Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването

Президентът заяви, че правителството прави всичко, за да овладее кризата
830
Радев за Борисов: Гузна истерия на политика, съсипал здравеопазването
Снимка: БГНЕС, архив

Правителството прави всичко възможно да овладее кризата с Covid-19 и да осигури работоспособност на всички здравни заведения, без да се затваря държавата. Това заяви президентът Румен Радев при посещението си в Добрич.

Според него всички мерки за подпомагане на бизнеса вървят и той може да избира дали да работи при условията, които са му дадени, или да затвори и да получава финансова подкрепа, предаде БНР.

"Както знаете, правителството прави всичко възможно да овладее кризата, да осигури работоспособност на всички лечебни заведения - така че, ние да преминем през това изпитание без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот и възможност да упражняват своята професия и да имат доходи, без да разсипваме бизнеса", посочи държавният глава.

От Добрич президентът отговори на нападките на лидера на ГЕРБ, че кабинетът не се справя с COVID пандемията. "Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите.

Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради Национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


830
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Вуйчо ВаньоИзводите са,че този дето е бил мутла прекара народа през ковид терор безболезнено докато този дето е карал самолети ни натресе фашистки терор.
55
5
 
29
 
! Отговори
кога преди 2 години
Нещо за нарушенито на конституцията ще чуем ли???
54
10
 
32
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
А що не обясни на Добрич, Варна и цяла североизточна България, че направи всичко възможно да им изчегърта АМ "Хемус" и да остави бизнеса им без кръвоносната система от пътища? Що не им обясни как, ако не бил той, Вера СУ е щяла да ги изтрови, както ББ ги уморил, а той ги спасил с отчаени навременни мерки: 230 милиона за ялови избори и превратче на червените фуражки? Вън от президенството, миризлив чорап!!!
53
8
 
30
 
! Отговори
Ние преди 2 години
Всяко твое изказване ти сваля резултата за изборите с 2%. Желая всеки ден до изборите да слушам твое изказване. Дано си трети на изборите.
52
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прякора на роско плевналиев едно нещо ,което се обува на краката вече се цензура в днес бг. Какво доживяхме?! На РР също му отива това нещо за прякор,само,че с цифрата 2 накрая.
51
6
 
12
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
На 19.10.2021 г. Ти обърна палачинката....Започна пропагандирането на ваксините! Заради това те МРАЗЯ!
50
3
 
25
 
! Отговори
зеления диктатор преди 2 години
*** 2. Смешен генерал.
49
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти си достоен българин цъpвyлe, признаваш си!
48
13
 
34
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Радев ти нямаш съвест,връщай се в казармата да впечатляваш войничетата с коремни и лицеви опори,за политик не ставаш ааааи почесто да си пускаш песента фалшив герой щото много ти отива
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато двама се карат трети печели. Така Първанов спечели изборите за Президент. Та като са се хванали за гушите май ще стане това, което иска ДПС- и двамата в канала и Радев и Борисов. Това заслужават за неукротеното си накърнено мъжко его
46
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основно, че българите са за бой това е ясно. НО и сегашното правителство се провали чутовно в управлението на ковид кризата. Това да въведат ЗС от днес за утре си е грандиозна издънка, при положение, че поне от юли-август валят сигнали какво ще се случи сега. А оправданието "да не се стресирали хората, затова не се подготвихме" е нямам думи. За подобно подсъдно безхаберие трябва прокуратурата да действа
45
14
 
27
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Гласувах за този и ме е срам.
44
11
 
36
 
! Отговори
предложение преди 2 години
Това недоразумение в президентството да посети лекарката от иниацитивният му комитет!
43
10
 
38
 
! Отговори
ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА преди 2 години
Това нещо задължително трябва да се яви на среща с ТЕМИДА при това възможно най-скоро , след което да получи заскужено възмездие за цялостно "творчество" !!!!
42
3
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
И ти си същият като него.
41
10
 
15
 
! Отговори
Гроб до гроб преди 2 години
Писка главният гробар , като за последно
40
15
 
41
 
! Отговори
истината преди 2 години
Рундю, ръцете ти са оцапани с кръв. Мерки няма да вземеш, само и само да си подсигуриш втори мандат. Няма значение колко хора ще умрат, няма значение колко хора ще се увредят, няма значение колко хора ще се разболеят, важното е да се осигури аниваксърския вот.
39
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След 5 годишното дерби между Радев и Борисов, държавата прилича на скапан от сблъсъци стадион. С изпочупени седалки, изровена трева и хиляди бо*клуци на всякъде. Крайно време е да накажем футболните хулигани, както и техните агитки ИТН и ПП.
38
12
 
39
 
! Отговори
Bg преди 2 години
Радев замълчи ,ти си един надут паун,колкото повечи си показваш перата,толкова повече ти лъсва голият
37
4
 
6
 
! Отговори
смях преди 2 години
ебасимo и работодателя на бойкича Бай Тошо. И той слезнал от небето да плюе Радев. Това е то лоялност.