Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
372
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това вече се изтърка. На кого му пука за маските. Който иска носи, който не желае не носи. В София от седмици са въведени маските в градския транспорт. В наземните тр. средства почти не се носят, в метрото се носят под 50%, макар че там има постоянно полиция, която не прави никакви проблеми. Вероятно заради цената на тока в превозните средства масово не се пуска климатика, вкл. и метрото. Ковида като основание за гласуване приключи.
371
1
 
3
 
! Отговори
За един пробит долар преди 1 година
Агент вмолдърт
370
2
 
3
 
! Отговори
До 380/василев преди 1 година
Е и? Никой не може да ме задължи.
369
8
 
7
 
! Отговори
Нали преди 1 година
Имате семейства Костадинов....затова призоваваш народът да не се ваксинира , а депутатите на *** тайничко се ваксинираха....защото имали семейства. А ние ....нас кучета ни яли....
368
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Tоя е руска ***
367
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не носи маска е национален предател. По това ще ги познаете.
366
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид има и кой знае какво ни чака през зимата. А ако дойде на власт Костадинов Ще бъдем втора Северна Корея-пак ще има заболели и починали от Ковид,но няма да се говори за тях.Костадинов ще бъде българският Ким Чен Ун!Е,добре хора Ким Чен Ун ли искате да ни докарате на власт?????
365
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите си харесват някакви недоразвити из сиганските квартали.. и да ги правят свои фюрери. Първо беше Костов, после Сидеров, Кирчо (пловдивския катунар), сега ще е Костадин от Максуда.
364
5
 
4
 
! Отговори
***** преди 1 година
Предстои магарешки грип ..... Голям ще го ядем ! Ваксина имало но се биела с вибратоор ...!!!!
363
4
 
12
 
! Отговори
Albi преди 1 година
За какво е целият този цирк. На 40 градуса да уморят хората. Дори да беше вярно всичко, дори да предпазват, с една маска цялата пандемия да изкараш, няма как да те спаси. Който се е осрал толкова- да носи, на мене не ми пречи, но да ги сменят на 2 часа..Иначе е една глупотерапия. Зомбираните трябва да го знаят, не да повтарят наизуст. А в жегата май ще си лапат микробите само.
362
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навих се. Ще гласувам. Като гледам, Костадинов е най- в час. И говори нещата такива, каквито са. Пък дано спечели.
361
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има останали милиони ваксини с изтекъл срок на годност.Затова е цялата дандания - да поръчат нови такива за милиарди на гърба на обикновените хора и да дупчат де кой сварят, за да ги "усвоят".Това с маските е само новото/старо начало.
360
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да се забрани на украинци да пишат в български форум срещу български политик. Не стига, че ги издържаме с пари, които можехме да дадем ба децата си, а и трябва да им чета бозите, написани неграмотно с полски акцент !!
359
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има останали милиони ваксини с изтекъл срок на годност.Затова е и цялата дандания - да поръчат нови такива за милиарди на гърба на обикновените хора и да дупчат де кой сварят, за да ги "усвоят". Това с маските е само новото/старо начало.
358
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Маските и ваксините срещу ковид са само предлог за него (спомням си протеста му срещу зелените сертификати през пролетта)за ТРУПАНЕ НА РЕЙТИНГ пред обществото и сега прави това преди изборите . В същото време се оказа, че повечето от неговата партия са ваксинирани, както и самият лидер....Аз също съм против задължителното ваксиниране и носене на маски лятото, но не искам точно човекът на Путин в България да ми го казва... щото съм и против войната в Украйна и не искам Русия да ни реди политиците
357
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Явно са превели още рубли на Копейки, та е решил да симулира дейност.
356
3
 
11
 
! Отговори
Безсмъртен = ваксина преди 1 година
Ваксинираните не трябва да носят маски! Все едно Маклауд да носи противогаз !!!?
355
5
 
7
 
! Отговори
!!! преди 1 година
За какво са ви маски, нали сте с по 300 ваксини ?!?!?
354
15
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
Единствения адекватен политик!!!
353
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане, това е атаката на Кремъл да завоюва България отново, без война.....