С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си

Цветлин Йовчев осъди подобни методи
Обновена: 2 фев 2014 10:43 | 2 фев 2014 10:32, Петя Славова
76
С размяна на флашки и съмнителни СРС-та тровим обществото си
Снимка: Булфото

Възможно е да се отиде и към варианта, който предложи Росен Плевнелиев да се отворят напълно досиетата на ДС, така че да се четат свободно от гражданите. Това заяви пред БНР Цвтетлин Йовчев.

„В Европа бившите социалистически страни решиха по различен начин този проблем. – обясни той - Включително имаше и такива варианти, в които се действаше още в първите месеци на промяната в посока да се отвори, да се разсекрети всичко и оттам нататък вече обществото да решава и да има своята оценка.

Имаше други страни, които решиха, че тази страница трябва да бъде затворена един път завинаги и повече да не се обръщат към нея. Ние избрахме един модел, който според мен беше такъв, че фактически обществото мъчително, години наред вече само си създава този проблем.

Според министъра на вътрешните работи, въпросът кои досиета са по-страшни – онези на Държавна сигурност или другите, които се родиха в сянката на прехода, има много измерения. „Ако наистина ние създаваме условия, в които могат да се раждат досиета, да се създават досиета, то това е един лош атестат за обществото като цяло.

Ако наистина оставим обществото да се движи по това, че някой някъде създава досиета и тези досиета са в основата и стават двигател на обществени и политически процеси, то това нещо е изключително вредно. И именно, за да се справим с това трябва да имаме върховенство на закона, ясни процедури и правила, които да не позволяват това да се случва.

Йовчев категорично осъди размяната на флашки и вадене на съмнителни СРС-та. „Създаваме сами една гнусна ситуация и обстановка в страната, която не помага на никой. Тровим собственото си общество по този начин.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно защо не коментира изнесените факти от адвоката на Цветан Цветанов в предаването "На светло" ?! Навярно опорните точки са :пълно мълчание , което между другото се изпълнява от всички медии .
40
1
 
17
 
! Отговори
уплашен преди 10 години
Какво общество,бе?Излизам от дома и не знам, дали ще се върна жив и здрав!Ако се върна благополучно, не знам дали няма да са ми обрали къщата(взел съм куче)!По улиците пълно с откачалки, някои сами си говорят,други напушени, трети правят странни движения...пази Боже!
39
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
йовчев.Гледайтего в очите какъв *** е,лично той дръжи тройната мафия на върхът,народе нетрябва да му простим,и на него и на децата му и на внуци и пра внуци.
38
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Намери се кой да говори за флашки...
37
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев,ти подготви манипулираните материали за подслушванията от МВР срещу Цветанов и след това Дмитриевич те направи министър и зам.министър -председател за благодарност?Kажи на Цацаров ,че когато е изнесена и манипулирана класифицирана информация,трябва да се издири и лицето,което е извършило това деяние.В-к АФЕРА дава и допълнителни сведения за теб: afera.bg/mishena/46406.html
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Уважаеми сънародници, и аз искам всички хора да са богати и доволни , но не знам някъде да е станало.Няма държава от бившия соц.лагер да е добре, и това е така защото думите за братство, равенство, социализъм галят слуха но са неверни.Например Станишев,Цацаров ОрешарскиУУовчев,Бареков ,Първанов,Алексеи Петров.Р.Овчаров,Кънев .РПетков,Масларова,К.Нинова,М.Манолова и всички около тях са милионери.Е как да стане този социализъм с такива ***.Докато БКП-БСП-ДС не се махнат от политиката в България няма да има управия.Бойко дае жив и по здрав.
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз като чета в какви грехове обвиняват Цветанов от ГЕРБ , имам чувството,че той е клал българите по време на Априлското въстание в Батак, извършил е през 1911 г. геноцида над арменците, на 11 септември е запалил кулите близнаци в САЩ; да не забравя - преди това е убил Кенеди и е стрелял по братята Илиеви! Вие този човек го направихте бетер Джин Гиби
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стефан Гамизов: Не изпускайте от очи Цветлин Йовчев. Той е свързващото звено между всички мръсни интереси/facebook/ "Внимателно се вгледайте в този човек. Когато приключи, и ако приключи успешно делата си, ще се случат две неща: Той ще отиде при десетките си милиони извън България, а българската нация ще агонизира. Истината за същността на случващото се в България е непоносима и ужасяваща. защото никой нормален човек не би превърнал нацията си в крайпътна политическа ***. И накрая все още се намират хора"да гласуват за тях.
33
2
 
11
 
! Отговори
МУСТАФАР преди 10 години
АКО ОБЩЕСТВОТО НА ЙОВЧЕВ МУ СЕ ВИЖДА ОТРОВНО, МОЖЕ ПРОСТО ДА СИ ВЗЕМЕ ОТ ОНЕЗИ ВЕСЕЛИ ХАПЧЕТА ПРОИЗВОДСТВО НА "АНТИБИОТИКА" РАЗГРАД, ДЕТО МВР ГИ ИЗНАСЯ ЗА ПРОДАЖБА В ЦЯЛ СВЯТ.ЗА НЕОСВЕДОМЕНИТЕ БЪЛГАРИЯ Е ПРОИЗВОДИТЕЛ 1 НА АМФЕТАМИНИ В СВЕТА.
32
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БОЙКО С ТЕБ СМЕ ДОКРАЙ,ДОРИ И В АДА ,ДОРИ ДА СЕ ВЪРНЕШ ОТНОВО НА ВЛАСТ И ДОИЗМОРИШ "ЛОШИЯ МАТ'РИАЛ" КАКТО МНОГО ТОЧНО НАРЕЧЕ НАРОДА! С ТЕБ ЩЕ БЪДЕМ И В БУРЯТА НАШ ИДОЛЕ ЗАЩОТО ТЕ ОБИЧАМЕ! ЗАЩО ПОЗВОЛИ ТЕЗИ ДА ТЕ ЗАКОВАТ ТАКА БОЙКО,ЗАЩО ГИ ПУСНА В СВОЯ ДОМ ЗА ДА МОГАТ СЕГА ДА ГО ОПИСВАТ С ПОДРОБНОСТИ И ТАЙНО ДОРИ СА ГО СНИМАЛИ? ЗАЩО СЕ СРЕЩАШ С КРИМИ- КОНТИНГЕНТ В ИМЕТО НА ТАЗИ ПУСТА ВЛАСТ?
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера цял ден неме пусна БЕГЕ ХЕЛП да пиша сега какво чакате долнопробни животни търкайте ме пак каво чакате турски еничари на Станишев и Пеевски.мд ////////// ПЛЕВНЕЛИЕВ ПАК ЩЕЕ ПРЕЗИДЕНТ,И РЕФЕРЕНДОМЪТ ЩЕ МИНЕ НО ВИЕ ЩЕСИ ОСТАНЕТЕ СЪЩИТЕ ***.ОТ ТРОЙНАТА ПОТЕРЯ
30
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Повече от 2 000 000 българи живеят в Европа ,Америка ,Канада и др !!! Те искат да имат право на глас !!! Вие обаче се оплшихте защото са повече от ваште платени Роми и Мюсулмани!!! Няма как пак да си платите и направите манипулациите !!! И ще отидете в небитието !!! Искаме референдум и електронно гласуване !!!
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
НЯКОЙ ОЧАКВА ЛИ Е ЧЕ, ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА С ОПОРНИ ТОЧКИ ПИСАНИ ОТ ЧИРОЗА М. ХОХЕГЕР МОЖЕ ДА СЕ РОДИ ДЕМУКРАЦИЯ . ЛОШОТО Е ЧЕ, ОСВЕН ФАШИЗАМА НА САЧМАТА, КОМУНИЗМА НА МОМАТА И ОСМАНСКОТО РОБСТВО НА ЧАЛМАТА СЕГА СЕ ЗАДАДЕ И ЦЕНЗУРАТА НА ЧЕРВЕНА ГАД ! ИЗМРЕТЕ, ИЗБИЙТЕ СЕ , САМОИЗЯЩЕ СЕ .МОНИКА И СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА ПРИ СВОЯ ПРИЯТЕЛ ХОХЕГЕР . ТРИ В ЕДНО...
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП Е ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ,ПЪРВАНОГЛУ СЕ ОТДРЪПНА НАВРЕМЕ,МНОГО Е ХИТЪР.НО НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНАТ И ДВАМАТА СА МАФИОТИ,С МРЪСНО МИНАЛО,ПЪК ЗА РУМЕН ПЕТКОВ ДАНЕ ГОВОРИМ.ОТ СКОРО ПОЧНАЛ ДА ИЗТРЕЗНЯВА,И Е СПРЯЛ ДА СИ БИЕ ЖЕНАТА.СИДЕР ЕФЕНДИ Е ПЪК ПО ГОЛЯМО ЛАЙ.О И ОТ ДВАМАТА.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пак ще бръщолевят червените кхмери ни врели ни кипели за Гн Плевнелиев.Товае прозрачната политика на Плевнелиев и гн Борисов.Със вас сме красиви и честни момчета за това пак щее ваше победата със вас само напред народа е със вас каквото искат даси мечтаят тройната и другите *** на БГ.Само ГЕРБ.БОЙКО ЛИ Е КАКЪВ Е НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ШЕФА НА герб ВАЖНОТОЕ ЧЕ Е достоен човек.вСИЧКИ ДРУГИ СЕ БОРЯТ ЗА КРАЖБИ А ГН БОРИСОВ ЗА ЧЕСТНОСТ И СВОБОДА НА НАРОДА.
26
0
 
14
 
! Отговори
бивш от ДАНС преди 10 години
Обществото се трови от Йовчев и Писанчев. Това са хората, които в момента подслушват уж законно. Не случайно е този номер с ДАТО , уж не е на подчинение на МВР, а на КОЙ...КОЙ....
25
1
 
13
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Задължителния вод има няколко предимства: ДПС може и да невлвзе в парламента,защото повече от 2 000 000 Българи НЕгласуват,да негововрим за партия *** която вообще няма да влезе,Няма да има и копуване на гласове защото ще се обесмисли и най важното е че БСП може никога да нее на власт
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Йовчев, ти нямаш ли днеска да пишеш опорни точки ,та си седнал да даваш интервюта ?Цветанов почнал да става по-малко отявлен престъпник, давай нещо по въпроса ! Някво ново обвинение ,няма ли да му се повдигне ?
23
5
 
6
 
! Отговори
ЦЦ преди 10 години
На мутрите обществото им е последната грижа, Йовчев.Не се хаби да им говориш, ами действай както си му е редът.
22
11
 
5
 
! Отговори
до Къти от Ванката преди 10 години
Никой няма да арестува а да излязат последните записи за да се видят безобразията на Борисов,Първанов и Петков!!! Само заради записите в Банкя и заради безобразната намеса в работата на Съда ,Борисов трябваше вече да е в затвора! Има записи и те са много,много важни затова и не излизат, в момента явно Борисов преговаря за цена и ще ги откупи!