Кубрат Пулев мисли за своя партия, може да се кандидатира за президент

Харесал си името "Велика България", засега още ще дава на българите готина енергия от боксовия ринг
Обновена: 27 май 2021 09:38 | 27 май 2021 09:35, Елка Василева
368
Кубрат Пулев мисли за своя партия, може да се кандидатира за президент
Снимка: архив, БГНЕС

"Може би някой ден ще направя собствена партия", заяви българският боксьор Кубрат Пулев пред bTV.

Шампионът също така не изключва и да се кандидатира за президент. По неговите думи много негови приятели са му казвали, че трябва да се включи в политиката и "може би този ден е близо".

Още по темата
Пулев сподели, че е мислил и за име на своята евентуална политическа формация и е харесал "Велика България", защото за него "България е велика".

Що се отнася до направеното му от председателя на КОД Петър Москов предложение да влезе сега в политиката, Кубрат Пулев заяви, че "на този етап ще продължа да давам на българите готина енергия от боксовия ринг. Смятам, че имам какво да дам“.

Боксьорът заяви, че не може да бъде използван и няма да го позволи. Сигурен е, че не това е била целта на предложението на Москов, чиято формация определи като "готини хора на фона на политическата прослойка".

На въпроса дали би се кандидатирал за президент, Пулев отговори: "Защо не?". По неговите думи президентът Радев би бил силен опонент на едни избори, но не това е най-важното, а какво ще се направи за България.

Според него страната има нужда "от силно управление", а в момента "няма държавност и сме като разграден двор, където всеки може да се меси и да прави каквото си иска".

Ако влезе в политиката, боксьорът ще разчита на "подкрепата на българския народ". Първото нещо, което би направил като политик, е да повиши пенсиите, защото пенсионерите са в окаяно състояние.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
227
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както не умее да губи ще видим какви работи ще изприказва ако се кандидатира.
226
9
 
1
 
! Отговори
хммм преди 3 години
Виждам повечето коментари на "остроумни" АНАЛизатори и критици които оригинално пускат закачливи коментари. Уважам всеки направил нещо в живота си.Знам колко гордост ми е донесал и самите финали макар и неспечелени ме караха да съм горд с това къде е стигнал. Жалко че малко хора са като мен в България.То аз дори и не живея в България де, махнах се защото мисленето ми още на 18 не пасваше на това на връстниците ми което и до ден днешен е като коментарите в този сайт-пошли, безсрамни и завистливи.
225
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 268Така си го написал брато :) Джошуа за мен не е от най-големите, ама го харесвам като личност :) Нека да има двубой с Фюри, тогава ще се види, залагам на Фюри :)
224
0
 
12
 
! Отговори
анон преди 3 години
Пази боже
223
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 256Бокса не свършва и започва с Ленъкс Люис, имало е много по-добри от него :) За съжаление на "Кобрата", той не спада в графата - убийствени боксьори :)) Виж за целувки по Сушито, може да остане в историята :) Фюри има убийствена защита, движенията му, стойката, всичко показва талант :)) Естествено и тренировки требват, не може само на талант да разчиташ :))
222
0
 
7
 
! Отговори
чарли преди 3 години
Егати и държавата .
221
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Циркаджийска държава.
220
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две несъвместими неща.....Пулев мисли
219
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти серьозно ли бе,Пульо? Кой където те хвана те спука от бой ти партия ще правиш и президент ще ми ставаш. Ама че бай Ганьовска работа.
218
0
 
12
 
! Отговори
Сульо-Пулев преди 3 години
От всяко дърво додук не става.
217
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат пулев взима едвам 1% на избори. В интервюто: "Аз спечелих невероятна победа, малко ме надиграха моите противници, аз съм истинския победител. Продължаваме напред и нагоре"
216
2
 
9
 
! Отговори
сулев преди 3 години
всеки ***, който се е показвал по телевизията си мисли,че може да стане политик.Ами то наистина сега в България най-лесно се прави партия и се става депутат. Викаш 1 месец по площадите, въргаляш се по Орлов мост и хайде партия депутат, мерцедес, голяма заплата...кеееф....
215
3
 
3
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Не мисля, че му е мястото в политиката, но бих го предпочел пред славеевата му тра !
214
2
 
3
 
! Отговори
африка зове преди 3 години
прави партия брат ние сме с тебе, някой президент ако ти се дърви го пребиваш и готово. Напред България слави премиер кубрат президент!!!
213
3
 
8
 
! Отговори
Ами,да.... преди 3 години
ТОЯ ПОНЕ СЕ БИЕ И НОСИ НА БОЙ....А,РУНДЬО МОЖЕ САМО ДА ПРАЙ "КОРЕМНОТО" ЗА ФУКНЯ...
212
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 249Не може да се сравнява с Фюри, джипсито има талант, докато Джошуа е среден клас боксер :)) Харесвам го Джошуа, културно момче с габарити, ама е далеч от най-добрите :) Нашия не може да ти е мерило, той има един ляв, другото е фантазия на "фенчетата му " :))
211
1
 
3
 
! Отговори
Алек преди 3 години
Уууууууууу
210
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
вече всичко може да се очаква на този етап, всеки ще се изреди да поуправлява и пооткрадне ,като за последно
209
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джени Суши предполагам ще е кандидатът за Вицепрезидент
208
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 243Това беше добро :)) Джошуа не беше във форма, ама го утепа от бой, даже го съжали, можеше да приключи още в 3-ия рунд :)) Нашия, пребит като куче, отново се изтипоса по медиите - "Джошуа го било страх от него" :) Да му се чудиш на"Кобричката", отде толкова липса на мозък :))