТПРЕД НА ТРОТОАРА ПОДАСМАТА
67
1
 
17
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Тоя Юлиян Константинов,ще е най...голямата мутра,сред певците и най...големият певец,сред...мутрите.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
две ла-йненца станаха известни. нямах представа, че съществуват, докато едното се е правило на интересно, а другото - на политик (тук има доста синоними - мутра, престъпник, бияч...).
65
0
 
2
 
! Отговори
Stanley преди 12 години
към коментар 51: Киро, ти си *** примитивен *** !!!!!!
64
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз също имам джип.. не е чак X5. Веднъж бях паркирал на тротоар.. дори не пречих на никой. Бях си оставил колата за около 2 часа, като се върнах беше издрана с пирон от край до край. (пребоядисването ми излезе около 1000лв + няколко дни ядове).После доста се оглеждах как я спирам :-). Добре, че не видях кой ми я драска де. Хората най-добре се възпитават с наказания.Ама селска работа.. като имаш пари и хубава кола трябва да демонстрираш възпитание, а не селяния.
63
2
 
6
 
! Отговори
тихия преди 12 години
Що такива като оперния не ми излизат да ми се правят на гангстери/има да реанимират като Багата в пирогов
62
0
 
10
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Абе защо само *** са в българското медийно пространство...толкова ли не се случват и хубави неща, без учястието на дежурните *** в тази държава??? Хиените журналисти ще ни побълкат, дори и без да го искаме...колко хубави новини прочетохте днес? А не мислите ли, че въпреки, че не са отразени, не са се случили...???
61
3
 
9
 
! Отговори
До Киро преди 12 години
Кирчо, моето момче, много си ербап във форума, *** най-добре внимавай как паркираш! Щото си мишок, и не да ти вдигна чистачките, ми на възел да ги вържа, ще стоиш от другата страна на улицата и ще се правиш, че си изпуснал нещо... *** нещастен, голям бияч бил...
60
1
 
6
 
! Отговори
ргегр преди 12 години
тоя е УЛТРА комплексар
59
1
 
12
 
! Отговори
Смут преди 12 години
Взел съм правилно решение.5мегапиксела и щрак писмо на кмета с въпросите съответно за този проблем.Нито се разпрвям чистачки нито с думи само наливам пощата на кмета със снимчици с дата и час.И като прекали един автомобил,защото явно някой не ги касае закона, а други да, търся отговорност.Не завиждам на боГатия,а просто ме дразни с парадирането си на скъпа кола,ПЪК НЯМА ПАРИ ДА СИ ПЛАТИ ЗА СИНЯ ЗОНА и не го пипат от тротоара,а жена ми трябва да мине с количка с дете.
58
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някой хора селянията не спира ги тресе независимо от социалния статус или обществено положение :-). И като има X5 какво..? Купчина ламарини. Скандала се върти около една кола :-). Като му е толкова проблем да си оправи чистачките да си купи по-евтина кола. Или да не спира селската. комплексарска работа..
57
1
 
8
 
! Отговори
Един млад Българин преди 12 години
Бананова Република..... АМА НЕ!!!!! В тези държави поне има племенни принципи, традиции и уважение към останалите. Тук при нас няма стари хора, няма деца, няма майки, няма общественици или интелектуалци. Тук има мутри и анаболни типове, които са над всички. Всичко е толкоз примитивно и първобитно! Обичам БЪЛГАРИЯ, но мразя голяма част от народа й. Дано БОГ е с нас и да ни даде сили да се справим с това, защото не го заслужаваме!!!
56
2
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Добре че...има журналисти,за да видим от време на...време,лицата на...мутрите.
55
4
 
2
 
! Отговори
до 54 преди 12 години
Ти си ТОП ***.
54
1
 
7
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
Продължение: ...случай има полицията, защото нейно задължение е да следи и контролира реда, и налага глоби, когато се налага! Много моля, да си гледа работата ( буквално )!
53
2
 
23
 
! Отговори
байЮрдан преди 12 години
Хората намразиха България заради такива шутове като Юлиян Константинов,щото за да размахваш юмруци не се иска да имаш акъл.И явно на тоя грозник му липсва акъла.
52
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа, че си оставил джипа за няколко минути. България има нужда от хора като Юлиан, той съвсем не е лош певец, дори може да се каже че е почти на средното ниво за България, има нужда и от посредствени като него щото ако всички бяха като Павароти никой нямаше да остане в България и нямаше изобщо да има опера, оперите в Пловдив, Русе, София трябва да затворят... все пак факта, че има опера в България означава нещо, че народа не е съвсем затъпял по чалга и пошлата бездарна поп музика в БГ и има хора които ходят на опера и дават пари за билети с които да плащат заплати на оперните певци.
51
3
 
18
 
! Отговори
Ангелин преди 12 години
Първо държа да поздравя Кирил Христов за позицията! Аз също като пешеходец ( и водач на МПС ), когато видя някой, който не се съобразява с хората, си позволявам да му (ѝ) вдигна чистачките, защото не мисля, че е правилно да се наврежда на чужда собственост, което аз ненавиждам. Лошото е, че вместо тези които са сгрешили да наведат глави засрамени ( 1 на 10 случаи ), те си изливат агресията върху човекът, посмял да им направи забележка. Жалки хора... За мен най-голяма вина за този ( и не само )