"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов

Премиерът и представителите на газовия гигант обсъдиха и спорта
Обновена: 15 ное 2012 14:08 | 15 ное 2012 14:06, Веселина Йорданова
124
"Газпром" може да даде пари за "Левски", не харесали "тигрите" на Борисов
Премиерът Борисов е запален футболист. Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и представителите на руския газов гигант „Газпром“ намериха общ език не само по енергийните въпроси, но и на спортна тема. 

В шеги и закачки завърши пресконференцията в Министерския съвет, на която бяха подписани новият газов договор с Русия за догодина и окончателното инвестиционно решение за „Южен поток“.

Председателят на УС на "Газпром" Алексей Милер харесвал много футбол, а заместникът му Александър Медведев – хокей. Премиерът Борисов веднага влезе в тона.

Милер подчерта доброто сътрудничество в енергийната сфера и допълни, че ако то продължи в същия дух, ще обмислят възможностите за финансиране на българския футболен отбор „Левски“.

„Внимателно ще обсъдим с колегите от България възможностите за финансиране на Левски. Ако така мащабно участваме в българския пазар и сътрудничеството ни се развива, смятаме, че това е правилен подход. Такова сътрудничество ще сближи още повече нашите две страни“, каза той със сериозен тон.  По думите му нищо не свързвало хората така добре, както футболът.

Медведев харесва нашия отбор по художествена гимнастика, включи се Борисов сред взрив от смях в залата.

Поздравява госпожа Раева с избора й за председател на федерацията, допълни министър-председателят.

На въпрос дали и спонсорството на Левски е било част от енергийните договорености, премиерът заяви, че е настоявал за своя отбор Витоша (Бистрица). „Ама не ни харесаха“, обясни той защо „тигрите“ няма да получат спонсорството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 111 Когато някой пусна слуха, че ГАЗПРОМ ще става спонсор на цесекато, чорбарите се н*****а от кеф, когато обаче стана ясно, че предпочели ЛЕВСКИ, станаха евреи и перачи на пари. Типично по Чорбарски!
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А Майкъла каза, че ако трябва и сини ленти ще сложи и с дявола ще легне, само да има полза за цска. Коментара е излишен!
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди 20 години на Левски му беше спонсор Пепси, сега VTB, сега и ГАЗПРОМ гледа към него, нормално за най-популярния отбор в страната си, на цскато кой им е най-известния спонсор, или на някой друг български отбор от всичките тия дето мразят ЛЕВСКИ до умопомрачение, та не знаят какви глупости приказват.
109
0
 
1
 
! Отговори
do 111 преди 11 години
представа си нямаш какво става в пералнята, макар очевидно да имаш доста общо с мръсното бельо
108
0
 
2
 
! Отговори
ЦСКА МОСКВА преди 11 години
Имаме си отборчета като ЦСКА-КИЕВ,ЦСКА-Кишинев,ЦСКА-Ереван,ЦСКА-Душанбе и ЦСКА от Казахстан така че софииския ще ни дойде в повече.........
107
2
 
1
 
! Отговори
ЗВЕЗДОБРОЕЦ преди 11 години
Истината е че отбори като ЦСКА-Киев,ЦСКА-София,ЦСКА-Кишинев и прочие винаги ще си бъдат русофилски сателити на ЦСКА-Москва.....Това че Газпром се насочва към "Левски"София е може би желанието за завоюване на нови почитатели.....
106
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евреинът Милер ще пере мръсните си пари и чрез Чорни -другият евреин ,истинският собственик на ЛЕВСКИ а не мустакатият бай ***---------нищо ново от пералнята
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ултрасите са плиткоумни хулигани.
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Poduene is the power!
103
1
 
2
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
До АнонименКак ги проваля. Той като се добере до топката, всички му правят път и той вкарва голове.
102
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички викат Ах и Ох и няма кой да му каже на този човечец,че само проваля отбора на Бистрица. Минал е покрай футболист!
101
5
 
10
 
! Отговори
Борба...... преди 11 години
Как Титан да се бори с ТИТАНА НА БЪЛГАРИЯ.....бившото пъдарче и пожарникарче стана МНООООГО ГОЛЯМ !!!
100
1
 
11
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Тоя дебелия шебек на снимката дали ще пукне от затлъстяване или ще трябва да го трпеме?
99
1
 
13
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
"Бистришките тикви" са гоуем отбор!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
goliam fytbol mnogo parichki se izpirrat ot chernia biznes.da blagodarim na sporta che inache kak....
97
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебелото футболистче от снимката съвсем се е занемарило. Не му остава време от лентите да рита горкото. Въпреки, че винаги го прави в работно време, заедно с други на държавна служба!
96
1
 
13
 
! Отговори
Велес преди 11 години
А в снощния мач загубихме,щото национала не се състоеше само от "тигрите" начело с футболиста на годината Б. Б.И друго - за некадърници се намират спонсори,за чалга-също, ама за развитие на икономика,наука,образование,здравеопазване -не! Какво да коментираме повече? Трябват ...тояги! Макар,че вече времето на тоягите безвъзмездно мина...Трябват вече...патрони!
95
2
 
2
 
! Отговори
до 62 преди 11 години
Пловдив е отминал град, без настояще, да не говорим за бъдеще. И Варна вече го задмина по население, защото всички предпочитат да дойдат в София, или Варна, а Пловдив го подминават, като малка гара, какъвто всъщност е вече. Пловдив се гордее единствено с антиките си, като например срутения от само себе си стадион Лаута, хваналия патина градски стадион, за другите да не говориме. в Пловдив и тролейбусните им жици са от античността, и за това падат и убиват хора.
94
6
 
9
 
! Отговори
до 97 преди 11 години
Спокойно бе Чорби. И на вас ще намери спонсор. Стига рева :) Търпение малко :)
93
15
 
17
 
! Отговори
ц преди 11 години
Само Левски, само Левски, само Левски ШАМПИОН! (x4)Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Левски, Идваме от Север, идваме от Юг.Старите левскари до един сме тук.И духът на Гунди също е с нас.За това момчета не жалете глас!Синята лавина пак лети напред!Кой ще вкара гола? На кого е ред?Синята лавина няма да се спре!Там където мине, нищо не растеСамо Левски, само Левски, само Левски ШАМПИОН!Само Левски, само Левски, Левски, Левски ШАМПИОН!Е--о-е...Няма да се спрем