Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус

Президентът Румен Радев отлага утрешното си посещение в Правец
Обновена: 17 фев 2021 21:25 | 17 фев 2021 21:17, Красимир Ангелов
247
Десислава Радева е с положителен тест за коронавирус
Снимка: БГНЕС

Отлага се посещението на държавния глава Румен Радев в град Правец поради даден положителен тест за коронавирус от неговата съпруга. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.
 
Президентът Румен Радев няма симптоми за коронавирус и се чувства в добро здраве, посочиха от пресслужбата на държавния глава.

По-рано днес президентът бе на посещение в Самоков, където се срещна с кмета на община Самоков Владимир Георгиев, представители на местната власт и дейци на културата.

В града президентът отдаде почит пред паметта на загиналите в битката при Булаир самоковци и поднесе цветя пред възпоменателна плоча на Читалището-паметник "Отец Паисий". Румен Радев посети и графичната база в града, която има постоянно действаща работилница и се помещава във възрожденската Есова къща.
 
По-късно Румен Радев посети и предприятие от българската отбранителна индустрия, специализирано в производството на радио смутители, анти-дрон системи и бронирани машини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
1
 
9
 
! Отговори
болят преди 3 години
ме ,,ританките,,
136
4
 
29
 
! Отговори
1 преди 3 години
Никой не иска да ги гледа Бънди и простта му жена.
135
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев вероятно е имунизиран със Спутник. Не го лови ковид вируса.Беше контактен на толкова много хора и не се прихвана нито един път. Отиде дори в Естония и там го карантинираха, и върнаха като дефектна стока за нула време. От НСО охраната му бяха заразени. Екс шефа на кабинета му Методиев беше болен и каза в ефир, че се е заразил докато е бил на жълтите павета с президента. Има нещо г-н-и-л-о около президентството. Възможно е РР да е само безсимптомен вирусоносител. След 5 дена ще се разбере.
134
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само да попитам - а вирусът добре ли е?
133
2
 
30
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Тук правилните въпроси са - "Кой е заразил президеншата ?", "Мангъров ли ще лекува семейството с чай?", "Кой се води кръга от първа степен на президеншата?"
132
1
 
15
 
! Отговори
Грипен Гаменов Ветов преди 3 години
За 85%овите,дет *** избраха съм кат балсам за рана.Действам им успокояващо и тонизиращо,защото виждат в мое лице себе си и не губят надежда,че и най големият и ди от може да успее в жевота!!Цяло чудо е,че с мойта про с то тия съм оживял до тук като шофьор на самолет!!Моят девиз е живей на инат на Борисов и съботирай Курица не птица с мототоне знам ка а,*** не е така!Демонстративно не нося маска и основно се кефя чрез вето,вето?!
131
1
 
3
 
! Отговори
Господин Президент преди 3 години
Когато хиляда маймуни повтарят едни и същи глупости на 1500 години и правят цял народ и държава на луди, като впиват пипалата си във всяка сфера на човешка дейност и упражняват влияние и лобизм, не осъзнавайки щетите върху държавността които са нанесли и че рано или късно трябва да осъзнаят във всеки един момент, че държавата може да ги смачка по всички направления по закон. И трябва да им ясно, държавата сама по себе си са я увредили не само те, но и тоя дето го наричат цар!
130
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забавна история - или ще има и той вирус, или рога :)
129
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Б.Х
128
1
 
0
 
! Отговори
П.Пеев преди 3 години
Е,и ?!
127
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичките 240 да ги хване!
126
4
 
8
 
! Отговори
Господин Президент преди 3 години
Някой някога някъде във времето ми каза малко едно такова леко цинично изречение: Да знаеш малкия, че орела гледа главата на човека, а кучето ***!
125
2
 
19
 
! Отговори
Стела преди 3 години
Контактните на президента от Самоков да внимават
124
4
 
7
 
! Отговори
Кажи на калимявките! преди 3 години
Искат да знаят какво искам! Ще им кажа какво искам ... това дето закона го иска ... А закона иска и настоява пълното ви оттегляне и капитулация пред държавата. Тоест искам незабавното ви изтегляне от властови позиции, прекратяване на лобирането в полза на църковни феодални интереси, изтеглянето ви от Образователната система и премахване на Вероучението, защото е противоконституционно и най-вече, най-вече - всеки да си вярва в каквото иска, но религиозните вярвания нямат място в държавната работа
123
2
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ама Радев каза още на Бузлуджа, че вирус няма! И после поведе стадото с изправен юмрук! Как така в президентството има ковид?!
122
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бати лъжливото Президентство!
121
17
 
18
 
! Отговори
Вики преди 3 години
Пожелавам й бързо оздравяване!
120
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
133- ОБЪРКАЛ СИ СЕ ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО СЕ ГЛАСУВА МАСОВО- ЗАТОВА ВСИЧКИ КРАЙ УРНИТЕ- САМО ГЕРБ И ВСИЧКИ НА ИЗБОРИТЕ!
119
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОВА Е ФАЛШИВА НОВИНА, ПУСНАТА ОТ НЕГОВИТЕ ВРАГОВЕ- КОВИД Е ПОЛИТИЧЕСКИ С МНОГО ЩАМОВЕ- СОФИЙСКИ, ШИПКА, ТАЛИН....
118
7
 
34
 
! Отговори
Ал Бънди преди 3 години
Е нали няма корона вирус, поне така казваше летящия мишок, как така се е заразила?