Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"

Социалните мерки на управляващите били "фалшиви"
Обновена: 30 юни 2013 13:38 | 30 юни 2013 12:56, Петя Славова
188
Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"
Снимка: Булфото

Докато привърженици на Пламен Орешарски се събират в района на НДК, за да покажат подкрепата си към неговото управление, други протестиращи - искащи оставката на премиера, блокираха булевард"Брюксел" на разклона с бул. "Цариградско шосе".

Хората спряха за около половин час движението на моторни превозни средства в двете посоки, пише БТА.

Още по темата

"Протестите ще продължават и ескалират" се казва в листовка, която протестиращите раздават на шофьорите.

Проявите щели да продължат, докато управлението на страната продължава да се извършва от "доказано корумпирано правителство". Предприетите от правителството социални мерки били "фалшиви", според недоволстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
21
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Време е полицията да започне да арестува тези хора. Не може групички от по 20 човека да затварят пътища без разрешение. Бойко да си прибере тиквите от улиците.
23
17
 
16
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 11 години
Е нищо де! Оставете тези фалшиви мерки да бъдат проведени и сетне протестирайте! Май точно тези "фалшиви' мерки не ви харесват? искате да няма никакви мерки,да се замразят заплатите и вдигнат цените? ЗА 4 ГОДИНИ ПРИ ГЕРБ ВИ СЕ УСЛАДИ ТОЯ ГРАБЕЖ НА ОБИКНОВЕНИТЕ РАБОТЕЩИ ХОРА. ИСКАТЕ ДА ДОЙДЕ ДРУГА ПАРТИЯ СЪС СЪЩАТА ПОЛИТИКА КАТО ГЕРБ-ОТНОВО ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ И ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ. ДЕСНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА СА ПРАВИТЕЛСТВА НА КРАДЦИТЕ И КРАДЛИВИЯ БИЗНЕС!
22
18
 
17
 
! Отговори
456 преди 11 години
До Анонимен 12В този форум подкрепящите правителството сте повече от подкрепящите пред НДК. Ако не бяхте смешни, щяхте да сте много смешни))))
21
20
 
10
 
! Отговори
просто човек преди 11 години
Хм, *** още не са се подразнили. Бъдете сигурни ,че са готови да прибегнат и до силовите мерки на Ердоган. Тия безработни скапаняци и идея си нямат, че *** може да ги наврат в миши дупки за една вечер и да им избият от алкохолизираните тикви всякакви приумици за протести.
20
20
 
25
 
! Отговори
АСен преди 11 години
Тия мутри от герб май наистина искат гражданска война!
19
25
 
27
 
! Отговори
ami sega преди 11 години
Точно ей това трябва да се прави в цялата страна, за да има резултат - активно гражданско неподчинение, блокада на инфраструктурите на страната, за да бъде принудено правителството да си подаде оставка. Иначе протестите може и 2 години да продължат, все пак са срещу ***, кокала лесно не дават.
18
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Za6to mi6kite se kriqt v dupka i sergei 6to se krie v dupkata na Monika 6to za 4ovek i maj e
17
20
 
33
 
! Отговори
Шоп преди 11 години
Тия нещастници почнаха да прекаляват, Орешарски министъра на вътрешните работи не си върши работа, ОСТАВКА ! Писна на народа да гледа как няколко хора блокират магистрала, главен булевард, и няколко скачат като луди пред МС.
16
22
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
защо никой не пише как гледа европа на комунистическото но правителство ???
15
16
 
37
 
! Отговори
velijana преди 11 години
Това вече започва да ми изглежда като пълна анархия-що за работа е това безнаказано и без предупреждение да блокираш всяко нещо,което решиш?Това е булевард,по който хората отиват до международно летище,наистина могат да пропуснат полет,за който са платили маса пари-аз подкрепям протестите,но нека те да не пречат на останалите хора.Все пак 10-на хиляди протестиращи не представляват останалите 7 милиона.
14
11
 
22
 
! Отговори
Даола преди 11 години
Колкото и да протестират, каквото и да правят трява да е ясно - капитализмът е система, която не може да осигурни спазване на законите, защото там законът са богатите и те създават павилата. Това се видя от последните 23 години - който докопа в началото парите продължи да се обогатява и да бъде недосегаем. Бедните нямат никаквди права. Всъщност в така наречената пазарна система всичко се купува - вкюлчително и правилата на играта. Кой ще плати повече, това е важното.
13
23
 
18
 
! Отговори
Иван Иванов преди 11 години
В другите страни от източна европа изгиниха комунистите преди повече от 20 години.Само ние ги търпим още.Кога ще правим живта верига пред парламента утре или в сряда?ДА ИЗГОНИМ ЗАВИНАГИ ТАЗИ ДОЛНА ***!
12
21
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес 40 *** затвориха цяла магистрала за час с стотици чакащи шофьори!На огражденията пред парламента клечат 200 маймуняка и целят с домати-това ли е народа на България?!Да излиза жандармерията и бой по простите манерки!Вижте какво направиха с бфс,тия са потенциални рецидивисти и шайка наркоманизирани ***!Дебелаците от общината да си викат,следобед колкото си искат,тъкмо по-бързо ще изхвъркнат от работа,като им орежат бюджета!
11
16
 
20
 
! Отговори
****** преди 11 години
Я всички подкрепящи правителството, марш пред НДК, че днес в 12,00 подкрепящите бяха приблизително 0/нула/))))
10
21
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестите може и да продължават, но със сигурност няма да ескалират. Едни и същи откачалници излизат всеки ден.
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Djaba si se razhojdate nikoi nqma da si podate ostavkata
8
20
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и като подаде оставка Орешарски кого ще изберем тиквата ли?
7
9
 
46
 
! Отговори
BlackMamba преди 11 години
Да блокираш бул. "Брюксел" не е много правилно, защото от там минават хора, които отиват към летището. Все пак едва ли на някой ще му е приятно да загуби сума от стотици евро, защото е изпуснал полета си. Да действително са блокирали движението са 30-тина минути, но все пак, не е правилно.
6
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Kakvo Li 6te izmislqt dogan i volen tezi 2 dena za ot ponedelnik
5
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Vreme e koito ne slu6a ot protestira6tite boi i v belene ili love4 nali sergei Tova go znae

Спонсорирани публикации