Квартал в Русе облепен с некролози на президента Радев

Хората от района са възмутени от гаврата с институцията
226

Квартал в Русе осъмна облепен с некролози на президента Румен Радев. Те са били поставени през нощта от неизвестни лица. Хората, които живеят в района, са възмутени от гаврата с президентската институция, предаде Bulgaria ON AIR.

Некролозите са били разлепени по стълбове, огради и електрически табла в квартал "Дружба 3“. "Това е много престъпно и грешно, просто не ми го побира разумът. Не е този начинът, по който трябва да се постигат разни консенсуси от политиците. Аз съм безпристрастна, ама това не е добре, за мен е престъпление, това е президент все пак", коментира Румяна Христова.

От БСП в Русе реагираха остро. Социалистите са категорични, че има граници в политиката, които не трябва да се прекрачват. Те очакват прокуратурата да вземе отношение по случая.

"Президентът е човек като всички други, трябва да се уважава личността, независимо дали сме на различна позиция с нашия опонент. Прокуратурата, ако смята, че са налице данни за престъпление, трябва да се самосезира", коментира общинският съветник от БСП-Русе Биляна Кирова.

Част от некролозите вече са премахнати, а в акцията по отстраняването им ще се включат и младежи от Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До без значениеБез значение е твоето мнение. Просто загуба на време от моя страна да ти отговарям!Радев се ползва с обичта и уважението на цял народ, за разлика от този, който не пропуска случай, за да го наплюе, а народът му лепна такова име! Направо обиждат полезен и вкусен зеленчук!
99
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой възмути ли се, когато преди няколко дни по националното радио Копринка Червенкова няколко пъти спомена че куршума за ББ е излят и много хора желаят смърта му. В една демократична държава, заплаха към институция не е ли престъпление. ХОРА смирете се, за съжаление президента не е на мястото си, така че трябва да се намери път за разбирателство от разумни люде. Спрете с истериите! Единствено ще сечелят, тези които подклаждат противопоставят обикновените хора едни срещу други.
98
5
 
22
 
! Отговори
Какъв некролог бе! преди 3 години
Военният трибунал още не е заседавал,те некролози взели да облепват. Рано е...
97
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 100. Знам му мръсната душичка на радеф. И не се прави на интересен, имаше некролози и на самия Борисов
96
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ показа истинското си лице, простащината си, арогантността и байганювщината си. Дори няма какво да се коментира - този акт говори повече за авторите си от всичко друго.
95
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понеже Любовното трио се изчерпа започна да се компроментира. Тактика е. Пускат некролог на вожда си Фигуранта и си вярват, че народа ще си каже - ето ги - тези са от ГЕРБ. Така както са тръгнали скоро ще бетонират ГЕРБ за още 2 мандата. Аз също бих се включила в разбутването на катуните - на на нас са ни забраниха да участваме в провокации. Скоро ще се види всичко. Доказателствата се бавят докато се събере достатъчно, за да не се оспорват от некадърното Хадажигеновче.
94
2
 
12
 
! Отговори
Б ен преди 3 години
Мутрите вън, за да влязат матьошките на Путин.
93
1
 
20
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До българин. Нищо няма да се случи на 2 септември. Тия, дето бяха на почивка, не чакай да протестират. А изборите, организирани от служебен кабинет на радеф, отново ще бъдат спечелени от ГЕРБ. Справка - 2017.
92
14
 
3
 
! Отговори
До 95 преди 3 години
Бас си държал,че Радев се радвал на ковчега? Докажи го,де. То и аз бас държа,че Бойко се радва на скалъпените некролозии и ги е поръчал и платил. На ковчега обаче НЕ е пишело Бойко, а КОРУПЦИЯ( държавата я погребаха едва ли не),съвсем различно е да напишеш некролог за жив човек. Некрологът е да помниш умрелия, един вид се гаврят с истинските мъртъвци.
91
2
 
26
 
! Отговори
Да бе, преди 3 години
а чувалите и ковчезите в Банкя, където има и малки деца са нормална акция на ненормални хора. Значи за един може да се правят всякакви простотии, а за друг било обидно и неправилно.
90
7
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Да, грозно е, но нека да знае, че не го харесват 7 милиона, както си въобразяваше.
89
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГСДП Е ИЗЛЯЗЛА СЪС СТАНОВИЩЕ ЗА ПОДКРЕПА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ.НЕ ВСИЧКИ НЕМЦИ СА МЕРКЕЛ,А ТЯ МИЛАТА Е РОДЕНА ПО ВРЕМЕ НА СОЦА,КАКТО И ПРОТЕЖЕТО И.
88
3
 
24
 
! Отговори
Изнервен преди 3 години
А ковчегът на отровното трио хубав жест ли беше? радеф реагира ли срещу подобни акции, както и срещу бесилката? Бас държа, че се е радвал.
87
1
 
26
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Шайката на фигуранта сега се "възмущава"!Да им припомня, че именно те за дадоха подобен тон. Адвокатката Полина Велчева, защитник на Георги Георгиев, който нападна майката с двете деца, публикува некролог на Борисов, майките от "Системата ни убива" сложиха черни чували за трупове пред дома на премиера в Банкя, Отровното трио и тълпата издигаха бесилки и разнасаха ковчег и палеха свещи. Така, че теп рва фигуранта ще се наслаждава на народната любов. Който сее вятър жъне бури!
86
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Некролог е символ на политически труп.
85
1
 
22
 
! Отговори
Питам преди 3 години
Да, не е редно ,но питам бесилото ,ковчега насред европейска столица редно ли е ? Катуните и тормозът на милиони софиянци от шепа *** и мързеливци незнаещи защо са там редно ли е? Президент с вдигнат юмрук призоваващ за противостояние на народа избрал го на този пост ,какво заслужава - забрава ,презрение и отвращение.
84
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възможно е некролога да е поръчка от Дубай. Нещо се е случило на 16 август.
83
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вие защитавате тоя дето е направил тия некролози ли бе, говедаааа?Вие не сте хора беее!С тези обиди и крещене се питам, в теб останало ли е нещо човешко?
82
9
 
25
 
! Отговори
Колев преди 3 години
В известен смисъл е вярно, Радев е политически труп а и сам си го направи, така че може да се счита като самоубийство.
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ББ е мутро то Славуца е царя на мутрите, ахахах.