Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
9
 
26
 
! Отговори
Втори мандат преди 2 години
Служебното правителство е заето с президентската кампания на Радев. Двамата харвардци агитират за президентска партия. рашков организира хайки по села и градове за сплашване на хората...както си знае отпреди 89 год.
75
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И двамата съсипаха зравеопазването.
74
6
 
23
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Радев,политиката те въвлече в порока и ти разби реномето на летец-изтребител....смел и умен.За мен ти си власт имащ и майкопродаващ за пари.
73
11
 
20
 
! Отговори
До 77 преди 2 години
ТИ ЗА БОЙКО НЯМА ДА ГОВОРИШ, КАКВОТО БОЙКО Е СТРОИЛ РАДЕВ НЕ МОЖЕ ДА ГО БОЯДИСА ПОВЕЧЕ ОТ ЖИВКОВ Е НАПРАВИЛ БОЙКО БЕ
72
9
 
19
 
! Отговори
555 преди 2 години
Разбрахме , че Борисов е виновен за всичко , а ти си света вода ненапита, чист като момина сълза , но най - зашеметяващия ти трик е като вземеш фактите така да ги осучеш и изкривиш , че ще е необходим мосю Поаро за да добият истинския си облик.
71
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Басси и наглеца е тоя!
70
10
 
26
 
! Отговори
фигурант отвсякъде преди 2 години
Качила се въшка на чело - та и този!!! Един селянин от хасковско руснаците ни го нахендриха за президент и сега държавата е в колапс .
69
25
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Dinosaurus ... Защото е крайно време държавата да се управлява по законите и, а не по хрумванията на мутрата докато джитка с джипката. Не разбра ли, че почти нищо по Хемус не е законно? Даже някъде терените не са одържавени, но авансите са раздадени. Няма никакви разрешителни за строеж. или викаш да я караме като ромите, харесал си място и си направил къща, даже краднал жица и си пуснал ток.
68
19
 
14
 
! Отговори
до 55 преди 2 години
Спко бе пич,пяната от устата ти чак при мене дойде.Ще си получиш надника,споко.Вместо да се пениш поне отговори на един от въпросите:"Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".Да не можеш да направиш нито едно от тези за 12. означава,че си или напълно некадърен или си абсолютен бандит и гепаш всичко за себе си.За съжаление в нашият случай и двете хипотези са налице....
67
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев пак си направи гаргара с безпомощния и жалък Баце. Време му е да се пенсионира и да не се излага повече.
66
4
 
20
 
! Отговори
Hellooo...... преди 2 години
Боже,Божеее пази България от такива политици ,че и президенти и премиери.
65
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и борисовчетата трябва да бъдат изчегъртани до корен
64
8
 
32
 
! Отговори
Радев е вреден! преди 2 години
Голяма беля направи Нинова с издигането на Радев за президент! Заркова и психиатърката имат голяма вина за повторното издигане на този злобен кариерист, готов да загроби половин България за втория си мандат!!!
63
2
 
17
 
! Отговори
Прогнозата преди 2 години
Ако избереме Боко ще ни ваксинират, ако избереме Радев ще ни карантинират в Евросъюза, ако изберем някой от другите може направо да се присъединим към Русия.
62
13
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Искам да имам президент и правителство,което не се съобразява с ЕС....
61
6
 
30
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Рундьоооооооо, оттече в канала Рундьооооооо. Хората мрът като мухи, нямат какво да ядат и пари за лечение. Ето аз днес съм 12-ти ден с ковид. Лекувам се вкъщи, до тук съм дал около 300лв. за лекарства. Много хора ги нямат тези 300лв. за лекарства.
60
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички помним вдигнатият юмрук в разгара на ковидкризата. Всички помним ПРИЗИВА към министерството - мутри вън! А ти се оказа най - голямати мафиотски елемент. Ръжен в ръцете на мафията - мутрооо вън от президентството!
59
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Издишаш Радеффф. Искрено се надявам да не те изберат пак и да разкарат всичките ти радинки като тоя Кацаров.
58
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички помним вдигнатият юмрук в разгара на ковидкризата. Всички помним признава към министерството - мутри вън! А ти се оказа най - голямати мафиотски елемент. Ръжен в ръцете на мафията - мутрооо вън от президентството!
57
25
 
12
 
! Отговори
Зелен сертификат преди 2 години
Долу Псевдомутрата - САМО РАДЕВ.