Квартал в Русе облепен с некролози на президента Радев

Хората от района са възмутени от гаврата с институцията
226

Квартал в Русе осъмна облепен с некролози на президента Румен Радев. Те са били поставени през нощта от неизвестни лица. Хората, които живеят в района, са възмутени от гаврата с президентската институция, предаде Bulgaria ON AIR.

Некролозите са били разлепени по стълбове, огради и електрически табла в квартал "Дружба 3“. "Това е много престъпно и грешно, просто не ми го побира разумът. Не е този начинът, по който трябва да се постигат разни консенсуси от политиците. Аз съм безпристрастна, ама това не е добре, за мен е престъпление, това е президент все пак", коментира Румяна Христова.

От БСП в Русе реагираха остро. Социалистите са категорични, че има граници в политиката, които не трябва да се прекрачват. Те очакват прокуратурата да вземе отношение по случая.

"Президентът е човек като всички други, трябва да се уважава личността, независимо дали сме на различна позиция с нашия опонент. Прокуратурата, ако смята, че са налице данни за престъпление, трябва да се самосезира", коментира общинският съветник от БСП-Русе Биляна Кирова.

Част от некролозите вече са премахнати, а в акцията по отстраняването им ще се включат и младежи от Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
3
 
31
 
! Отговори
не преди 3 години
И в момента на площада има о.б.е.с.е.н.о ч.у.ч.е.л.о , това нормално ли е? Протестите отдавна се изродиха и не са никакви протести.
119
6
 
24
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
ДОКОГА ШЕ ТЪРПИМ РУСКИЯ БОТУШ????!!! НЕ СЕ ЛИ ОСВОБОДИХМЕ ВЕЧЕ ОТ БИГ БРАДЪР???!!!АЙДЕ, АУТ ОТ БГ, МАМИНИ НЕНАГЛЕДНИ!!!
118
43
 
14
 
! Отговори
Срамнявам преди 3 години
Генерал Радев е един достоен човек и огромната част от народа ни стои зад него! Той е истински генерал, изминал цялата стълбица на военната йерархия, завършил Генералщабна академия у нас и висше авиационно училище в САЩ. Знае перфектно английски и руски език, пилот-ас, овладял десетки модели самолети.Другият "генерал" е овладял само думата "конграчюлейшънс", хоризонталната позиция на пожарникарския маркуч, прочел е само "Винету" и мека, като говори български! Но е колекционер на едри банкноти
117
12
 
26
 
! Отговори
БКП преди 3 години
И аз смятам, че има граници в политиката, които не бива да се прекрачват, но Радев май не мисли така...
116
8
 
35
 
! Отговори
Зоро преди 3 години
Са тва че е абсолютна простотия спор няма, но Десислав Руменов Грипенов-Фигуранта трябва незабавно да подаде оставка, в противен случай-импийчмънт!!!
115
6
 
33
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
ЗАЩО, БЕ? КОГАТО РАЗНАСЯХТЕ КОВЧЕЗИ И ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА ДРУГИ - МОЖЕ, А ЗА РЕЗИДЕНТА - не може???? И що така??? Кащвото повикало, такова отговорило.
114
3
 
30
 
! Отговори
И защо триете? преди 3 години
Мая чушкопека взе ли отношение по въпроса?
113
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Акция на ГЕРБ-Гамени
112
2
 
17
 
! Отговори
нали преди 3 години
До Анонимен 102Същото може да се каже за протестиращите на площада,нали?
111
2
 
18
 
! Отговори
аман преди 3 години
До ГЕРБ=ГРОБНали знаете, че всичко се връща,така че внимавайте какво говорите.Без доказателства не може да се обиждат хора.Възможно е неговите хора да са го направили за провокация,кой знае?
110
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предупреждение от мафията.
109
0
 
13
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Всеки един трезво мислещ човек НЕ би одобрил подобна постъпка. Бойко и Радев са политически опоненти,но това не означава,че единият трябва един вид да иска смъртта на другия. Сякаш сме на война и в подобна война,българският народ ли трябва да е жертвата? Сякаш съществуват 2 държави. Държавата ГЕРБ и държавата БСП в рамките на България. Спрете да се плюете и работете за народа не срещу него.
108
1
 
14
 
! Отговори
защо преди 3 години
До Анонимен 102Не е гаранция, че е от тях.Може да си е вътрешна провокация,нека докажат и тогава може да се коментира.
107
28
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ=ГРОБ преди 3 години
Да им изсъхнат ръчичките на ГРОБарите. Пожелавам им болнави потомства и всички крадени пари да харчат за лекарства за тях и близките им. На всеки ГЕРБЕРАСТ това да му е съдбата дано, амин!
106
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На некролога си пише истината - "ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП"
105
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам как бързо се натрупват плюсчета или минусчета! Как го правите?И наистина ли мислите, че това има значение? Наивници!
104
0
 
20
 
! Отговори
въпрос преди 3 години
До АТАКИСТТака е, а има ли наказани за другите,които вършеха подобни неща?Адвокатката някой наказа ли я за некролога на Борисов?
103
3
 
21
 
! Отговори
Танова преди 3 години
Ама само в Русе ли и защо само в един квартал ?! Та той е много заслужил дръгар ! Трябва повече гласност !
102
3
 
28
 
! Отговори
до кога така преди 3 години
А когато имаше некролог на Борисов,защо никой не скочи,дори не се и разбра?Редно ли е пред дома на човек,където живеят децата и внуците му да се вършат такива неща и след това хората да бъдат толкова н.а.г.л.и, че да искат нещо от това правителство.А бесилката на площада, ковчега, попа, кръста...това е направено от нормални хора,така ли?По принцип много съм против такива неща, не само че не е човешко,но не е и морално.Значи на протестиращите всичко е разрешено,без да им се търси отговорност?
101
2
 
19
 
! Отговори
От лично мнение преди 3 години
Да напишеш некролог за жив човек си е гавра с истинските починали. Никой човек НЕ заслужава това. Нито Радев,нито Бойко,нито когото и да било. Престанете да защитавате а насърчавате подобни прояви. Проблемите в държавата трябва да се решават с диалог,не така. Да се засрамят тия на които това им ся струва смешно. Може един ден някой да се пошегува така и с вас.