Рози и целувки за Брижит! Засенчиха ли първите дами първите мъже?

Вижте кадри от разходката на френската първа дама и изпращането й
Обновена: 26 авг 2017 11:01 | 26 авг 2017 10:56, Веселина Йорданова
80

Снимка: Facebook

"Да благодарим на Деси Радева, че пое ангажимента с първата дама (Брижит Макрон - бел. ред), за да можем да имаме тези всичките пленарни разговори". Това бе една от крилатите фрази на премиера Бойко Борисов по време на посещението на френския президент Еманюел Макрон и съпругата му във Варна.
Още по темата

Думите му бяха начало на съвместната пресконференция с Макрон, докато Брижит, придружавана от съпругата на българския президент Десислава Радева, вече се разхождаше в Балчик.

Двете се разбират добре, показват кадри, публикувани на официалната страница на Румен Радев във Facebook. На тях двете първи дами са седнали на обяд, разхождат се в градините на двореца в Балчик, снимат се за спомен...

Снимки от страницата на Борисов пък показват, че Брижит си тръгва от България с букет рози. Тя също се усмихва широко и изпраща въздушни целувки на стълбичката на самолета.

Вижте кадрите в галерията ни!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
7
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Дженерало Деси е фанал да едре ,бе ! От мръвките е...
15
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десислава изкара крак. Впрочем за Хаха-, младеж...Десислава може да е груба, но в това й е чарът. Обичам губовати, но чаровни жени. Тя е такава. Няма нищо по-хубаво от груба, но чаровна жена в леглото.
14
26
 
6
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
До добре еАми, виждаме се ! По-хубави сме. И жените ни са по-хубави.Какво хубаво намери в една спаружена бабичка облечена в срамно къси поли и една антипатична грубовата жена, която ни се натрапва навсякъде ?
13
9
 
23
 
! Отговори
добре е преди 6 години
Прекрасни са и двете дами, а вие които плюете покажете себе си и вашите жени, да видим дали те са по-хубави.
12
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 5 Ако трябва да си кажем истината...ти си по-извратен и от Макрон, бе. На колко си години, че предпочиташ една баба на 64 години пред 16 години по-малката Десислава. Геронтофил неземен!
11
13
 
32
 
! Отговори
Mopcku_ преди 6 години
Аз лично мисля, че визитата премина доста добре. Президента Радевси е мъж на място. Разговаря без преводач с Макрон.Редно е да се отбележи, че Деси Радева също се справи много добре. Бе представителна (с много дребни забележки в облеклото). Единствения с глуповатите фрази и неуместно често държание бе Б.Борисов. Но трябва да отбележа, че отдавна не е бил на едно мнение за всичко на дневен ред с Президента, както при тази визита, а това е много важно в чуждите очи.Мисля, че се получи много добре
10
2
 
9
 
! Отговори
ники преди 6 години
До Анонименпо добри са от теб - грешка на природата
9
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Карикатури - недодялана *** и съсухрена бабичка
8
5
 
4
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
НИдялко,ти ли си,бе?Що не си гледаш скапаното сайтче,а си се заврял и в другите.
7
6
 
6
 
! Отговори
До 5 преди 6 години
Ти определено си жена,ако беше мъж,нямаше да избереш макронката.А каква ти е ориентацията,ти си знаеш.
6
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
снимка 1 - генерал деси е напрегната и търси опора, стискайки здраво дръжката на столаснимка 4 - генерал деси отново търси опора ... в парапетаснимка 7 - макаронената, съсухрена баба показва ... картината, държейки я пред себе си, а генерал-деси показва... себе си, държейки картината отстрани.:)):))
5
5
 
36
 
! Отговори
Nick преди 6 години
По-шокиращото беше, когато Макрон попита кой е живял в двореца и Бойко отговори "ми идвали са тук летно време..." :D
4
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако трябва да избирам между деса и Брижит, ще избера французойката - стил, класа, перфектно тяло въпреки възрастта, считана в балканските дивашки територии за пределна.
3
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пленарни разговори?Верно крилата фраза или по-точно поредната изцепка.Ще взема да събера в книга крилатите фрази на премиера,ще стане голям хит.
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никого не са засенчили.Обикновено интереса към визията на жените е по-голям.Толкоз.Все пак те са придружителки на мъжете си,а не основни играчи.Интереса към разговорите на мъжете е достатъчно голям,но за съжаление резултатите не са в наша полза.
1
13
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига публикувахте глупости.Никой не се интересува от тези двете.