Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас

Поръчката на клипа в Гърция ще е около 1600лв., не 600лв., смята той
Обновена: 20 юли 2023 11:02 | 20 юли 2023 11:02, Нели Христова
792
Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас
Снимка: Facebook

Известният готвач Борис Петров коментира разразилия се в социалните мрежи скандал за семейство, което платило 650 лева сметка за три пържоли в ресторант на морето. Шеф Петров заяви, че "това е едно от най-евтините места в Европа за продажбата на това месо".

"Толкова е тъжно да живееш между глупаци", написа известният готвач.

"Тъй като от известно време се върти един клип с едно семейство което яло пържоли за 350 лв. за килограм говеждо и с празните си глави ги правим известни и плюем по всичко мило и родно, качвам тук две снимки от магазин за месо в София за такива, които са ходили на ресторант само на някоя сватба и други дето наричат и столовата ресторант", пише още известният готвач.

Още по темата
Той пояснява, че въпросното семейство яде селектиран Рибай, вероятно Блек Ангъс Небраска USA, като цената за килограм на това месо е 200 лева в магазина, както в България, така и в Европа.

"Надценката от 75%, която го прави 350лв. е дори ниска. Ако сложите всички данъци и осигуровки на един ресторант, печалбата на тази маса е 70-80лв. И може би това е едно от най-евтините места в Европа за продажба на това месо. Защо не си го поръчате в Гърция, за да видите колко ще струва там. Само че там, ядете Скариди-Лайнарки  по 5 лв. и викате евтино. Поръчката на клипа в Гърция ще е около 1600лв., не 600лв.", смята Петров.

 "Не искам да съм адвокат на измамите по Черноморието, но случаят не е такъв. Той просто показва колко глупави и първосигнално мислещи хора живеят около нас. Те са готови да полеят с катран всеки", заяви готвачът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


792
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другия път да напишат цената за грам живо тегло. ТИзмамници.
20
3
 
21
 
! Отговори
истина преди 1 година
Тоя *** Борис Петров ,в Гърция за това месо се плаща 50 евро .. В Гърция храната е десет пъти по вкусна от тази на българското море .... Вече има много туристи почиващи в Гърция от Варна и Бургас ,вижда се по регистрацията на автомобилите.......
19
1
 
9
 
! Отговори
един преди 1 година
пържолест смръдлив и мазнен стек 140 грама не е тексаски стек кървав 2,5 килограма с люти чушки и бира за 50 долара . гърците надписват сметките и е рай за главните готвачи с огромните заплати . подигравка за бранша
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'' много *** около нас '' ....................................... ти си ***, шеф-селянино ...
17
24
 
17
 
! Отговори
Бат Гошо преди 1 година
Готвачът е прав. Има месо за 5 лева има и за 500 и то в магазина. Разходете се из щандовете на метро и ще видите. Това, че вие не можете да си го позволите, не значи че не съществува. А тоя човечец с клипа, седнал в баш тузарски ресторант на плажа, направил се на баровец да поръча от скъпото, после реве, че му била такава сметката. Ми следващият път - в норда или в кръчмата. Там цялата сметка ще му излезе 65 лева.
16
1
 
13
 
! Отговори
преди 1 година
В друга държава ако обидиш всички че са *** може законно да те пречукат с камани!
15
1
 
16
 
! Отговори
Велин преди 1 година
Не е презентирано, както трябва в ресторанта бе ***, защото такива полупрофесионалисти като теб работят вече само в бранша.
14
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то затова ресторанта ти в Банско фалира.Щото си много умен.А не защото си много алчен,нали?
13
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Смъртно опасно е да си прoст! - Т. Теодосиев. В случая - не е смъртно, но им е излезнало скъпичко. Като си тъпунгeр и не можеш в едно меню да се ориентираш... явно четенето им е някъде на ниво 1 срок, 1 клас.
12
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има един праз Блек Лонг, специално селектиран от североизтока. Цената му е поне 1000лв парчето. Шеф Петров, ако много иска, да се обади. Ще му намерим.
11
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е човекът
10
4
 
38
 
! Отговори
Айде стига преди 1 година
1400 грама месо за 3 пържоли? Трябва да са по голями от чинията.Едва ли грамажа е повече от половината на посоченият в бележката
9
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяла жабата,/шеф Петров и сие/че коват коня,и тя вдигнала крак.В чужбина може да е и по-скъпо,но хората знаят къде отиват и колко ще им струва.А тук в обикновен ресторант,между другото ти пробутват скъпа храна и то на цена за 100 гр.Носете си кантари да си мерите порциите,щото и за това ви мамят.
8
7
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цената не се пише за грамаж!!Това е проблема може да се направи всяка пържола да е 200-220 гр и да е написана цена на порция! Това го спестяваш обаче!?!?Като цяло сме ги евали и *** !
7
2
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Готвач Петров е отявлен прос так, много пъти го е доказвал
6
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ноби то го пише ама Г не чете. Г вижда "телешко" и това е ....
5
17
 
95
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един проззз готвач черпак си позволява да нарича клиентите си глупави и да обижда българските граждани.Къф е тоя ***!? Къде се намира тоя,бе!?
4
26
 
54
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 1 година
Може ли повече информация , от Готвача - как се добива това месо ?Едно Цяло Теле струва 400 лева ? Много станаха Готвачите в България , а не могат да изпържат две яйца .
3
14
 
87
 
! Отговори
Ноби преди 1 година
напишете го в менюто и няма проблеми, а не с малки букви, че било за грам, милиграм и т.н.
2
22
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умнико,дано никой не ти влезе в ресторанта!