Столичен общинар напръскан със спрей и бит от мъже с маски

Иван Алексиев напусна групата на "Възраждане"
Обновена: 8 дек 2023 15:41 | 8 дек 2023 10:50, Петър Бойчев
60
Столичен общинар напръскан със спрей и бит от мъже с маски
Снимка: Столична община

Софийският общински съветник Иван Алексиев е бил нападнат и пребит в четвъртък по обяд пред блока си. Това разказа той пред bTV.

Той подозира за нападението бившите си съпартийци от "Възраждане". Алексиев напусна партията след местните избори, в които бе и кандидат за районен кмет на "Люлин". Заедно с него са напуснали още осем души от организацията на "Възраждане" в района.

"Отидох на работа с метрото, мина сесията на общинския съвет. Около 11,30, минавайки покрай моя блок, спрях да говоря с един дядо. Минаха двама мъже с маски, напръскаха ме със спрей и започнаха удари", разказа Алексиев.

Преглед в Медицинска академия е установил, че Алексиев има контузии по лицето и скалпа.

Деян Николов от "Възраждане": С източника на клеветите ще се видим в съда

"Кандидатът за общински съветник, променил политическата си принадлежност на входа на Общинският съвет, очевидно търси медийно внимание като говори клевети по една от частните национални телевизии. Разбираемо е, само ако е видим ще може да осребри политическото си влияние.

Позицията на "Възраждане" по този въпрос е ясна и категорична. С източника на клеветите ще се видим в съда. Поднасяме извиненията си на избирателите ни, че човек с подобно поведение е попаднал в листите ни за общински съветници.", написа в социалната мрежа Фейсбук Деян Николов, председател на групата на "Възраждане" в СОС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Малко са го млатили още трябва :)))
11
14
 
21
 
! Отговори
Свобода преди 8 месеца
Язък на заблудените дето гласуват за тази анти-българска партия Възраждане.
10
8
 
18
 
! Отговори
Браво преди 8 месеца
Без значение коя партия е напуснал такава постъпка си заслужава боя. Само Киряк Стефчовци като този в политиката ни, с дявола даже ще се обединят самао и само да се наредят на лапачката.
9
8
 
12
 
! Отговори
Public enemies преди 8 месеца
Обикновено това става с длъжници на огромни суми и оправданието аз просто си вървях и ме нападнаха по погрешка е наивно.
8
10
 
22
 
! Отговори
Ванката преди 8 месеца
Значи - влиза от листата Възраждане, а после напуска!? Да се беше кандидатирал като независим, а не да ползва инерцията на партийните гласувания. След като е предател и фурнаджийска лопата, очаква се да яде бой.
7
0
 
18
 
! Отговори
чети внимателно преди 8 месеца
На последните Избори бяха дадени едни големи пари, а не всички спечелиха. Идва време за връщането...
6
18
 
22
 
! Отговори
Darko преди 8 месеца
Копейките от тая путинска партия са престъпници, това и децата го знаят. Фиктивният развод на Копейкин има задача да скрие придобиването на имоти, които са от партийната субсидия и съветското посолство. Както знаете Цомчо Камилата и Костя Копейкин са говорителите на Кремъл. Все пак браво за смелостта на общинският съветник, че се е опълчил на фюрера Копейкин, както и за това, че им е отмъкнал още осем човека:). Костаки как си ваксиниран скапан шпионин?
5
8
 
20
 
! Отговори
Public enemies преди 8 месеца
Не му знаете историите какви ги е въртял, може да е длъжник на огромна сума пари, аз като излизам пред блока в тъмното не ме чакат въоръжени маскирани, няма и за какво.
4
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е те така се управлява от Възраждане. Позор!
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Па то сите политици са за кьотек барабар с дупетатите и министрите.
2
20
 
20
 
! Отговори
Зозо преди 8 месеца
Хахааа, жaлkи копейкаджии :))))))))))))))))))))))))))) Даже един човек не могат да набият двама клоуни със спрей :))))))))))))))))))))))))))))))
1
14
 
23
 
! Отговори
клоунска партийка преди 8 месеца
от клоунска партийка какво може да очакваш...