Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков: Браним свободата!

Заедно укрепваме нашата Европа, заяви президентът
Обновена: 8 дек 2023 20:51 | 8 дек 2023 20:49, Александър Попов
456
Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков: Браним свободата!
Снимка: БГНЕС/ЕРА

“Благодарен съм на българския парламент за препотвърждаването на доставката на БТР-и за Украйна, както и за новия пакет военна помощ".

Това послание отправи в платформата Х президентът на Украйна Володимир Зеленски към лидерите Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков, след като Народното събрание отхвърли президентското вето и България изпрати за Украйна БТР-и и гласува нов пакет военна помощ по предложение на Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков.

"Благодаря на политическите лидери Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. С това решение ние укрепваме нашата Европа и браним свободата!”, подчертава Зеленски.

По-рано днес със 147 гласа „за“, 55 - „против“, и седем „въздържал се“ парламентът одобри проект на решение за предоставяне на допълнителна военна помощ на Украйна - неизправни, с отпаднала необходимост или наднормативни преносими зенитно-ракетни комплекси и зенитни ракети от различен тип, намиращи се във Въоръжените сили на България, които да се използват за подсилване на противовъздушната отбрана на Украйна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
11
 
! Отговори
Кирчо до Линда преди 9 месеца
"Благодаря за пилата в кекса, сега имам най-хубавия маникюр в килията!"
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тези сами си направиха възродителен процес! Едно време ни укоряваха, че сме сменили имената на турците, а тези какво правят? Сменят имената на руснаците, българите, румънците, унгарците и поляците с някакви измислени украйнски *** имена и карат хората да говорят на някакъв диалект които никой не разбира! Ето затова Путин ги напада! Защото са И Д И О Т И !
53
3
 
25
 
! Отговори
НАРОДА преди 9 месеца
ЧЕСТИТО НАБУТАНЕ В ЧУЖДА ВОЙНА!! МАЛО..НИЦИ
52
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Със следващата пратка, ви ги подаряваме всички :Борисов,Петков,Тагарев,Пеевски и Доган ,Гном и Ристьо Бойкикиев даже.Да дойдат в Украйна ,,да ви оправят държавата.
51
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да АнонимеН само дето колко са си е работа на руснаците ,а твоята е да си гледаш твоите загуби
50
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ЗНАЧИ българското правителство е против народа си и народа на Украина - тези които дават ще имат някв рушвет или пари от нашите данаци които ние полащаме ! Второто е , че тези БТРи ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ СПОРЕД нашите газззари или те така погамагат на руснаците зада убият украинските войни - или нашите са също убиици ! А и на всичко отгоре ние ще трябва да купим нови макар и по -лоши американски подобни машини за което плаща народа от своя джоп чрез данаци !!!
49
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Преди няколко седмици на срещата на ООН в Ню Йорк,където участва и Зеленски,та жената на Зеленски е похарчила 1,1 милиона долара за бижута в магазин на Cartier ,и където е направила скандал с една от продавачките в магазина ,заради което момичето е било уволнено и докато си е събирало багажа е успяло да снима касовите бележки на Олена Зеленска за 1,1 милиона долара похарчени в магазина и след което тези снимки на касовите бележки са пуснати в социалните мрежи.А вие стойте на студено и гладни и пращайте още милиони на Наркозеления.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Кравар е щом да не харесваш наглите нахални укопитеци е русофилство значи е така.Само дето на никой не плащаш сметките,за да даваш определения.Айде като почнеш да ми плащаш тока и да ми сипваш бензин в колата тогава да ми даваш определения ,а докато от мойте пари се хранят укопитеците ,аз ще ти давам такива нахална укопитешка твар
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Жалка колония!Българио,за тебе те умряха... ,за да живеят някакви продажни фaшkии.
46
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сърдечни благодарности на хипермаркетите, които въпреки инфлацията запазиха цената на количките 0,50 лв. и 0,20 лв.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До За ЕС и НАТО. Българи не могат да гласуват за украинско правителство бе фантазе.
44
25
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 9 месеца
ДОБРАТА НОВИНА Е, ЧЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ ОЩЕ 100-ЦИ ХИЛЯДИ ПУТИНИСТИ В УКРАЙНА А ТОВА ВИНАГИ Е ДОБРА НОВИНА :D ГОЛЕМИ ГЪДИНИ СА ТИЯ ПУТИНИСТИ ОТВРАТ!
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Укрепвал "нашата" Европа и бранел свобода! С транспортьори, дет не ставали и още не ги е видял. Брани си зад/н/и/ка тоя, ама едва ли ще му помогнат изброените.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Народът не поднасял своите благодарности на правителството. Ми той народа иска да ги поднесе, ама полицията ги пази.
41
20
 
6
 
! Отговори
За ЕС и НАТО преди 9 месеца
Партиите подкрепящи Украйна имат мнозинство в парламента, защото повече Българи са гласували за тях. Тоест мнозинство от хората подкрепят Украйна в борбата и агресора Русия.
40
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бранете бе, но чия свобода браните не е особено ясно. Дерзайте. Вие сте, а ние ще ви ръкопляскаме и викаме "Осанна !!!".
39
17
 
6
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 9 месеца
Малии русофилите ще има да пикаят кръв до Коледа.
38
25
 
9
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 9 месеца
В България има евоатлантическо мнозинство, което винаги ще подкрепя героичния народ на Украйна със всичко което може да предостави. Българския народ избра Украйна пред Русия!
37
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 43 И къде го видя това мнозинство
36
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 30 Вярно ли такива политици дето никой не ги е избрал,а само сглобка на един посланик.В България не ги харесват Урките и не щото много ни пука за Русия това ,какво си правят си е тяхна работа,а това,че такива слуги на САЩ ни набутват в чужди конфликти и всички българи плащат за украинските глупости

Спонсорирани публикации