Борисов готов да разреши кризата със зърнарите, ДПС било част от коалицията

Да преброим по сектори кой какви коли кара ли, пита лидерът на ГЕРБ
Обновена: 19 сеп 2023 09:58 | 19 сеп 2023 09:58, Петър Бойчев
218
Борисов готов да разреши кризата със зърнарите, ДПС било част от коалицията
Снимка: БГНЕС

Борисов се самопредложи да посредничи за решаването на кризата със зърнопроизводителите. Според лидера на ГЕРБ конфликтът между тях и правителството  трябва да се разреши с преговори. Пред журналисти в парламента Борисов изрази учудването си, че няма реакция от страна на ресорните членове на кабинета по кризата.

"Всичко се решава с диалог. Все още не съм чул икономическия министър, търговските аташета какво правят; това е огромен апарат, който стои и чака парламентът да вземе решение. Умолявам да станат активни, да се срещнат с хората и да решат проблемите. Ако има законодателна нужда от нещо ние сме насреща, ще го вкараме и утре ще го решим", каза недоволен бившият премиер.

Той изрази готовност да посредничи, ако някой го поиска от него.

"Аз знам, че всичко в тази страна, което е станало положително и добро, е станало с диалог. Със сиурност има и доза истина в това, което каза Денков. Въпросът е, че ние не гледаме на ИТ сектора или на който и да е друг сектор автомобилите, и това прави впечатление, това ги дразни", коментира Борисов луксозните автомобили на хора от бранша.

"Това се набива в последните дни – майбасите. И това ги дразни. Затова казвам – я, да преброим кои сектори какви коли имат тогава", препоръча лидерът на ГЕРБ. 

Той отново не каза кой ще е кандидатът за кмет на София и обясни, че за тях има по-важни неща за решаване в момента.

Некоалицията вече започва да става смешно за хората, защото не отговаря на истината, защото ние по-реална коалиция няма как да бъдем. Нямаме хора във властта, но се чувстваме отговорни защото сме гласували за това правителство”, посочи той. На въпрос дали ДПС е в коалицията той каза: “На практика да”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
3
 
21
 
! Отговори
Тиквата само лъже преди 1 година
Веднъж Боко каза че слънцето изгрява от изток. От срам слънцето тоя ден изгря от запад.
123
2
 
15
 
! Отговори
Anonymous преди 1 година
Ама разбира се, че е готов за посредник.. наши неговите хора вземат най-големия пай в зърнопроизводството. Нали трябва да прикрие следите от кражби и нередности..
122
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** тикваДали ще им е хубаво на западните фирми да не им купуват скъпите трактори и торове/препарати? Какво друго може да си купи човек по европейски програми?
121
1
 
17
 
! Отговори
Bai Dun преди 1 година
Боко изпрания !!!
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен: " Как ще оставят милиардите по плана на случайни хора ! Абсурд ! Затова Пеевски е на първия ред . Ама народа е такъв кротък , глуповат ......" - ___ - ти нали си ли един от народа?!
119
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен: "Ха ха, Борисов като Пепи Еврото. Създава проблеми само за да ги реши. И да обере лаврите, разбира се." - ___ - Ми хайде, какво чакаш! Хвани се, оправи нещата, ти и многознайковците, като теб! Ама, то не е като да л а е ш все едно и също!
118
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА ЛИЧИ СИ,ЧЕ ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ТЕЗИ ЗЪРНАРИ РАБОТЯТ ПОВЕЧЕ НА МАСА И В КРЪЧМАТА ПОД ЗВУЦИТЕ НА ДОЛНОПРОБНА ЧАЛГА,ОТКОЛКОТО НА ПОЛЕТО...СВИКНАЛИ ДА ХАРЧАТ ОГРОМНИ ЕВРОСРЕДСТВА ЗА СОБСТВЕН КЕФ...
117
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не мислите чу му е лесно с единия крак в Русия с другия крак в Америка.
116
6
 
3
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Защо вие не станахте да получавате тези субсидии или пък държавници за да работите за България от дивана не става да знаете
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ИТ-тата какви държавни пари лапат ве тиквуноиди0т
114
26
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
БОРИСОВ ДОКАЗАН ДЪРЖАВНИК УСПЕШЕН ПОЛИТИК И ЗАТОВА ВЕЧЕ 22 ГОД Е В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ УСПЕХ ПОДКРЕПА ЗА БОРИСОВ
113
3
 
14
 
! Отговори
sd преди 1 година
Боко мисли че е изпран, но не е. От САЩ са събрали достатъчно материал за него и скед като стане непотребен ще го сложат в Магнитски.
112
2
 
12
 
! Отговори
Тъпа тиква преди 1 година
Програмистите не вземат 2 млрд субсидия на година бе Тикво. А вземат пари от западни компании .Българското зърно никой не иска да го купува по света на нормална цена. Познайте защо ако е хубаво дали няма да се продаде на секундата на борсата?
111
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как ще оставят милиардите по плана на случайни хора ! Абсурд ! Затова Пеевски е на първия ред . Ама народа е такъв кротък , глуповат ......
110
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Денков сам се провали, вече е в оставка, но не го знае.Колкото до т нар зърнари.Вижте софийски деградета из медиите, никой не е по -голям от хляба на народа.Искахте капитализъм преди 33 години и връщане на земята в реални граници, помните ли?Това е положението, днес има капитализъм.Комунистическия ви академик и дс подпорките му из ПП не могат да променят това.Бойко да прави коалиция с Доган и Костадинов и да не се занимава повече с тия некадърници.
109
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОНИЯ ДЕН ГЛЕДАМ НЯКАКВА НАТОКАНА БЛОНДИНКА С БОТОКС В УСТНИТЕ РАЗПРАВЯШЕ НАЛЯВО И НАДЯСНО КАКВИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА СЕКТОР ЗЪРНОПРОИЗВОДСТВО В ЧАСТТА МУ СВЪРЗАНА СЪС СЛЪНЧОГЛЕДА...
108
2
 
9
 
! Отговори
РАБОТЕЩ преди 1 година
Видно е,че ББ иска отново да е на кормилото.Той така решава кризите,че още сме извън Шенген(оставаше да се сложи една четка на КПП),че плащаме скъпа и некачествена храна,дишаме отровен въздух,но той решава всичко.Преди години самият говореше за скъпите коли на зърнарите.И какво общи имат ИТ с тази,които богатееят,изнудвайки държавата?ББ има зам.министри,шефове на агенции,дирекции и пр.За 12 г. яко се е окопал и лъже,че не участва във властта.България е окопирана от мафията и това вече е очевидно
107
3
 
11
 
! Отговори
Боко е лъжец преди 1 година
Колко държавани субсидии са получили ИТтата и колко наглите зърнарите?
106
14
 
6
 
! Отговори
ИТтата обраха народа преди 1 година
Прав е Борисов. Един програмист има заплата средно 7хил лева. И дава средно два апартамента под наем. Масово карат бемвета и ферсрита и това с наши пари.
105
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Давай бат Бочо. Ти си нашия лидер.