Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"

Социалните мерки на управляващите били "фалшиви"
Обновена: 30 юни 2013 13:38 | 30 юни 2013 12:56, Петя Славова
188
Протестиращи спряха трафика около булевард "Брюксел"
Снимка: Булфото

Докато привърженици на Пламен Орешарски се събират в района на НДК, за да покажат подкрепата си към неговото управление, други протестиращи - искащи оставката на премиера, блокираха булевард"Брюксел" на разклона с бул. "Цариградско шосе".

Хората спряха за около половин час движението на моторни превозни средства в двете посоки, пише БТА.

Още по темата

"Протестите ще продължават и ескалират" се казва в листовка, която протестиращите раздават на шофьорите.

Проявите щели да продължат, докато управлението на страната продължава да се извършва от "доказано корумпирано правителство". Предприетите от правителството социални мерки били "фалшиви", според недоволстващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
16
 
10
 
! Отговори
просто човек преди 11 години
до 48С разходки по улиците ли ще сваляте *** бе, смешен?Ти и идея си нямаш ако се раздразнят *** къде ще ви наврат скапаните свирчици и знаменца.
43
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
До viktor.stoichev - Така като те гледам на снимката,първо си помислих че си интелигентно момче. БСП били въвели плоския данък!!! Нямаш памет,нямаш и познания. Плоският данек е рожба на НДСВ и лично на Владо Каролев. и Венци коня,които не дадоха мира на царя и той го наложи ,като заплаши,че ако го няма-няма и коалиция.. Или ти е плитка паметта или тогава си мислел зад кой ъгъл да пикаеш,затова и не знаеш,но иначе можеш да затваряш булеварди.Каролев се гордееше с това си творение 5-6 години момче
42
15
 
19
 
! Отговори
просто човек преди 11 години
до 42Жалкият си ти. Безпартиен съм, но вие скапаните герберасти от злоба и яд не можете да приемете, че *** и турците са на власт и започнахте смешните си протести заради един грешен ход- Пеевски. Махнаха го тоя мафиотски ***, но вие искате цялото правителство да си ходи(което даже не беше приело и един закон)... и нови избори за да дойде Тиквата на бял кон....мутрата дето февруари месец народа не го искаше.... За к'во си говорим? К'во искате всъщност, скапаняци?
41
16
 
19
 
! Отговори
Карагьоз преди 11 години
Една група протестиращи пред Народното Събрание граждани решили да очистят Станишев. Наели убиец, дали му капаро, но за всеки случай изпратили един протестиращ да го наблюдава.Човекът от групата гледа - убиецът взел един нож и върви право към Станишев.-Абе, *** - развикал се човекът - тоя те видя и ще избяга!!-Той не ме вижда бе както и вас - отговорил убиецът - комунистите са БЕЗОЧЛИВИ.
40
18
 
20
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
Писачи и спамери на БСП и ДСП, защо не влезете в сайта на дневник.бг, където десетки хиляди четат ститиите и там плюсчетата са по 400 - 500 на коментар. Идете да видите ЗА ВАШ УЖАС, колко подкрепят там правителството и колно не - средно 300 хора гласуват за оставка и 40 за Орешарски. ОТИВАЙТЕ ВЕДНАГА ДА КРЕПИТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО!!! БКП Е С ВАС. УРАААААААААА
39
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСКАМЕ СИ БОКО !!!НАЙ-ДОБРИЯТ ДИКТАТОР НА СВЕТА !!!!
38
16
 
14
 
! Отговори
Kolio преди 11 години
...и да дообясня Гражданска война се прави от противници на един режим срещу подкрепящите го. При нас няма подкрепящи сегашния режим( видно от НДК). Ако има сблъсъци, което е много вероятно, то ще бъде между протестиращите и полицията или военни(то и такива не останаха). Макар, че съм убеден, че 80 процента от служещите в МВР подкрепят протестите.
37
13
 
10
 
! Отговори
BOI PO GERBARSKITE преди 11 години
ABE VASHTA M*** GEIBARISTKA SHTO NE BJAH TAM AZ DA BI DAM EDIN SELSKI KJUTEK
36
19
 
29
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
Платените писачи от Атака, БСП и Дпс се опитват да накарат читателите в този сайт, че действително има симпатизанити на тези партии. Истината можете да я видите на протестите в подкрепа на правителството - под 50 човека и при това платени бивши или настоящи кадри. ЖАЛКИ СТЕ
35
16
 
21
 
! Отговори
истинска овца преди 11 години
За да бъдеш пълноценен член на стадото от протестиращи, трябва да си истинска овца! Като тези от снимката, които се правят, че не разбират, че ги използват за най-долнопробна партийна гербава комунистическа пропаганда.
34
9
 
15
 
! Отговори
до 21 преди 11 години
Аз няма заради твойте глупости да губя нерви,време и пари!С затварянето на булеварда бъркате целия трафик на града и може заради вашата простотия да си замине някой човек дето може да бъде спасен!Щом полицията не си върши работата и всеки може да прави каквото му е кеф,какво ми пречи да изкарам бухалката и да ти разбия кратуната?!
33
16
 
13
 
! Отговори
масови катастрофи преди 11 години
Целта на тези симпатични протестиращи е да предизвикат масови катастрофи на булеварда и да бъдат убити колкото се може повече мирни граждани, включително и невинни дечица!
32
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма нужда от арести или войни. Тези маргинализирани артистични лица сами, помежду си ще се изтрепят. Поради бъдещото им хронично безпаричие.
31
6
 
8
 
! Отговори
МВ преди 11 години
АктуеЕлна Загадка за несвЕтнатите и несведуЮщите у BG-то какъв е тоз демократичен политически башибозук, мотаещ се на жълтите павета в София, какви са тез байрЯци, плакати и крясъци, какви са тез ЕнтИлигентни, къде и какво им е ЕнтИлигентното?!? И какъв е тоз медиен ГЕЙ АРШИН за измерване на ЕнтИлигентността, както рече Баце искам да съм ***, а ние питаме: А трЕбе ли, и пИдали да ставаме?!?!?Откритие на настоящ вътрешен министър 26-06-13 Плащането за участие в протести не е престъпление!!!?БАШ откритието на ЕРДОГАН - турският премиер Ердоган заяви, че международни конспиратори с
30
5
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 11 години
до 26в държавата няма икономика, от къде според теб ще се се вземат всички тези увеличения на социалните помощи, майчински и пенсии ?Аз не съм съгласен да се бъхтя по 8 часа на ден и да храня мързеливите *** и техните дечурлига. В Испания, Англия и Франция също има ***, но никъде нямат такива привилегии като в България, нищо че там като в проценти са в пъти по-малко.
29
14
 
18
 
! Отговори
Kolio преди 11 години
Комунистиииииии! Не се заигравайте с Гражданска война, че ако досега не сте ,след нея вие ще сте само история. ЧЕР-ВЕ-НИ ***-ЛУ-ЦИ !!!
28
9
 
8
 
! Отговори
emigrant преди 11 години
Neka protestirat, no da ne prechat na drugite. Vsichki praviat greshki- kak pri Kalinkite ne protestirana ili pri neprekasnatata smiana na zdraven ministar?
27
17
 
18
 
! Отговори
AlekoKonstantinov преди 11 години
БСП ДПС и Атака на власт е най-лошото, което може да се случи на страната ни. Това е по-лошо и от извънредни избори и анархия, защото трябва да се плаща за голям руски шлем и на още стотина бизнесмени и олигарси. Все пак близо 10-те милиона за изборите на тези три партии трябва да се изплатят в свръх лихва...
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
коментари на шльокавица не чета,директно слагам минус
25
15
 
16
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 11 години
ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СА ТОЧНО ЗАРАДИ ТЕЗИ "ФАЛШИВИ" МЕРКИ. КРАДЛИВИТЕ БИЗНЕСМЕНИ ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,ЗА ДА НЯМА ТАКИВА СОЦИАЛНИ МЕРКИ И ДА НЕ СПАДНАТ ПЕЧАЛБИТЕ ИМ,ОГРАБЕНИ ОТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.

Спонсорирани публикации