Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски

Партията щяла да бъде първа политическа сила на изборите
31 юли 2022 14:44, Елка Василева
605
Лидерът на „Възраждане“ призова за бойкот на носенето на маски
Снимка: архив, БГНЕС

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов отправи днес пред журналисти във Варна призив към българите да не спазват налаганите противоепидемични изисквания и да не слагат маски.

Още по темата
Обръщението му бе в частност към жителите на крайморския град, където от утре носенето на маски в закрити помещения и градския транспорт отново става задължително.

Този тип мерки са противоконституционни, посочи Костадинов. Той допълни, че партията ще разпространи инструкция как да действат хората, на които може да бъдат съставени актове за неспазване на мерките, и да обжалват в административните съдилища. „Три пъти съм глобяван и всеки път санкциите падаха в съда, защото за незаконни“, обясни Костадинов.

Той каза още, че партията може да излезе и на протести, ако кампаниите срещу психическото здраве на българите продължат.

За предстоящите предсрочни парламентарни избори Костадинов посочи, че вотът за „Възраждане“ всъщност ще бъде вот за здравия разум. По думите му партията ще бъде първа политическа сила. Според Костадинов правителството на Кирил Петков е нанесло тотална щета на държавата и почти я е докарало до нова национална катастрофа.

Прогнозата на лидера на „Възраждане“ беше, че избирателната активност едва ли ще надхвърли 40 процента. Той уточни, че не очаква силно фрагментиран парламент и отхвърли идеята, че в него отново ще влязат много формации. Костадинов допълни, че целта на партията ще бъде да не се допускат манипулации на вота и затова тя ще има свои представители във всички 12 500 секционни комисии в страната.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
392
9
 
9
 
! Отговори
ББ преди 1 година
До Анонименпърва...отзад напред,лъжете хората и се възползват от руската ***...и умират хора,русия винаги е използвала смъртта на хората...та децата си животите не ценят...,костя ви манипулира,и ще става още по лъжливо и манипулативно...иска "власт",объркал е рейса обаче,Българите сме ги преживели...с атака,вмро,нфсд...рубладжии предаващи Народа ни на путин!!!...след гУшев в зандана за национално предателство костя!!!а пАсолството и ениЧ.р.те им с минусите моля!!!дреме ни!!!
391
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Носенето на маски е незаконно. Има закон забраняващ прикриването на лицето.
390
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Със сигурност възраждане ще са първа политическа сила на следващите избори.На хората им писна от пландемията и не искат тя да се връща.
389
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лейди енд джентлъменс-палячото КОСТАДИН от ***-Ваксинираният Антиваксър!
388
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ламаринка на *** трябва да слагаме - подобно на маска, но по-корава. И противогаз, и защитни гумени ръкавици и ботуши, а скафандри - най-добре.
387
14
 
11
 
! Отговори
Observer преди 1 година
Абсолютен популист. Изпплзва ситуацията с ковид, войната с украйна и икономическата криза, за да се изтъкне колко е загрижен за хората. Айде стига. Тоя филм сме го гледали вече и то в няколко епизода. Само се чуди как да се задържи в политиката, защото там е далаверата и лапачката. Едни пари и то не малко ще трябва да се усвоят скоро. Маскари..
386
4
 
8
 
! Отговори
Хазарта преди 1 година
Преживяхм Бялата Златка, ще преживеем и Сивата Златка.
385
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вуте.Те това чакат , и да ни изтребят . Повод им дай само.
384
13
 
12
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
Константинов с теб сме Българино! Ако натъпче и евроатлантиците по затворите ще го следваме ако трябва и пушките и гората ще хващаме. Говоря от мое и на още 7 момчета с мен. За България да изметем мръсните евроатлантически и турски слуги! Всичките евроатлантици са и турски слуги.
383
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От утре в моя град въвеждат мерки. Тази новина ми оправи вечерта. Браво Костадинов!
382
3
 
6
 
! Отговори
Дизасемблатор преди 1 година
Делтата атакуваше центровете на обонянието , на вкусовите , на емоциите . Новия вариант на логиката . По новия ще атакува спомените . След това ще изключат болката и дихателния център и сърдечната дейност. Шътдаун. Евтаназия.
381
5
 
12
 
! Отговори
??? преди 1 година
Ваксинираните (безсмъртни) защо да носят маски ???
380
2
 
12
 
! Отговори
///// преди 1 година
По това колко медии с всички средства оплюват Възраждане съдя, че са против установената система в която само сменят вълчата кожа с овча!!!
379
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
387, радиацията е доказано опасна - примери бол. А к-вид х-йнята е менте раздуто до N-та степен с цел, която и на бебетата стана понятна.
378
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И каски трябват . Две . Да се пазиш от есякъде.Против шебешката шарка.
377
3
 
8
 
! Отговори
До 387 преди 1 година
Докторите имат интерес да ваксинират. Точно те са търговците на ваксини. Може да се провери кои ваксини през кои фирми са минали.
376
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коцето с тия маски и ваксини далеч ще стигне в политиката.
375
2
 
7
 
! Отговори
Мас ката преди 1 година
Аз пък без маска не мога. Все едно съм гол в копривата . Даже и ковидя да изчезне никой не мое ме спре да си нося единствената ми любимата ми , безценната ми поовехтяла маска. От 2019 година .
374
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Замислете се кои печелят от това,че има много болни от Ковид.Точно те агитират да не се пазим,да не се ваксинираме и да не носим маски.Замислете се колко струва лечението - от 300 до 30 000 лева.Не се ловете на въдицата да не се ваксинирате или да не се пазите.Който казва,че ковид не е опасен все едно ви казва,че радиацията не е опасна.
373
2
 
3
 
! Отговори
До нали преди 1 година
Кучетата не ядат бракувана храна. Няма да те изядат, спокойно. Ше те дадем на лешоядите.